Pulzar

Partyajánló

NGOHT @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. május 30.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Hard Techno, Hardcore
NGOHT2009. május 30.-án újabb állomásához érkezik Magyarország vezető hard techno partisorozata, és ahogy azt már megszokhattátok, ismét impozáns line uppal jelentkezik a buli, a stíluson belül újoncnak számító tehetségekből csemegézve.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Ancsy barby
összes résztvevő megtekintése

NGOHT @ K2, Budapest

2009. május 30.-án újabb állomásához érkezik Magyarország vezető hard techno partisorozata, és ahogy azt már megszokhattátok, ismét impozáns line uppal jelentkezik a buli, a stíluson belül újoncnak számító tehetségekből csemegézve.

2009.05.30. NGOHT presents Back to the Roots @ Club K2

DJ Lukas (TrivialMusik, Hardworks REC.) - B
Tim Rivers (Darkness Falls, Ifactor) - BE
DJ Emme - LIVE - (Cannibal Society, Funk You) - IT
Reset (NGOHT REC., Combat Skill, Inflicted) - HU
Nilux (NGOHT REC.) - HU
KillSwitch (NGOHT REC., Combat Skill, Inflicted) - HU
DJ Hammond (NGOHT REC., FRR Recordings, Jmask) - HU

HardCore floor with Skyscraper, Mercenary, Thswest, Dr. Folli
                   

Belépő kizárólag a helyszínen 2000 HUF


22:00-23:00 KillSwitch
23:00-00:30 Nilux [B-Day set]
00:30-01:30 DJ Emme - LIVE -
01:30-03:00 DJ Lukas
03:00-04:00 Tim Rivers
04:00-05:00 Reset
05:00-06:00 DJ Hammond

Extrák:: VJ & Laser Show





 "Májusi rendezvényünk headlinerét a stílus legtechnikásabb dj-jének tartja számon a szakma. Aki már hallotta zenélni a brazil DJ Lukast, tudhatja, hogy maximálisan kihasználja a technika adta lehetőségeket. 3 lemezjátszót bűvölve, végeláthatatlan táncra készteti hallgatóját minden fellépése alkalmával.
 A brazil szuper tehetség mellett két újoncot is köszönthetünk, Belgiumból érkezik hozzánk Tim Rivers, aki Lukashoz hasonlóan rendkívüli technikai képzettségével és különleges zenei ízlésével hívja fel magára a figyelmet, illetve Olaszországból DJ Emme, aki Milánó egyik legjelentősebb klubjának, a Tunnelnek a rezidens művésze. Emme ezen az estén nem lemezlovasként, hanem produceri tehetségét megcsillogtatva fog debütálni a magyar közönség előtt.
 A külföldi fellépők mellett természetesen rezidenseink is feltüzelve várják a májusi éjszakát, sajnos "eggyel kevesebben", mert német "bajtársunk" brazil turnéjának köszönhetően, nem fog tudni majd jelen lenni ezen az estén. Helyette DJ Hammond csatlakozik a nagyterem felhozatalához.
Meg kell említenünk még a nagyteremmel kapcsolatban, hogy az előző, márciusi rendezvényünkön nagy sikerrel debütált "VJ" és lézer show fog titeket ismét várni.
 Kistermünk ezúttal - sokatok nagy örömére - az egyik legkeményebb elektronikus zenei műfajjal vár benneteket. A hardcore világát ízlelhetitek majd meg, ha ezen az éjszakán a kistermünket is választjátok. Skyscraper, Mercenary, Thswest, Dr. Folli vállalták a feladatot, hogy betekintést nyújtsanak a legkeményebb hangzások világába."



                                       

Ajánlott lemezek

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó