Pulzar

Sis

Sis zenei pályafutásának kezdete 2000-es évek elejére datálódik, az első komoly inspiráció Karotte hatására érte, akit egy frankfurti klubban hallott zenélni.

Azonnal vett egy pár lemezjátszót és elkezdett mixelni tanulni. Hamarosan már frankfurti és mannheimi klubokba hívták fellépni, ezután pedig nem telt el sok idő, és megismerkedett a producerkedés hogyanjaival is. 2006-ban jelent meg első szerzeménye, a nemzetközi hírnévre pedig alig egy évet kellett várnia, ekkor szerződtették le a Cécille kiadóhoz, ahol az első megjelenése már a kiadás napján elkelt Európa legtöbb lemezboltjában. A „Nesrib”, eddigi talán legnagyobb bombája szintén ennél a labelnél jött ki, ezt a zenét az összes, a szcéna élvonalába tartozó lemezlovas toplistáján megtalálhattuk anno. Hamarosan már Ricardo Villalobos Sei Es Drum címkéjén is jött ki egy EP-je, ami azért nagy szó mert Ricardo eredetileg ezt a céget a saját produkciói megjelentetésére akarta használni. 2008 aranyesőt hozott Sis számára, hiszen a Groove magazin az Év Producerének választotta, illetve a „Nesrib” és a „Trompeta” lett náluk az év két legjobb zenéje, a Raveline magazin pedig az év második legjobb live act fellépőjének és az Év Felfedezettjének választotta.

Sis-part 3watergate 1.1mainfloor by sis

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Tech-house

  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
  • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

    23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó