Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

nGoHT új helyszínen.

Fellépők
Dátum 2006-09-09
Stílus Hard Techno, Techno
nGoHT új helyszínen.Szeptember 9.-én kisebb nyári szünet után újra rendezvénnyel jelentkezik a new Generation of Hard Techno csapata.

nGoHT új helyszínen.

Szeptember 9.-én kisebb nyári szünet után újra rendezvénnyel jelentkezik
a new Generation of Hard Techno csapata.

Ahogy az előzetes ígéretek szerint tudni lehetett, a Kashmir Underground és Studio 4 után, új helyszínen, a 9. kerületi SINOSZ Sport Centrumban fog megrendezésre kerülni az aktuális őrület.

A csapat igéretei szerint, új alapokra fogják helyezni a hard techno rendezvények fogalmát és egy minden igényt kielégítő bulit terveznek, szigorúan szem előtt tartva a professzionális hangzást és az eddig hard techno bulin nem tapasztalható átlagból kiemelkedő látványt.
Változások történtek nem csak a helyszínt illetően de a csapat életében is, ugyanis az NGoHT estek egyik rezidensét Morison-t, a német származású közönségkedvenc Tobias Lüke aka O.B.I. váltotta ugyanebben a szerepkörben.
"Tobi" már volt egyszer az NGoHT estek rezidense, de akkor magánéleti gondok miatt sajnos megszakadt az együttmûködés, viszont szeptembertől újúlt erővel és rengeteg lelkesedéssel várja a partyzókat, hogy bebizonyítsa az egész világon miért rajong érte megannyi partyarc.
Az új és régi rezidensek mellett persze hozzászokhattunk, hogy a stílus legkiemeltebb képviselői szórakoztatják a partyzókat a rendezvényen, nem lesz ez most sem másképp hiszen a szeptemberi rendezvény vendége nem más lesz mint a közönség nagy kedvence a brazil illetőségű Pet Duo páros. Őket nem kell senkinek sem bemutatnuk hiszen számtalanszor jártak már kis hazánkban, mindig ámulatba ejtve tehetségükkel és lelkesedésükkel rajongóikat. A rendezvény kezdetén pedig a bemelegítésről, a magyar techno egyik elismert guruja DJ NewL fog gondoskodni a rezidensek mellett.
Tiszta, kultúrált környezet, professzionális hang és fény, nem utolsó sorban kedvező árak várják a hard techno szerelmeseit szeptember 9.-én a SINOSZ Sport Centrumba.
A rendezvényről és a fellépő mûvészekről további információt, és letölthető mixeket a www.ngoht.hu címen találhattok.


Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó