Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Sleepwalkerz @ Supersonic Technikum, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. november 24.
Helyszín Supersonic Technikum, Budapest, Pacsirtamező utca 41.
Stílus Hard Techno, Drum and Bass, Goa, Psychedelic Trance,
Trance, Minimal, Progressive House, Drum and Bass
SleepwalkerzÚj partysorozatot hirdet az LD50.hu és a Beats.hu fúziója, a Sleepwalkerz csapat. A Sleepwalkerz célja a stílusok közti távolságok áthidalása, szubkultúrák bemutatása, szemezgetve a hazai és külföldi színterek javából - habkönnyû elektronikus zenéktõl a legsötétebb tónusokig.Supersonic Technikum, Budapest, Pacsirtamező utca 41.

Sleepwalkerz @ Supersonic Technikum, Budapest

Új partysorozatot hirdet az LD50.hu és a Beats.hu fúziója, a Sleepwalkerz csapat. A Sleepwalkerz célja a stílusok közti távolságok áthidalása, szubkultúrák bemutatása, szemezgetve a hazai és külföldi színterek javából - habkönnyû elektronikus zenéktõl a legsötétebb tónusokig.

Ebben a szellemben alakul hétrõl hétre a zenei skála, 2 teremben, 4 stílusban, a megszokott minõségben, minden pénteken 23:00 órás kezdéssel a Blue Hellben.

AGGRESSIVE
A sorozat elsõ állomása a keményebb stílusokat kultiváló közönség számára nyújhat eszményi örömöket.
V.e.N (servo.hatred) industrial szettje indítja az estét, amit NINth (LD50.hu) és sajtos (Beats.hu) back2back szettje követ a hardcore ütemein. A bulit Rufy (Radiozone) hardstyle csemegéi zárják kifulladásig.
Eközben a kisteremben Cogwheel live-ja és Hollandris djszettje mutatja meg, hogy mi is az a zsigeri experimental agyborzolás.

IBIZAGOTH
A második állomással a mérsékeltebb vonalat célozzuk meg. Kraak (Ipari Szakadárok) EBM szettjével utazunk az elektronikus zene bugyraiban, majd Hatemachina (LD50.hu) simogatja meg lelkünket egy progressive trance szett erejéig. Végül Sis (LD50.hu) és NINth (LD50.hu) goa back2back-je zárja az estét egy open air feeling tombolással.
Ezalatt kisteremben a Hi-Tek Punkx live-ja és sajtos (Beats.hu) DJ szettje töri meg a ritmust a drum and bass keretein belül.

SPIRIT
A harmadik állomáson kicsit visszatérünk a gyökerekhez. NINth (LD50.hu) pszichedelikus rockja alapozza meg a hangulatot Heretic ipari metál blokkjához, amit Skin (LD50.hu) és Bence (LD50.hu) back2back-je követ gothic/rock stílusban hajnalig.
Eközben kisteremben d4m4g3 (LD50.hu) és sajtos (Beats.hu) osztja a minimalizmust és a technot a partiravágyóknak.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó