Pulzar

Művész

Limewax

Limewax

A szemtelenül fiatal, orosz származású Max Anokhin igazi csodagyerek.

 A gyerekkorában klasszikus zenét tanuló zongorista rádióműsorokon keresztül ismerkedett meg a drum and bass, breakbeat és ambient világával. Oroszországból 11 évesen Amszterdamba költözve Max kapott néhány régi hangszert, amelyeken komolyzenei szimfóniákat írt.

Max 15 évesen merült el a drum and bass világban, Limewax néven kezdett producerkedni. Zenéi akár Technical Itch és Dylan szerelemgyerekei is lehetnének, sci-fi indíttatású, végtelenül sötét zenék pörölycsapással felérő durva ütemekkel. Innentől nem lehetett kérdéses, kik veszik szárnyaik alá az ifjú titánt. Technical Itch a Changing Crisis EP-t, Dylan a 16-os Freak maxit szentelte Limewax-nek, akivel a Slave To Life-ot és a Life Of Sin-t is remixeltetik. A kegyetlen és kompromisszummentes drum and bass új felfedezettjétől Scars On The Horizon című debütáló albuma után is számos tánctérrobbantó durvulás várható szólóban és szerzőtársával, az amerikai SPL-lel közösen is.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó