Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Party

Therapy Sessions Budapest

Party Therapy Sessions Budapest
Party helye Mokka Cuka
Fotózta xt198
Készült 2009. július 11.

Therapy Sessions Budapest

Fellépők

Party stílusa

 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Kapcsolódó cikkek

 • SanFranciscoBeat & The Night Shift Documentary Film – interjú

  Az utóbbi időben egyre jobban előtérbe kerül a hazai elektronikus zenei szcéna egyik közismert arca, Kovács Krisztián a.k.a. SanFranciscoBeat, valamint tévésként és Vj-ként ismertté vált Juhancsik István a.k.a. Six közös munkája, azaz a Night Shift Documentary Film. A dokumentumfilm a hazai lemezlovasok éjszakai életét hivatott bemutatni, ami már sokunk fantáziáját megmozgathatta azzal kapcsolatban, hogy vajon az az egy órás tartalom pontosan mivel is lehet megtöltve. Így hát kíváncsian ültünk le Krisztiánnal beszélgetni, hogy minél több részletet megismerhessünk a közelgő premier kapcsán, és nem utolsó sorban, hogy róla is megtudhassunk pár érdekes dolgot.
 • Kilövésre készen: Six a Sputnik Fm-en

  Meglepő felkérést kapott Six, a Super8-as magyar VJ a helsinki bázisú Sputnik rádiótól. A nemrég indult Nugen Fm-es Super8 Radio Show-ban elhangzott mixe futótűzként terjedt tova, felperzselve az országhatárokat, átszelve folyókat és tengereket.
 • Egyedülálló múltidéző kollekció – elindult a Super8.hu

  2011. december 16-án elindult a Super8.hu weboldal. A különleges site startját nagy várakozás előzte meg, ugyanis egy olyan gyűjteményt tesz közkinccsé, mely a világon egyedülálló, több mint 2000 órányi digitalizált kézikamerás családi és egyéb témájú amatőr felvételt tartalmaz, de az egykori, állami filmhíradókkal ellentétben nincsenek kozmetikázva, azaz vágatlanul kerülnek bemutatásra – nyilatkozta az indulás napján tartott sajtótájékoztatón az egyik tulajdonos, Krasznai János.
 • Budapest Deep Café Interjú

  Őrültek ezek? Vagy netán csak a modernkori underground szerzetesei? Utat törnek, de nem bozótvágóval, hanem szelíden, moslyogva, zenével, képpel, attitűddel… 3 éve még csak ketten voltak a BudapestDeepCafé projektben: Rizkid és Kormix.
 • TOP 2009

  Ezek voltak a DEEP distribution-höz köthető dj-k legkedveltebb lemezei 2009-ben
 • Virus show a D&B TV-n

  Hamarosan egy nem mindennapi produkciónak lehetünk tanui, ugyanis az angol D&B TV-n a Virus recordings élő showját hallhatjuk.
 • Bladerunnaz sajtóközlemény

  "Mivel a Sisters of Mercy koncert elmarad, ezért teljes értékű bulival tudunk szolgálni. A Dylan buli így korábban kezdődik, 22 órakor!"
 • Nyerj jegyet!

  Nyerj jegyet a legnagyobb DNB Szilveszterre!

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó