Pulzar

Hajógyári Záró Fesztivál flyer

Partyajánló

Hajógyári Záró Fesztivál @ Hajógyári Sziget

Fellépők
Dátum 2014. május 10.
Helyszín Hajógyári Sziget
Stílus Electro, Disco, Deep House, Dance,
House, Minimal, Tech-house, Trance
Hajógyári Záró FesztiválEgyetlen megismételhetetlen alkalommal, egy hatalmas bulival idézzük fel csodálatos éveinket, érzéseinket! Utoljára találkozhatunk a régi ismerősökkel a régi falak között!Hajógyári Sziget

Hajógyári Záró Fesztivál @ Hajógyári Sziget

Egyetlen megismételhetetlen alkalommal, egy hatalmas bulival idézzük fel csodálatos éveinket, érzéseinket! Utoljára találkozhatunk a régi ismerősökkel a régi falak között!

►7 PARTY - 7 HELYSZÍN - 7 ÉRZÉS!◄

►Kezdődjön az UTOLSHOW!◄

Végleg elbúcsúznak a legendás klubok:

BED BEACH - STUDIO - DOKK CLUB - CORONITA - DOKK BEACH - PATRON - PINK - CORO CAFE - SLÁGER TERASZ - MOKKA CUKA - EVENTS HALL - DOKKOLÓ - SLÁGER PALOTA - CAFE PUERTO - PUERTO LOUNGE

★17 év, 10 ezer buli, 18 millió vendég!★

❤Számtalan élmény, számtalan szerelem!❤

Örömmel jelentjük be, hogy április 30-án végre átvehettük a hivatalos Rendezvénytartási Engedélyt, amellyel hosszú várakozás után az utolsó akadály is elhárult az Év Bulija útjából!

Az Álmok Szigete a 2014. május 10-i, szombat éjszakai megaparty, illetve a másnap reggeli utolsó Afterparty után végleg bezár. Megszűnik hazánk legnagyobb szórakoztató központja. Több tízezer szerelem, barátság jött itt létre a 17 év alatt. Élmények, emlékek, amit senki nem vehet el. Azóta van, akinek gyermekei születtek, van, aki más úton jár, de egy biztos, az Álmok Szigetét senki nem felejti el! 

Szórakozóhely sok van, de a Hajógyári egykori színvonalát, méretét, 17 évét, sokszínűségét és hangulatát semmi nem közelíti meg. Akik 2005-2012-ben, a fénykorban végigjárták a helyeket egy nyári 15-20 ezer fős szombat éjszaka, azok tudják, hogy a világ egyik legjobb szórakoztató központját veszítettük el, ahol más dimenzióban, sokkal nagyobb biztonságban és kulturáltabban bulizhattunk, mint bárhol máshol. Most az Utolsó Táncra hívunk Mindenkit! Utoljára csendül fel a zene, utoljára szól a dal:

❤"Te meg én az Álmok Szigetén..."❤

2014. május 10. AZ UTOLSÓ TÁNC:

100 fellépő DJ, énekes és táncos!

►A helyszínen minden klub bejáratában meglehet venni az oda érvényes belépőt.

►Elővételi jegy most nincs, de az eredetileg 2014. február 15-re tervezett Hajógyári Záró Fesztiválra megvett és megőrzött elővételi jegyek érvényesek: a 2800Ft-os minden éjszakai rendezvényre, a 2000Ft-os a reggel kezdődő Coronita-Dokk Breakfastre érvényes, ahogy februárban is lett volna. A jegyeken is ez van feltüntetve.

►Ingyenes, őrzött parkoló!

►Korhatár: 18 +

►VIP terület a STUDIO Classic House Partin található. VIP belépő a helyszínen váltható: 2000 Ft alap belépő plusz 3000 Ft VIP belépő, összesen 5000 Ft. 

►Belépődíjak, fellépők, videók, képek, további részletek: www.clubinfo.hu

Hamarosan indul az év bulija!

Jó szórakozást!

www.facebook.com/​events/​290156714493725/​


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó