Pulzar

Partyajánló

Need4Speed B2B Night @ Kashmir, Budapest

Dátum 2006-11-08
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus ismeretlen
Need4Speed B2B NightA Need 4 Speed december 8-ai bulija a szimmetria jegyében fog telni a Kashmir jól ismert falai között. Reméljük így megmarad az egyensúly és nem borul fel a dj pult. Az ősrobbanás is mindent a párjával együtt teremtett meg a világegyetemben, így ezen az estén sem lesz másként. Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Need4Speed B2B Night @ Kashmir, Budapest

A Need 4 Speed december 8-ai bulija a szimmetria jegyében fog telni a Kashmir jól ismert falai között. Reméljük így megmarad az egyensúly és nem borul fel a dj pult. Az ősrobbanás is mindent a párjával együtt teremtett meg a világegyetemben, így ezen az estén sem lesz másként.

Dunaújváros színeit ezen az estén Enqu és Eliadesz párosa fogja képviselni.
Inf és Skizoid, a szcéna új, feltörekvő generációjának 2 tehetséges képviselője, kemény, techno szettel teszik emlékezetessé az estét. A Microforms üdvöskéi L.A.S és Benzon nevét a Sopron városunkban rendezett bulik kapcsán jegyezhettük meg. Reméljük párosuk a soproni bulikhoz méltó jó hangulatot fognak varázsolni!
A házigazda túlnyomó részt oldschool szettjeit Jade és SoundHunter játéka egészíti ki ezen az estén.A következő gyorsulási verseny december 25.-én kerül megrendezésre a K2-ben.

2006.december 8.Péntek

Need 4 Speed - B2B Night

JADE & SoundHunter (B.S.E.Rec.,Moving Shadow/Need4Speed)
L.A.S. & Benzon (Microforms)
INF & Skizoid (Hokuscope)
Enqu & Eliadesz (Solarcube)

Helyszín:Kashmír Underground
Web: www.dirtybass.hu
Belépő: 21:30-tól 23:00-ig 600HUF, Azután 900HUF

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó