Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Need4Speed 2nd Birthday Bash @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. április 27.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass
Need4Speed 2nd Birthday BashAz est sztárjai: Evol Intent(USA), Ewun(USA), Numek & Unabomber...K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Need4Speed 2nd Birthday Bash @ K2, Budapest

Az est sztárjai: Evol Intent(USA), Ewun(USA),
Numek & Unabomber...

EVOL INTENT & EWUN @ BUDAPEST - K2 - 2007.04.27.  
Need4Speed 2nd Birthday Bash
    
      The Bleeding Heart European Tour

      Evol Intent (Evol Intent, Lifted Music, Barcode, Hardware - USA)
      Ewun (Evol Intent, Lifted Music, Barcode - USA)
      Numek & Unabomber (Mindsaw,KillingSheep,black Hoe,Self Dest)
      Soundhunter (Need4Speed)
      Vida L (Need4Speed, Tilos)
      Corsair (D.A. Music)

      Időpont: 2007. április 27.
      Helyszín: K2 (Budapest, IX. Üllői út 51.)
      Belépő: 21:30 és 22:30 között: 1500 HUF | 22:30-tól: 2000 HUF

      Evol Intent (Evol Intent, Lifted Music, Barcode, Hardware - USA)

      Mára az Evol Intent hármasa az amerikai drum'n'bass mozgalom egyik meghatározó alakjává vált. Knick, Gigantor és The Enemy munkájának gyümölcse többek között az ugyancsak Evol Intentre hallgató label is, ami manapság a 11-es katalógusszámnál tart, és amin olyan nevek sorakoznak, mint Hidden, Mayhem, Exile, Counterstrike, Current Value vagy Spl. A kezdetben hobbiként indított label azért jött létre, hogy saját zenéiket jelentessék meg mindenféle kötöttségek nélkül. A punk rock múlttal rendelkező fiatalok hamar túlnőttek korlátaikon: nem telt el sok idő, és nagyobb disztribútorok kezdtek érdeklődni kiadványaik iránt. Röviddel később a szép zenei múltra visszatekintő Hardware felkereste a hármast, és az éppen induló (keményebb vonalat preferáló) Barcode-ra signolta pár zenéjüket. A Hardware-es Police State Ep-jükkel végleg beírták magukat a nagykönyvbe (ki ne emlékezne a metálos acsarkodásra, a Call To Arms-ra, vagy az epikus Flipside-ra?). A pár keményvonalas dj/producer kollaborálásával induló Lifted igen masszív oszlopa lesz a 2007-et meghatározó technosabb, törtebb, sötétebb drum'n'bass-nek: az első ep már megjelent (olyan nehézbombázókkal, mint Spor Knock You Down-ja, az Unknown Error-féle Sucker Punch vagy Evolék Glock Party-ja). És persze ne feledkezzünk meg az Evol Intent Recordingsról sem, hiszen nemsokára jön az LP, az Era Of Diversion!

      Ewun (Evol Intent, Lifted Music, Barcode - USA)


      A Rochester-i Jake Stanczak aka Ewun 2005-ben írta fel nevét a drum'n'bass történelemkönyvébe. A TOV vonalkódos sublabelje, a nehezebb basszusoknak áldozott Barcode-ra signolta első zenéit (először az Evol Intenttel közös Headcase jelent meg, ezt követte a BAR009 immáron egyedül a Face Offal és az Interstellarral, aztán szerepelt a US Against The World és a Shades Of Black albumokon is), aztán jött az Evol Intent Recordings (The Divide). 2007-ben a Lifted Music csapat tagjává vált, az első ep, a The Prologue már megvásárolható. Aki hallotta már Ewun trackjeit, az sosem felejti el, hogy emberünk hogyan ötvözi a hip hop stílusjegyeket a koszos breakkel és a széttorzított basszusokkal.

      A The Bleeding Heart European Tour keretein belül hazánkba látogó nagyszerű művészek a Need4Speed kollektívának köszönhetően a K2 Klubban vadiúj zenéikkel kínozzák majd meg az érdeklődőket.


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó