Pulzar

Partyajánló

Szórakoztatókomplexum NYITÁS! @ Hajógyári Sziget

Dátum 2005-06-11
Helyszín Hajógyári Sziget, Budapest
Stílus ismeretlen
Szórakoztatókomplexum NYITÁS!A hazai party-szcéna történelmében ez idáig egyedülálló komplexum tárja ki kapuit a modern tánczene overground és underground rajongói előtt június 18-tól a Hajógyári-szigeten.Hajógyári Sziget

Szórakoztatókomplexum NYITÁS! @ Hajógyári Sziget

A hazai party-szcéna történelmében ez idáig egyedülálló komplexum tárja ki kapuit a modern tánczene overground és underground rajongói előtt június 18-tól a Hajógyári-szigeten.

Az Árpád-hídhoz közelebbi sziget-területen valóságos elektronikus zenei paradicsom vár hetente több ezer látogatót szerdától vasárnapig a legkülönfélébb muzsikákkal. Lesz minden, mi fülnek, sőt szem-szájnak ingere, hiszen nem csupán a legkiválóbb djk játékait élvezhetjük a hét négy éjjelén és két nappalán, de hasunkat is jól lakathatjuk a kitelepült sushi-bárban, no és a Dokk illetve a Puerto Café séfjének jóvoltából. Az élvezet teljességét pedig e csodálatos zöldövezeti környezetben messzemenően jó ízléssel kialakított beach-design teremti meg.

S hogy mindez tényszerűen mit jelent? Nos, mondhatnánk, hogy kiderül június 11-én, de nem árulunk zsákbamacskát. Mindenekelőtt érdemes felidézni a tavalyi év feledhetetlen Bed Beach- illetve Dokk Beach-élményeit, hiszen a két létesítmény megszépülve, felfrissülve idén is a legdögösebb funky és house slágerekkel várja közönségét minden egyes péntek és szombat éjjel. A lemezjátszók mögött az efféle zenét kedvelő publikum nagy kedvencei, Bárány, Jován, Hamvai P.G., Lauer, valamint Fat gondoskodnak a bulis nyári hangulatról.

A Dokk Beach szomszédságában található Puerto Café 2005 legforróbb hónapjaiban a hasonlóképp forrón izzó latin ritmusokra, továbbá napjaink legkedveltebb slágereire voksol – elvégre egy vérbeli beach-komplexum kínálatába ez is belefér, sőt, kell!
Ám hogy szó ne érje a ház elejét, a Hajógyári-szigeten létesített party-komplexum igencsak ráerősített az elektronikus zenére. Amit év közben a Home, a Pacha, a Coronita, vagy épp az Events Hall falain belül hallhattunk, az most mind-mind a vízpartra költözik – ráadásul a Bed beach-hez és a Dokk Beach-hez hasonlóan ingyen lesz látogatható!

Itt van például a szigeten ’Dokkoló’ hajó, mely a 4/4ek világának tárházából csemegézik szerdától vasárnapig. Szerda éjjel a nagy múlttal rendelkező Ablak-a-Dubra projekt indítja a hetet, a fedélzeten a Chi-rezidens Naga és Kevin mellett hazánk és a világ elsőszámú break-minimal-house-elektro-future-disco bakelithuszárjai tesznek arról, hogy fáradt lábbal térjünk haza. Csütörtökön már az egyre népszerűbb party.origo.hu dj-i szórakoztatják a nagyérdeműt a legeklektikusabb változatokban: az ’Ocho nights – eklektik elektrik’ debütáló éjjelén például Budai és Titusz válogatja a fekete korongokat. Figyelem! Bár a teljes komplexum hivatalos nyitó-bulija június 11., az AAD és az Origo csapata már 8-án és 9-én beveszi a hajót.
Péntek és szombat éjjel viszont már az oly kedvelt progresszív muzsikáknak hódolhatunk az Ice On Fire, azaz a Kühl-Chriss duó; valamint a Strictly! Café, azaz Slam Jr és a Strictly! team jóvoltából. Még egyszer hangsúlyoznánk, mindez belépő nélkül élvezhető!
A sornak ráadásul még ezzel sincs vége. A Dokk Disco szintén átlényegül: háta mögött szabadtéri Coronita Terrace üzemel ugyancsak hétvégenként, szintén ingyenesen. Pénteken a Pöli-Surprise kettős, szombaton a Blackman-Shootie-Dave van N trió látja el a házigazda feladatokat egészen hajnal 5ig (vagy tovább), amikor majd a Coronita After lemezlovasai, azaz Shiipman, Slide, Andrewboy és Deep Jr veszik át a stafétabotot a Dokk belsejében.

Vasárnap délután aztán jöhet az ellazulás, Jutasi és Áfonya Sunset Reggae Café-n lazítja el hétvégén megfáradt testünket-lelkünket.
Erre akár mondhatnánk is, hogy minden jó, ha a vége jó, csakhogy van itt még valami, amit feltétlenül meg kell még említenünk, hiszen a Hajógyári-sziget szórakoztató komplexumának van egy messzebb, a K-hídhoz eső igen fontos helyszíne is. Bizony, ez nem más, mint a Mokka Cuka, az underground zenék kertje, ahol idén is a jól bevált d’n’b-break-hiphop estek és hasonló zenei ínyencségek várják a nagyérdeműt!

Egy szuszra ennyi, de megér ez még több misét is, meglátjátok! Csak gyertek ki a szigetre szépen, 2005.06.11-én és ámuljatok-bámuljatok!


Akinek ez sem elég, klikkeljen, telefonáljon:
www.famepromotion.hu
www.chi-recordings.com
www.mokkacuka.hu

06 304 888 777

Legyen jó nyarunk együtt!

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó