Pulzar

Electronic Steps flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Electronic Steps @ Sportcsarnok

Fellépők
Dátum 2011. február 19.
Helyszín Sportcsarnok, Rimóc
Stílus Electronica, House
Electronic StepsElérkeztünk a tavalyi év októberében nagy sikert aratott Electronic Steps sorozat folytatásához, amely február 19-én újra a rimóci sportcsarnokban kerül megrendezésre. A színes program mellett barátságos italárakkal, udvarias kiszolgálással, őrzött parkolóval, a kellemes szórakozás érdekében pedig füstmentes tánctérrel várunk Titeket! A Jägermeisternek köszönhetően welcome drink és Swat promóció hostessekkel, ajándékokkal!Sportcsarnok

Electronic Steps @ Sportcsarnok

Elérkeztünk a tavalyi év októberében nagy sikert aratott Electronic Steps sorozat folytatásához, amely február 19-én újra a rimóci sportcsarnokban kerül megrendezésre. A színes program mellett barátságos italárakkal, udvarias kiszolgálással, őrzött parkolóval, a kellemes szórakozás érdekében pedig füstmentes tánctérrel várunk Titeket! A Jägermeisternek köszönhetően welcome drink és Swat promóció hostessekkel, ajándékokkal!

 Íme az impozáns program:

Az éjszaka folyamán egy igazi sztárpárost mutatunk be nektek, ugyanis a rendezvény vendégei a nemzetközileg is elismert Muzzaik formáció, Danny L és Sullivan személyében, akik évek óta remekül szerepelnek hazai és a nemzetközi porondon egyaránt. Számos sikeres megjelenésen vannak túl, a legnagyobb külföldi kiadóknál jegyzik a nevüket, és megszámolni is nehéz lenne, hogy milyen sok toplistás felvételt köszönhetünk nekik, amelyeket a legismertebb dj-k játszanak rongyosra hétről-hétre, szerte a világon. Karrierjük során olyan sztárokkal dolgoztak már együtt, és készítettek remixeket számukra, mint például Eddie Thoneick, Milk & Sugar, Syke ’N’ Sugarstarr, Ian Carey, Chab, Ultra Nate, vagy éppen a Grammy-díjas producer Roger Sanchez. Ezeknek a nagyszerű munkáknak is köszönhető, hogy számtalan nívós európai és tengerentúli klubban, illetve fesztiválon volt alkalmuk fellépni. Említésre méltó, hogy nemrégiben David Guetta turnéján vettek részt, és a francia világsztárral több európai országban szerepeltek közösen. A fiúknak nem ez volt az első ilyen élményük, hiszen több hasonló kaliberű sztárral volt már lehetőségük fellépni, és a kitartó munkájuknak köszönhetően valószínű, hogy ez a jövőben sem lesz másképp.

A 2011-es év is nagyszerűen és izgalmasan indul a Muzzaik számára, hiszen az év elején ellátogatnak Franciaországba, Kanadába, és az Egyesült Államokba, pontosabban Miamiba, ezek után pedig Rimócon, az Electronic Steps-en is bemutatkoznak.


Az éjszaka folyamán visszatér hozzánk a Debut és a Budapest Groove csapatát is erősítő Rizkid, akivel a korábbi rendezvényeinken már találkozhattatok. Akik figyelik az elektronikus zenével kapcsolatos történéseket, azok gyakran összefuthatnak a nevével, mivel számos nagy klubban, rendezvényen kapott már szerepet, és nem csak a pultban állja meg a helyét, hiszen éveken át dolgozott üzletvezetőként, és szervezőként több nívós szórakozóhelyen. Kormix-szal való közös B2B szettjeik is igen híresek, volt már alkalmuk olyan külföldi fellépők előtt melegíteni, mint pl. Nils Noa, Scope, Latenta Project, Phonique, Mauro Picotto stb.


Várható továbbá egy Rizkid B2B Kormix szett is a hajnali órákban, de előtte Kormix szólóban is hallat magáról, aki egyébként pár hónapja sikeresen debütált egy spanyol kiadónál, és a kiadványt, melyen szerepel, több ismert név is támogat. Az Electronic Steps alapítója rendszeresen feltűnik a Debut, a BDC, és a Budapest Groove rendezvényein is.

A levezetés ismét a helyiek kedvencének a feladata lesz, ugyan is Dan von Fice a legutóbbi alkalommal is bizonyította, hogy maximálisan alkalmas a feladatra.

A látványról a vj szakma egyik legjelesebb hazai képviselője Vj Six gondoskodik, akit a közönség és a szakma is a legjobbak közt emleget.

Találkozunk tehát február 19-én a rimóci sportcsarnokban!


Hamarosan mixek, nyereményjáték, interjúk, és egyéb érdekességek találhatók a klubest weboldalán.
www.electronicsteps.blogspot.com


Az előző rendezvényünk videó összefoglalója:



Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-03-04] MP presents: Special Nights w Palotai
    @ Sportcsarnok

    A Special Nights szeria folytatodik... A fokusz most minden Magyar Dj Apukajan lesz, Palotain. Egy kulonleges dnb/breakbeat/dubstep settel keszul az esztergomi kozonsegnek. Nagyon regen jart varosunkban es nagyon varja a fellepest! ;) Minden olyan embernek aki egy picit is szereti az elektronikat, kotelezo es ajanlott a megjelenes ;)
  • [2009-11-28] DJ Fesztivál
    @ Sportcsarnok

    Világszenzáció Szekszárdon!2009. november 28-án (szombaton) részesei lehetünk a világ első globális diszkó programjának. A szervezők a mai DJ társadalommal összefogva ezen a napon szervezik meg a szenzációnak számító internetes körkapcsolásos televíziós közvetítését.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó