Pulzar

Művész

Skyscraper

Skyscraper

Archív partyajánlók

 • [2023-07-20] ELECTRIC FORTRESS 2023 Open Air Festival
  @ Monostori Erőd

  ELECTRIC FORTRESS 2023 Open Air Festival Monostori Erőd - Komárom, Duna part 1. 3 NAP az Erődben! / 3 DAYS at the Fortress!
 • [2019-05-04] Hardstyle Revolution - Extravaganza
   

  2019.05.04. - HARDSTYLE REVOLUTION w/ Sasha F (FIN) Hardstyle és Hardcore, külföldi fellépőkkel!
 • [2019-02-16] Hardstyle Revolution
   

  Hardstyle Revolution Denoiser Birthday with Death Noize Clan Hungary
 • [2019-01-18] Neorave - From past to future
  @ Supersonic

  170+ bpm, pumpáló 4/4, pattogós dallam, mi kell még?
 • [2019-01-05] Under HC Night
  @ Under Budapest

  Szeretettel meghívunk az év első #hardcore bulijára, hogy méltó képen indítsuk a 2019-es új évet. Ezen az estén az Under Budapestben ünnepli a Death Noize Clan Hungary oszlopos tagja, Tekkincore a 31. születésnapját!
 • [2018-09-01] Play Hard pres. MISS K8 & MAD DOG
  @ Akvárium Klub

  2018 szeptember 1-én a 'Masters of Hardcore' sztárjai, MISS K8 és MAD DOG Magyarországon a ‘Play Hard’ színpadán!
 • [2018-04-28] Play Hard pres. Angerfist
   

  2018 április 28-án a 'Masters of Hardcore' sztárja, a világ elsőszámú Hardcore előadója, ANGERFIST először Magyarországon!
 • [2017-12-22] DNC † UC † UB pres. Antichristmas - DnB † Hardcore night
  @ Under Budapest

  Három kőkemény csapat egyesíti erőit, hogy egy igazán kellemes, valamint szeretetben és persze kecskevérben gazdag karácsonyi mulatságot kerekítsen Nektek. Az ünnepi hangulatot hardcore és dnb muzsikák egyvelegével fogják a legrátermettebb dj-k fekete korongokról biztosítani. A vetítővásznon meg all night Reszkessetek betörők maraton fog menni vagy nem, de mindenképp 18 karikás képi világ ;) Gyertek antikarácsonyozzatok velünk egyet, mielőtt halászlébe és bejglibe fulladnátok!
 • [2014-10-04] Hellrave
  @ Supersonic

  Közep-Európa egyik legnagyobb és legrégebbi hagyományokkal rendelkező elektronikus zenei party-ja újra visszatér Magyarországra.
 • [2014-02-22] TREZOR GRAND OPENING PARTY
   

  A TREZOR időzárja ezen a napon kiold és egy új időszámítás veszi kezdetét! Óriási italakciókkal várunk Óbuda legújabb klubjának nyitó partyjára! Éljük át együtt ezt a felejthetetlen éjszakát ahol bemutatkozik a klub rezidense Daniel és mellette olyan sztár fellépők pörgetnek mint a Lauer & Canard formációból ismert Lauer Krisztián vagy a Miami klubjait rendszeresen látogató dögös Djane Najah Cole.
 • [2011-12-17] New Kids Party!
  @ Blog Music Club (Ex-Jailhouse), Budapest

  TURBO STAGE: DJ FLATLINE, BLASTERNOX, RIKER - Neorave SKYSCRAPER vs FEECY - Death Noize Clan SAVAGE - Subculture Revolution WILLOWLET - Fresh UP! djz Alkalmi Hardcore hájp hoszt: MC FANTOM NITRO STAGE: NECKROW, LOG:N - Elveszett Gyerekek Városa MERCENARY, FUTUREWAVE - Stylefusion (Flow) INFECTED WARRIORS - Death Noize Clan Belépő: 500 HUF https://www.facebook.com/events/271081886260575/
 • [2011-11-19] Th3 V-nation Party
   

  Valami újra vágysz? Unod a szórakozóhelyeket és az ott játszott zenéket? Akkor gyere el! Ha el jössz nem csak 6 féle stílust ismersz meg, de egy jó társaságot is!
 • [2010-11-27] Devastator
  @ Diesel Club, Budapest

  A hazai szcénában történt változások hatására szerencsétlen módon mostanában ritkán van arra lehetőség, hogy nagyszabású buli kerüljön idehaza megrendezésre.
 • [2009-05-30] NGOHT
  @ K2, Budapest

  2009. május 30.-án újabb állomásához érkezik Magyarország vezető hard techno partisorozata, és ahogy azt már megszokhattátok, ismét impozáns line uppal jelentkezik a buli, a stíluson belül újoncnak számító tehetségekből csemegézve.
 • [2008-04-19] Rakehell 3 – Highlight Of Hardcore
  @ Római part ártér Csónakház

  A Hardcore gépzene évről évre egyre jobban erősödik Magyarországon, egyre nagyobb és látványosabb bulikat hagyva maga után. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Rakehell egyre nagyobb sikere a hazai partyéletben.
 • [2007-06-16] Sensor Base with Abject
  @ K2, Budapest

  A 2007 márciusi Sensor Base buli után, ezúttal is egy feltörekvő holland producer és dj lesz a vendég, aki DJ Luna, nagy sikerű Straight On Recordings nevű kiadójának egyik tehetséges zenésze.
 • [2006-06-17] DARK ANGELS NIGHT
  @ Kashmir, Budapest

  A DARK ANGELS TEAM szervező gárdája, a folyamatos rossz időre való tekintettel úgy gondolta, meglepi a partyzókat a most szombaton, azaz JÚNIUS 17.-én megrendezésre kerülő EXCLUSIVE HARD NIGHT-on, ahol fellép DJ SONAR az USA-ból, NILUX, SKYSCRAPER, SVETEC b2b2 PSYCHO-REX, VINYL és a Dark Angels rezidensei.
 • [2006-06-17] Exclusive Hard Night
  @ Kashmir, Budapest

  Június 17.-én újabb állomásához érkezik DARK ANGELS NIGHT a KASHMIRBAN. A nagysikerű ABSTRACT NIGHT rendezvények után, egy igazán nagy különlegeséggel kecsegtet a soron következő rendezvény. Vendégeink: DJ SONAR /USA/, NILUX, SKYSCRAPER, SVETEC b2b PSYCHO-REX.
 • [2006-02-25] Sensorbase
  @ Kashmir, Budapest

  Február 25.-én második állomásához érkezik a Sensor Base, amely ismét a Kashmir Undergroundban kerül megrendezésre. A nagy teremben ezúttal is a legjobb Hardstyle és Hardcore zenéké lesz a főszerep, ahol is fellép a Sensor Base három rezidense Denoiser, Gregor X és Gabriel Miller. A Megfelelő warm up-ról Rufy gondoskodik majd, de a hardcore kedvelőinek sem kell szomorkodniuk mert ezen az éjszakán Skyscraper a DNC Hungary és Mercenary a NARG Team üdvöskéje pörgeti majd a legjobb hardcore lemezeket. A kisteremben a legjobb Techno és Hard Techno zenékre bulizhattok majd, a zenét Killswitch, Deeroy, Boncsair, Freezer, Nils Roland O’Slide és Acid FX fogja szolgáltatni. Szeretettel várunk mindenkit Február 25.-én, szombaton a Kashmirban, hogy ismét eltöltsünk együtt egy felejthetetlen éjszakát.
 • [2005-12-29] Gabber.hu Offline party, presented by NARG Entertainment
  @ Sonic, Budapest

  A hagyománnyá vált utó-Karácsonyi elő-Szilveszteri hardcore party december 29.-én csütörtökön kerül megrendezésre, a Sonic Redhole-ban. Zeneileg a hardcore minden stílusát karöltve az éjszaka fellép a Sensor Base három hardstylere: Gabriel Miller, Denoiser, Gregor X; mainstyle és darkcore vonalat képviselve: Mercenary, Skyscraper, HCHead; valamint az extrém iparosok: Vanda, Dashcraft, Hell'oh és XT Noise. A lányok karácsonyi ajándéka az ingyenes belépő lesz, míg a fiúké, a sok lány.

Zenei stílusok

 • Dance

  A dance (az angol dance „tánc” szóból) a modern, többnyire elektronikus eszközökkel – szintetizátorokkal vagy számítógéppel – előállított tánczenei műfajok gyűjtőneve.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Biográfiák

 • Jován

 • Antonyo

  Az első klub, ahol házigazda szerepet töltött be, a Bahnhof Music Club volt 1998-ban. Három éven keresztül volt ott rezidens. Közben kis klubokban játszott, mint például: Süss fel nap, Fat Mo’s, Club Seven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó