Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Exclusive Hard Night @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. június 17.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Hard Techno, Techno
Exclusive Hard NightJúnius 17.-én újabb állomásához érkezik DARK ANGELS NIGHT a KASHMIRBAN. A nagysikerű ABSTRACT NIGHT rendezvények után, egy igazán nagy különlegeséggel kecsegtet a soron következő rendezvény. Vendégeink: DJ SONAR /USA/, NILUX, SKYSCRAPER, SVETEC b2b PSYCHO-REX.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Exclusive Hard Night @ Kashmir, Budapest

Június 17.-én újabb állomásához érkezik DARK ANGELS NIGHT a KASHMIRBAN. A nagysikerű ABSTRACT NIGHT rendezvények után, egy igazán nagy különlegeséggel kecsegtet a soron következő rendezvény. Vendégeink: DJ SONAR /USA/, NILUX, SKYSCRAPER, SVETEC b2b PSYCHO-REX.

Ahogy már megszokhattuk a Dark Angels bulikon, most sem az egyhangú zúzásé lesz a főszerep. DJ SONAR, az USA-ból hozza el nektek azt a kemény vonalat, amit itt Magyarországon igen ritkán lehet hallani, amerikai fellépő hiányában. CHICAGO TECHNO és HARD szettje igazi különlegesség lesz, a magyar partyarcoknak. A ráhangolódás szinte kötelező érvényű, hiszen ki tudja, mikor jön legközelebb Underground DJ az USA-ból?! NILUX-ot úgy hiszem, nem kell bemutatnom nektek, hiszen ki nem ismerné a magyar HARDTECHNO élvonal, az NGOHT rezidensét. A java még csak most következik: SKYCRAPER aki az osztrák illetőségű DEATH NOIZE CLAN, magyar alakulatának az alapítója (Death Noize Clan Hungary), HARD- és DARKCORE szettet prezentál nektek. SKYCRAPER, monumentális szettjeivel bejárta szinte egész Európát. Zenélt: Hollandiában, Németországban, Olaszországban, Svájcban, Ausztriában és nem utolsó sorban, Oroszországban. Azt hiszem ez a lista, egy Magyar DJ részéről, magáért beszél. SVETEC és PSYCHO-REX (a ROBOTONES és a PSYCHO SOUNDS rezidensei) b2b szettjei lassan legendává válnak a KASHMIR falai között. Szettjeiket egyfajta meghatározhatatlan egyediség teszi fokozatokkal feljebb, a hasonló kaliberű hard dj-k szettjeinél. A Warm Up-ról a miskolci fenegyerek DJ VINYL fog gondoskodni.
           
A házigazdák, a megszokott hármas fogat: PLASTIK ANGEL aki úgy táncoltat 140bpm-en mint  más 160-on, SHAPE SHIFTER aki DARKTECHNO szettjével rengeti meg a nyári éjszakát, és NORBERT WAHS, aki LIVE produkciót ad elő, ahogy Tőle megszokhattuk, de nem megszokottan. A nyár végén kiadása lesz e fiatal tehetségnek, az egyik német HARDTEHNO kiadónál. Ezt a LIVE-ot csak Nektek, csak ezen az estén, és csak a KASHMIRBAN, a kiadásra kerülő zenéiből gyúrja össze.

További pozitívumként szolgál, hogy a lányoknak a belépés INGYENES lesz. Tehát úgy érzem nincsen több megválaszolatlan kérdés! Ha Június 17.-én HARD vagy TECHNO buli, akkor csak a KASHMIR, hiszen hol máshol kaphatnánk ilyen színes egyveleget?! Sehol! ;)

 

Időpont:           2006. június. 17.
Helyszín:           Kashmir Underground

Belépő: Lányoknak: INGYENES
                        Fiuknak: 1500Huf

LINE UP:         DJ SONAR /USA/ /dark angels/
                        NILUX /ngoht/
                        SKYSCRAPER /death noize clan hungary/
                        SVETEC b2b PSYCHO-REX /robotones & psycho sounds/
                        PLASTIK ANGEL /dark angels/
                        SHAPE SHIFTER /dark angels/
                        NORBERT WAHS LIVE /dark  angels/
                        DJ VINYL

Szeretettel vár Benneteket a: Dark Angels Team

Kapcsolódó cikkek

  • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

    Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó