Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Sensorbase @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. február 25.
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Electro, Hardstyle, Hardcore, Techno,
Killer
SensorbaseFebruár 25.-én második állomásához érkezik a Sensor Base, amely ismét a Kashmir Undergroundban kerül megrendezésre. A nagy teremben ezúttal is a legjobb Hardstyle és Hardcore zenéké lesz a főszerep, ahol is fellép a Sensor Base három rezidense Denoiser, Gregor X és Gabriel Miller. A Megfelelő warm up-ról Rufy gondoskodik majd, de a hardcore kedvelőinek sem kell szomorkodniuk mert ezen az éjszakán Skyscraper a DNC Hungary és Mercenary a NARG Team üdvöskéje pörgeti majd a legjobb hardcore lemezeket. A kisteremben a legjobb Techno és Hard Techno zenékre bulizhattok majd, a zenét Killswitch, Deeroy, Boncsair, Freezer, Nils Roland O’Slide és Acid FX fogja szolgáltatni. Szeretettel várunk mindenkit Február 25.-én, szombaton a Kashmirban, hogy ismét eltöltsünk együtt egy felejthetetlen éjszakát.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Sensorbase @ Kashmir, Budapest

Február 25.-én második állomásához érkezik a Sensor Base, amely ismét a Kashmir Undergroundban kerül megrendezésre. A nagy teremben ezúttal is a legjobb Hardstyle és Hardcore zenéké lesz a főszerep, ahol is fellép a Sensor Base három rezidense Denoiser, Gregor X és Gabriel Miller. A Megfelelő warm up-ról Rufy gondoskodik majd, de a hardcore kedvelőinek sem kell szomorkodniuk mert ezen az éjszakán Skyscraper a DNC Hungary és Mercenary a NARG Team üdvöskéje pörgeti majd a legjobb hardcore lemezeket. A kisteremben a legjobb Techno és Hard Techno zenékre bulizhattok majd, a zenét Killswitch, Deeroy, Boncsair, Freezer, Nils Roland O’Slide és Acid FX fogja szolgáltatni. Szeretettel várunk mindenkit Február 25.-én, szombaton a Kashmirban, hogy ismét eltöltsünk együtt egy felejthetetlen éjszakát.

2006.02.25. - Sensor Base - Hungarian Hardbass Generation

Stílus: Hardstyle, Hardcore, Techno

Helyszín:Kashmir Club - Bp. IX. Üllői Út 51.

Dj-k: Denoiser (Hardstyle.hu, Sensor Base), Gregor X (Hardstyle.hu, Sensor Base), Gabriel Miller (Hardbase.net, Sensor Base), Rufy (Hard Angel - Pararadio), Skyscraper (Death Noise Clan Hungary), Mercenary (NARG Entertainment)

Experience Kisterem:

Killswitch (NGoHT), Deeroy (Experience, Partyarcok.hu), BoncsAir (aka Nilux), Freezer vs. Nils (Experience, Robotones), Acid FX, Roland O'Slide (Live)

Belépő: 1500 HUF
Info: www.hardstyle.hu, www.partyarcok.hu, http:/​/​hardstyle.lap.hu




Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó