Pulzar

Művész

Killswitch

Killswitch

Az NGoHT kitalálója és megalapítója.


    2003 telén jött a gondolat, hogy kitaláljon valami újat és egyedit, ekkor fogalmazódott meg benne a New Generation of Hard Techno rendezvény, amit egy jóbarátjával és Niluxszal indított útjára 2004.02.07-én a Kashmir Underground klubban. 1996-ban került kapcsolatba először az elektronikus zenével, amikor még a hardcore hangzás állt a legközelebb hozzá. Hamarosan ezt fel váltotta a techno, azonbelül is a keményebb, hardtechno. Ezzel a hangzással még 99-ben találkozott először, DJ Rush mixeit hallgatva, akit egyébként máig példaképként tisztel. Rájött hogy ez a stílus áll hozzá a legközelebb, ez az amit Ő is magáénak érez, és hozzá tudja tenni azt, amitől egyedinek és különlegesnek nevezhető a hangzásvilága. Stílusát a gyors, piszkos, kemény és groovys ütemek jellemzik.

    Első alkalommal 2002. Október 26-án kapott lehetőséget a Kashmirban, az Independence buli keretein belül, még G-Rock néven. 2004 márciusában találkozott Resettel, akivel közösen kezdtek el zenéket alkotni. Első közös trackjüket, a 'Dirty Sweaty't a rengeteg pozitív visszajelzés hatására elküldte DJ Rushnak, aki miután meghallgatta, még több és több új zenét várt a fiatal művészektől. Miután Rush felrakta pár zenéjüket az I Love Techno fesztiválon és megannyi neves rendezvényen, több kiadó is felkapta a fejét a fiatal producerek zenéi iránt. Így jutott el a hírük Sven Wittekindhez, aki nem habozott sokáig és lehetőséget adott neki és Resetnek, hogy első lemezük az Inflicted Records égisze alatt jelenhessen meg. Nemsokkal később már a második kiadott lemezüket is elkönyvelhették, egy remix formájában, az azóta már az NGOHT csapat rezidensévé vált O.B.I, saját, Tekktribe címkéjénél

    Mindezek után Niluxszal közösen indított rendezvényük, valamint trackjei, egyre ismertebbé tették az országban, ami után eljutott több vidéki (Highlander, Zenith, Alcatraz) és fővárosi klubba (Sonic, Club 11)  majd 2005-ben lehetőséget kapott hogy Magyarország egyik legnagyobb rendezvényén, a Maydayen is megismertethesse az emberekkel a hard technot, és saját zenei világát.

    A 2006-os év hozta meg számára az igazi áttörést, amikor először léphetett fel nagyobb rendezvényeken Magyarországon kívül is. Az első fellépések után, őt és Resetet DJ Ocram booking ügynöksége, a Combat Skill vette szárnyai alá. Ocram nem csak mint lemezlovas számított a két fiatal titánra, hiszen még ebben az évben megjelentette két zenéjüket a saját kiadójánál.

    2007-ben megalapítja saját kiadóját, az NGOHT RECORDS-ot, ami a rezidensek és a fiatal, magyar tehetségek munkáit fogja majd a jövőben megjelentetni, néhány nevesebb producer közreműködésével karöltve.

Archív partyajánlók

 • [2011-12-31] NGOHT Szilveszter
  @ Kashmir Underground, Budapest

  Két év szünet után ismét együtt állnak a lejátszók mögé a hazai hard techno mozgalom elindítói. KillSwitch, Nilux, Reset és Morison neve hallatán mindenkinek a legendás bulisorozat jut eszébe, ami 5 éven keresztül nem csak a hazai, de a külföldi hard techno életet is formálta és meghatározta. Ezt a különleges varázst fogjuk egy este erejéig újra elhozni nektek 2011 december 31-én, a hard techno magyarországi mekkájába, az új Kashmir Undergroundba.
 • [2010-12-25] techON
  @ Beat, Budapest

  Elmúlik a szenteste, és minden bizonnyal nem csak e sorok írója próbál majd kicsit kiszakadni az ünnepi forgatagból. Újdonsült esttel jelentkezik a BEAT CLUB, mellyel kifejezetten a TECHNO szerelmeseit szeretné elvarázsolni.
 • [2009-12-31] K2 pres. NEW YEARS EVE 2010
  @ K2, Budapest

  Az év utolsó napján ismét megnyílnak a Club K2 kapui, méghozzá egy hatalmas szilveszteri buli keretein belül. Négy teremben, négy stílust érintve, közel 30 lemezlovas dolgozik majd azon, hogy mindenki a legjobb hangulatban bulizza át magát az újévbe.
 • [2009-11-06] Explosion- 15 éves a NARG 2009 november 6-7.
  @ Diesel Club, Budapest

  Az 1994-ben DJ Hell’oh által alapított NARG Entertainment hazánk legrégebbi, még ma is működő extrém elektronikus zenei rendezvényszervező csapata.
 • [2009-07-18] Explosion – Summer Edition
  @ Diesel Club, Budapest

  Az Explosion, Magyarország vezető hardcore-techno partysorozata júliusban egy rendkívüli nyári különkiadással tér vissza a Diesel Club-ba, ahol is – az eddig megszokott, már a neve alapján is főként a hardcore-ra fókuszáló Hardcore Explosion-ök helyett – ezúttal egy háromtermes, az átlagosnál jóval több stílust felvonultató minifesztiválra lehet számítani.
 • [2009-05-30] NGOHT
  @ K2, Budapest

  2009. május 30.-án újabb állomásához érkezik Magyarország vezető hard techno partisorozata, és ahogy azt már megszokhattátok, ismét impozáns line uppal jelentkezik a buli, a stíluson belül újoncnak számító tehetségekből csemegézve.
 • [2009-03-21] NGOHT presents Warm Up to NGOHT
  @ K2, Budapest

  2009 március 21-én ismét egy kőkemény basszusokkal teli estére invitál minden kedves techno rajongót csapatunk, ahogy azt tőlünk megszokhattátok, a stílus nagy ágyúit felsorakoztatva.
 • [2009-02-14] 5 éves az NGOHT
  @ K2, Budapest

  5 éve hogy felütötte a fejét a hard techno láz Magyarországon, azóta is töretlenül népszerű a stílus...
 • [2008-12-31] NGOHT Szilveszter 2008
  @ K2, Budapest

  "Az elmúlt rendezvényeink alkalmával lehetőséghez jutottak a hazai hard techno élvonal képviselői is a nagy külföldi előadók mellett, amit a közönség, azaz ti, óriási lelkesedéssel fogadtatok."
 • [2008-12-25] X-mas Techno Fesztivál
  @ Highlander, Sárospatak

  Hú de megy az idő. Hazánk megklubja a Highlander idén is megtartja 10.alkalommal a Tradicionális X-MAS Techno Fesztiválját, amire minden évben több ezer ember látogat el.
 • [2008-11-29] NGOHT
  @ K2, Budapest

  Az elmúlt rendezvényeink alkalmával lehetőséghez jutottak a hazai hard techno élvonal képviselői is a nagy külföldi előadók mellett, amit a közönség, azaz ti, óriási lelkesedéssel fogadtatok.
 • [2008-09-13] NGoHT presents Theatre of Mind
  @ K2, Budapest

  14 óra minden energiát felemésztõ õrület, 23 fellépõ, és egy újabb felejthetetlennek ígérkezõ éjszaka, ahova a világ minden tájáról érkeznek majd partyzók, hogy együtt, önfeledten táncolják ki magukból a hétköznapok által felgyülemlett feszültséget.
 • [2008-07-05] NGOHT
  @ K2, Budapest

  "Hogy a nyárra se maradjatok minőségi hardtechno rendezvény nélkül, csapatunk júliusra, egy igazi ínyencséget kínál bemelegítés gyanánt, a szeptemberi mega rendezvényünk előtt."
 • [2008-02-16] NGOHT 4th Birthday
  @ K2, Budapest

  "Csapatunk fennállásának 4. évfordulójához közelít, amit szeretnénk ismét veletek, a már Európa szerte híres magyar hardtechno fanatikusokkal, ünnepelni!
 • [2007-10-22] MAYDAY 2007
  @ Syma

 • [2007-07-07] DirtyBASS & Club K2 presents: Warm up to NGoHT
  @ K2, Budapest

  Július 7.-én a K2 és a DirtyBass csapata egy eleddig még szokatlan de igazán ígéretes sorozatot indít utjára, amely a warm up to NGOHT nevet kapta, és hasonlóan a névadó rendezvényhez a keményebb ütemekre készül majdan felkészíteni az igényes hard techno kedvelőket.
 • [2007-06-23] Sade Rush Birthday Bash
  @ Kheops, Kiskunhalas

  Fellépők: KILLSWITCH VS. SADE RUSH, TECHERIK VS RESET, SIMON VS NILUX...
 • [2007-06-20] DirtyBASS CLASSIC
  @ K2, Budapest

  2007 június 22.-én újra várja a K2 az oldschool techno szerelmeseit, természetesen most is a keményebb ütemek jegyében. Az előző nagy sikerű "klasszik" party után a Dirty Bass csapata úgy döntött, megismétli azt az emlékezetes éjszakát, már csak tőletek függ hogy a hangulatot is sikerül-e oly emlékezetesre varázsolni, esetleg túlszárnyalni.
 • [2007-05-26] NGOHT with Sven Wittekind
  @ K2, Budapest

  Az elõzõ, talán a legsikeresebbnek és legjelentõsebbnek mondható rendezvénnyel alaposan feladták maguknak a szervezők a leckét a jövõre nézve. Semmiféleképpen sem szerették volna magunkat ismételni ezért úgy gondolták hogy a soron következõ, május 26.-án megtartandó bulira, nem a mennyiségre hanem a minõségre ill. az újdonság varázsára fogunak alapozni.
 • [2007-05-05] Kashmir záró party
  @ Kashmir, Budapest

  2007 május 5-én egy korszak lezárul Budapest underground életében, hiszen a már több éve töretlen lelkesédessel működő Kashmir Underground végleg bezárja kapuit. A legfőképpen techno orientált klub, rengeteg szárnyait bontogató fiatal dj-nek és szervezőnek adta meg az esélyt hogy elindulhassanak a zene által vezetett rögös úton, amely hozzájárult a pesti klubbélet színesebbé tételéhez.
 • [2007-04-30] Hard Floor Classic
  @ Kashmir, Budapest

  Hard floor: Killswitch, Nilux, Reset, Eddie Horse, Sade Rush, Simon
 • [2007-04-20] 160 BPM vol.6
  @ Base - Székesfehérvár

 • [2006-12-09] K2 Presents Xtreme Mexican Massacre
  @ K2, Budapest

  Fellépők többek közt: Yhunykx, Acid Flux, KillSwitch, Nilux, Simon, Sade Rush, Trezor
 • [2006-10-07] Grand Opening Party
  @ K2, Budapest

  Október 7-én megnyit a K2 az Üllői út 51.szám alatt! Az eseményen szerepeltetik magukat a Dirtybass, a Circus Maximus és még sok más társulat lemezlovasai, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére való hangzásvilágot!
 • [2006-10-07] K2
  @ K2, Budapest

  Október 7-én megnyit a K2 az Üllői út 51.szám alatt! Az eseményen szerepeltetik magukat a Dirtybass, a Circus Maximus és még sok más társulat lemezlovasai, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére való hangzásvilágot!
 • [2006-08-26] Dirtybass Techno Parade
  @ Kashmir, Budapest

  2006 Augusztus 26-án szombaton Dirtybass Techno Parade lesz a Kashmir Underground falai közt!
 • [2006-08-04] 1. Hungarian Techno Festival
  @ Freeport Music Club, Budapest

  Elérkezik a nap, az óra, mikor mindenki vágyik a technóra, s egy kis csapat összefog, hogy csak partizók, nem titok, megszületik a terv, nem kicsi, elterjed a hír egy picit, és az emberek egy oldalra jutva nézik, ezek tényleg ezt érzik?
 • [2006-07-08] Ngoht
  @ Kashmir, Budapest

 • [2006-06-24] Shockwave 5 éves
  @ Vidámpark

  2006 június 24 – én este meleg fülledt éjszaka várható. Az égbolt tiszta, a szél nem mozdul, a fák levelei sem rezzennek. Ennek ellenére mindent hatalmába kerít egy megfoghatatlan érzés: mintha valami közeledne... mintha csak a nyugalom és a tombolás vívná véget nem érő harcát.
 • [2006-05-20] Ngoht
  @ Kashmir, Budapest

Kapcsolódó cikkek

 • Kedves techno közösség!

  "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"

Zenei stílusok

 • Hard Techno

  A kilencvenes évek közepén, Németországban kialakult stílus a korai, monoton techno hangzást vegyítette a hardcore producerek által alkalmazott technikákkal. Kialakulása erőteljesen összeköthető a Schranz alapjaival.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó