Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 400 Ft

Partyajánló

Millenium Vortex vs. Fusion pres.: Spinning Evolution 2. @ Supersonic Technikum, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 22.
Helyszín Supersonic Technikum, Budapest, Pacsirtamező utca 41.
Stílus Goa, Hardcore, Minimal, Psychedelic Trance,
Acid, Hardcore
Millenium Vortex vs. Fusion pres.: Spinning Evolution 2.Intergalaktikus méretű zenedömping várható május 22-én a Sonicban, 4 teremben, a szigorúan underground elektronikus zenék régi és új gyöngyszemeiből. Igazi rendhagyó esemény lesz ez, ugyanis meglehetősen ritka dolog, amikor olyan stílusok, mint acid, trance, hardcore techno, rave, minimal, goa és ezek fúziói egy helyszínen megjelennek, ráadásul egészen autentikus előadóktól. Aki nem 2000 után ismerte meg az elektronikus zenéket, valószínűleg elismerően bólogat olyan nevekre, mint Dj Grega, Bernáth/y and son (live act), Djane Dork, de az újak közül is akadnak zászlóvivők, mint pl. Djane Era a goa színtérről, Mercenary a kompromisszummentes hardcore szcénából, vagy épp blasterNOX, aki a rave ütemeket fogja prezentálni. Őket kiegészítendő érkezik több fiatal tehetség, hogy meglegyen az egyensúly a nem kevesebb, mint 22 fellépőnél. Mindezt olyan belépővel, ami éjfélig 1.000, utána pedig 1.400 forint! Részletes ismertetőt a fellépőkről és az estéről a tovább után olvashattok.Supersonic Technikum, Budapest, Pacsirtamező utca 41.

Millenium Vortex vs. Fusion pres.: Spinning Evolution 2. @ Supersonic Technikum, Budapest

Intergalaktikus méretű zenedömping várható május 22-én a Sonicban, 4 teremben, a szigorúan underground elektronikus zenék régi és új gyöngyszemeiből. Igazi rendhagyó esemény lesz ez, ugyanis meglehetősen ritka dolog, amikor olyan stílusok, mint acid, trance, hardcore techno, rave, minimal, goa és ezek fúziói egy helyszínen megjelennek, ráadásul egészen autentikus előadóktól. Aki nem 2000 után ismerte meg az elektronikus zenéket, valószínűleg elismerően bólogat olyan nevekre, mint Dj Grega, Bernáth/y and son (live act), Djane Dork, de az újak közül is akadnak zászlóvivők, mint pl. Djane Era a goa színtérről, Mercenary a kompromisszummentes hardcore szcénából, vagy épp blasterNOX, aki a rave ütemeket fogja prezentálni. Őket kiegészítendő érkezik több fiatal tehetség, hogy meglegyen az egyensúly a nem kevesebb, mint 22 fellépőnél. Mindezt olyan belépővel, ami éjfélig 1.000, utána pedig 1.400 forint!

Részletes ismertetőt a fellépőkről és az estéről a tovább után olvashattok.

Május 22-én igazi old school vs. new school maraton lesz az egybenyitott Sonicban (Kék Yuk + Vörös Yuk = 4 külön helyszín)! A Millenium Vortex egy újszerű próbálkozás arra, hogy megismertessük az acid és a trance igazi erejét azokkal a fiatalokkal, akik kimaradtak a legendás acidrobbanásból a kilencvenes évek elején. Ezért tűztük ki célul azt, hogy górcső alá vesszük a korai acid és trance hullám nagyjait, amiket aztán összeeresztünk a 2000 környéki utódokkal és egyéb vállfajokkal, hogy a saját bőrünkön érezhessük, milyen is az igazi sav és milyen az, amikor a kezek a magasban vannak.

A Kék nagyteremben nem más tanítja a TB303 használatát, mint a méltán legendás Bernáth/y & Son, az az apa és fia, akik nem szimplán megélték azt a bizonyos robbanást, hanem alkotó energiaként részt is vettek benne, sőt, nélkülözhetetlen elemei voltak a magyar underground elektronikus partyélet létrehozásában. Ők definiálják ezen az estén a klasszikus "acid techno live" kifejezést, ezernyi hangszerrel, samplerrel, no és az elmaradhatatlan (3 db!) TB303-assal.

Ezen a színpadon fog bakeliteket pörgetni Grega is, aki nem kevesebb, mint 21 éve foglalkozik a Dj szakmával, nem mellesleg 1992 óta játszik elektronikus tánczenét. Ezen a bulin igazi csemegéket várhatunk tőle, mégpedig ősrégi acid/hardtrance vonalon, ami hihetetlen unikum, még tőle is!

Egyetlenül hölgyként érkezik Djane Dork, aki a (szintén) a komprmisszummentes acid techno vonalat fogja képviselni. Aki látta már pult mögött (amit 1996 óta koptat), tudja, hogy micsoda hihetetlen energia van benne. Finom hölgy létére olyan elképesztő energiákat képes felszabadítani a tánctéren, ami minden valamire való hallgatót táncra késztet. Szem nem marad szárazon és láb nem marad tánc nélkül, ez a lány tényleg nem viccel!

A régi motorosok mellett két fiatal(abb) Dj is részt vesz a "párbajban", mégpedig Sakal és NINth személyében. Saky agresszív acid tekerésekkel készül, NINth pedig a 2000 utáni apokaliptikus hardtrance zenékre fókuszál, hogy (ha lehetséges) megpróbáljon még több basszust kicsiholni a mélynyomókból. Kezeket a magasba!

Mindeközben a Kék kisteremben 3 csapat segítségével elszabadulnak az indulatok, autentikus hangok fogják osztani a kifejezetten gyors ütemeket. A koncepció a hardcore és old school rave környkén mozog, mégpedig olyan nevekkel, mint Visual Angel (Hardcore-Stalkers) | Stormrage (Hardcore-Stalkers) | SCSI (Hardcore-Stalkers) | Mercenary (NARG) | Protonic (Neorave) | blasterNOX (Neorave).

No de hogy senki se maradjon kedvenc zenék nélkül, a Vörös Yukban goa (főként fullon) és minimal ütemek lesznek egy friss szervezőcsapat (Psillusion) celebrálásában. A pszichedelikus djpult mögött Era, Jatepa live, Mindpulse, Mental Peace, valamint Chaos pörgeti a lemezeket, a minimal helyszínen pedig a Sonic, és más ismert helyek közönsége előtt sokszor bizonyított dj-k, Ishino vs Joey-D, Neo G, Cube és The Soulshaker izzítják a teret energikus minimal techno szettjeikkel!

A belépő éjfélig 1.000, utána pedig 1.400 forint, így aki korán érkezik, több szempontból is jobban jár. A Kék nagyteremben lesz még speciális vizuál, de erről bővebben majd a helyszínen. Várunk mindenkit szeretettel!

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó