Pulzar

Művész

Dork

Dork

Archív partyajánlók

 • [2020-01-17] Technokunst Club ▩ Adam X
   

  A techno születését Detroithoz kötjük, a lazaságát Chicagóhoz a kísérletiességét pedig New Yorkhoz. A 'New York'-i sound minden stílust kedvelő számára egy unikális irányt jelölt meg. Kinek nem tölti el még mindig a szívét a melegség egy-egy Damon Wild vagy egy Function zene hallatán? Ennek a remek oldalágnak az atyját sikerült a Technokunst 10 éves fennállásának a történetében másodszor, hazánkba csábítani.
 • [2019-12-31] Arzenál NYE
  @ ILL Panorama

  Helyszínváltozás! Budapest legnagyobb földalatti szilvesztere a Svéd tribal sámán 5 órás különleges élő performanszával és a hazai független techno színe javával 3 szinten, több ezer négyzetméteren, ipari környezetben.
 • [2019-12-28] Kobosil \\ Der Morgen & Technokunst
   

  Kobosil közös pont a Technokunst és a Der Morgen közelmúltjában, eljött hát az idő, hogy karöltve is vendégül lássuk egy újabb eseménydús év méltó búcsúztatása apropóján. Aktualitásából legutóbbi Budapesti fellépése óta mit sem vesztett, új megjelenései számával sikerei együtt gyarapodtak, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy karrierjének egy magasabb szintjén újra meglátogatja a Budapesti fanatikusokat.
 • [2019-12-07] Technokunst Club ▩ Randomer
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Technokunst Club ▩ Randomer ▩ ▩
 • [2019-11-08] Technokunst Club ▩ Kwartz
   

  Kwartz a Spanyol iskola jeles, újgenerációs képviselője. Fiatal kora ellenére már 2013 óta a Polegroup label művésze, az ügynökség tagja. Miután Oscar Mulero (oficial) leszerződtette, kinyílt számára a világ. Olyan labelek álltak érte sorba, mint a Tommy Four Seven igazgatta 47, vagy Svreca jegyzett Semantica, de az experimental körök egyik legelismertebb gyüjtőtégelye a Horo jegyzi Kwartz első LP kiadványát. Ő és P.E.A.R.L. volt, akik egy új lendületet adtak a spanyol hangzásnak és a mai napig megállíthatatlanul a világ vezető kiadványait köszönhetjük nekik. Tavaly már izelítőt kaphattunk Pearl által ebből a lendületes és friss hangzásból, amit azóta is emlegetünk. Nem is volt kérdés, hogy Kwartz is kihagyhatatlan fellépője lesz a Technokunst szezonjának.
 • [2019-10-26] Technokunst // Denise Rabe // Stef Mendesidis
   

  Az A38 hajón, sorozatunk fő bázisán, is belevágunk a 2019/2020-as szezonunkba. Két igazán különleges meghívottat mutatunk be nektek első ízben szerett othonunkban. Denise Rabe azon női djk egyike, aki tiszteletreméltó és kitartó munka után jutott karrierjének eddigi szakaszába.
 • [2019-10-04] Technokunst Club ▩ The Horrorist - live
   

  A Technokunst sorozatunk törekvése, hogy megpróbáljunk többet adni, mint kivenni a hazai kultúrális élethez. Ezen gondolat mentén mutatjuk be a szeptemberi kultikus kanadai duó, Orphx után a szintén tengerentúli, Egyesült Államokbeli legendát, a stílusokon átívelő unikumot az évek óta rendíthetetlenül alkotót The Horrorist-ot. Oliver 1989 óta több, mint 80 kislemezt és 3 albumot jelentetett meg a major kiadók, mint a Sony, Universal, Warner mellett a leg kultikusabb független kiadókon, mint a Tresor, Industrial Strenght, Neue Heimat. Előadóművészi karrierje mellett zenei újságíró és könyvszerző is egyben. Mindenkinél egyedibb hangzása, magával ragadó elóadásmódja, dalszövegei az egyik legnagyobb hatású előadóvá emelték őt az elektronikus zenei életben. One night in Nyc című szerezménye az elsők techno dalok között került fel az első helyre 2001-ben a német dance slágerlistára, ami órási hírnevet hozott számára. Sorban álltak a közös munka reményében az ismertebbnél ismertebb producerek. Ilyen együttműködés köttetett végül közte és a teljesség igénye nélkül Chris Liebing, The Hacker, Villalobos, Ben Sims, Dj Rush között. Hangzása katagóriákon túli. Egy-egy megjelenésén is sokszor kapnak helyet, rendkívül jól megférve egymás mellett, EBM, Electro, New Wave, Synth Punk jellegű dalai, melyek élő fellépéseit is teljesen egyedivé varázsolják. Nagy öröm számunkra őt is bemutatni végra a hazai közönségnek. Igazi hiánypótló elóadó, akinek aktualítását az idén megjelent ötödik albuma, az Aufnahme + Wiedergabe gondozott Separate Dimension bemutatására indított túrné jelenti. Természetesen a friss dalok mellett biztosan bekerülnek a repertoárba karrierjének felejthetetlen darabjai is. Az, hogy őt élőben üdvözölhetjük a Lärmban egy rendkívül fontos momentum számunkra és bízunk benne, hogy örömmel fogadjátok őt is Október első péntekén.
 • [2019-09-13] Technokunst Club Opening ▩ ORPHX
   

  ▩ LÄRM ▩ Technokunst Club Season Opening ▩ Orphx - live ▩ ▩
 • [2019-08-17] Dork Invites ▩ Music Reactions Belgrad
   

  Dorka sorozata a szerbiai barátaink meghívásával folytatódik. A Music Reactions Belgrád egyik legismertebb techno szervező csoportja, akik a mára legendássá vált Drugstore Beograd klubban viszik havi sorozatukat és rendes évi fesztiváljukat a Ract 4-t. Betomeng a Technokunst dj-i hez hasonlóan megszállott lemezgyüjtő és klasszikus techno dj stílusa minden alkalommal lehengerlő és élvezetes. Redács pedig az új generáció lendületével hozza hipnotikus és lendületes hangzását. Az agusztusi techno hiányos szezonban ennél jobb ajánlatot keresve sem találhatnál. Várunk.
 • [2019-07-25] Alkotótábor 16.
   

  Alkotótábor 16. Camp for finest music lovers
 • [2019-07-19] Dork Invites ▩ Mode & Valens
   

  Dorka önálló nyári sorozata, ahol meghívott vendégei mellett hosszabb szettben mutathatja meg lemezgyűjteménye legszebb darabjait. A helyszín tobábbra is a téli Technokunst rezidencia a kellően erős Martin Audio hangrendszerrel.
 • [2019-06-22] Technokunst x Kolorádó 2019
   

  A Technokunst nyári jelenléte immár negyedik éve fonódik össze szorosan a Kolorádó Fesztivállal. A klubszezonban megedzett hangzásokat a a budai hegyek erdei környezetében is felvonultatjuk és minden eddiginél színesebb zenei felhozatalt garantálunk.
 • [2019-05-31] Technokunst S. Closing ▩ Benjamin Damage
   

  A szezonzárónk eddig Dork és Isu egész estés szettjeivel zajlott, azonban idén nem tudtunk nemet mondani egy régóta a bakancslistánkon lévő fellépőnek, aki nálunk szerette volna bemutatni legújabb showját a budapesti közönségnek.
 • [2019-04-12] Technokunst ▩ Polar Inertia
   

  4 éve volt, hogy Polar Inertia egy mágikus műsorral képráztatta el a Lärm közönségét. Azóta is úgy emlegetjük, mint az egyik legvarázslatosabb eseményünket, amit átéltünk az Akácfa utcai emeleten. Voiski és szerzőtársa az elmúlt éveket stúdióban töltötte, nem is gyakran vállaltak ezzel a formációval fellépést, mondván amint elkészültek az új zenék, újra láthatjuk Polar Inertiát élőben. Örömmel jelentjük be, hogy idén elfogadták meghívásunkat, ami csak egyet jelenthet, rengeteg új dalt hallhatunk a francia duó stúdiómunkáiból. Április 12-én várunk minden mélyzenei rajongót a megszokott környezetünkben és ezúttal is extra látvánnyal készülünk.
 • [2019-03-22] Technokunst & Casino Rave pres. Vatican Shadow
   

  “Ma éjjel Szaddám romok között sétál” “Emlékezz a fekete napodra” “A körülményeket hamar megkérdőjelezték” “Recsegő hangok jönnek ki egy Motorola walkie-talkieból” “Ahol pénz van, ott nincs megbocsátás”
 • [2019-03-08] Technokunst Club ▩ Remco Beekwilder
   

  Forgószélként tört be az underground techno körökbe a szemtelenül fiatal holland dj és producer. Munkássága elmúlt 5 esztendejében a zenei karrierje minden lehetséges buktatót kikerülve ívelt felfelé. Olyan nyomokat maga után hagyva, mint a Planet Acid zenéje a Berghain 8. mix cdjén, vagy az LSD száma a Dj Mag 2017-es legjobb trackjei közt. 2018-ban alapította Emerald kiadóját, ami a hangár és rave ihlette zenéi otthona. Dax J Monnom Black-je nem csak a zenéit jelenteti meg, hanem a label rendezvényein is rezidens szerepet tölt be Stranger, Thomas P Heckmann és I Hate Models mellett. Nyers és kőkemény este elé nézünk Márciusban. Várunk mindenkit!
 • [2019-02-08] Technokunst Club ▩ PEARL - live
   

  Szinte kimeríthetetlen azon fellépők listája, akik a technó szép oldalát hivatottak bemutatni és még eddig nem jártak hazánkban. Ezen a síkon mozogva mutatjuk be nektek a Falling Ethics kiadó megálmodóját. Az Észak-Spanyolország szülötte, a híres Mulero iskolán nevelkedett, másodgenerációs P.E.A.R.L.-t. Már fiatal korában megfertőzödött az elektronikus zene szeretetével, ami a Warp és a sheffieldi hangzás hatására mélyült el benne kitörölhetetlenül. 2007-ben jegyzi első kiadványát Agony Forces formációjával, mely egyből a legendás Tsunami gondozása és ezt követően a Semantica és a Detroit Underground is leigazolta művészei közé. 2012-ben költözött a technó fővárosába, Berlinbe, ahol végképp bekerült a nemzetközi vérkeringésbe. 2017-ben ünnepelte 10. vinyl megjelenését debütáló albumával. Látogatása különlegességét live act előadása adja, amit ritkán vállal klubokban, de sorozatunk és a klub legendás jóhíre nyomós érv volt e mellett.
 • [2019-01-18] Technokunst Club ▩ Reflec
   

  Az angol előadók mindig közel álltak a Technokunst hangzáshoz. Ha már az előző évet velük zártuk, kezdjük januárt is rögtön egy proper dj szettel. Reflec a Lobster Theremin kiadványával alapozta meg nemzetközi hírnevét, majd 2016-ban barátjával Cleric-kel hozták létre megjelenéseik új otthonát, a Clergy kiadót. Közös munkájuk a label managelésen túl a Works Unit négykezes live produkcióban is testet ölt, melyben mindkettejük sötét tónusú, de tánctérre faragott zenei elképzelése érvényesül. A tavaszi szezon első vendégétől egy sallangmentes, tiszta és szórakoztató szettet várunk, és melegen ajánljuk mindenkinek, aki preferálja a klasszikus dj munkát a pultban.
 • [2018-12-07] Technokunst Club ▩ JoeFarr
   

  Bristol egyfajta képzavarral Anglia Detroitjaként is felfogható. Iparvárosi hangulata rengeteg zenészt ihletett meg. Bristolt tekintik a Drum and Bass egyik kiindulópontjának és a kőkemény hangzások fellegvárának. Itt született vendégünk, aki bár pár BPM-el lassabb vizeken evez a dnb zenéknél, keménységben és összetettségében rengeteg hasonlósággal bír a tört ütemű társaihoz. Joe egyedi hangzása nem kapott a technón belül külön kategóriát. Ipari jellege, indusztriális elemei, kombinálva ezekkel a nagyon különleges, IDM-et idéző struktúrákkal, teszi igazán egyedivé és azonnal felismerhetővé.
 • [2018-11-17] Technokunst pres. I Hate Models
   

  A nagy sikerű A38 debüt után nem volt kérdéses, hogy I Hate Models visszatér a Fővárosba. Lehengerlő, egész estés műsora bővelkedett a techno legfrisebb irányaiból, a klasszikusokból, electro és rave himnuszokból, egy olyan elegyet alkotva, ami minden korosztály számára maradandó emléket hagyott maga után. Fiatalos lendülete előtt az egész világ klubberei meghajolnak. Fellépései mindig tartogatnak zenei meglepetéseket és egy pillanatra sem ajánlott elhagyni a táncteteret, mert életed party momentumáról maradhatsz le, akár pár perc alatt is. A Technokunst örömmel hozza vissza ezt az önfeledt rave hangulatot novemberben. A vizuális körítésről ezuttal is a Kiegő Izzók keze alatt életre kelt ledpanelek gondoskodnak. Tavaly pillanatok alatt teltházunk lett. Ne halogasd a jegyedet beszerezni.
 • [2018-11-02] Technokunst Club ▩ JUDAS aka JUDAΣ
   

  Továbbra is t(ART)juk azt a jó szokásunkat, hogy a technó legszínesebb és leginnovatívabb ágából szemezgetünk fellépőket. Így esett választásunk erre az igencsak misztikus előadóra, aki szintén az arctalan és elérhetetlen státuszt választotta magának, így minden külsőséget maga mögött hagyva csak a zenére fókuszálva hozza hazánkba moduláris alapokon nyugvó live act produkcióját. Saját maga managelte Judas kiadója mellett az Arts is előszeretettel jelenteti meg kiadványait és minden bizonnyal hamarosan többet találkozunk vele a nemzetközi porondon is. Fogadjátok nagy szeretettel az egyik legjobban várt idei előadónkat, Judast!
 • [2018-10-19] Technokunst Club ▩ Tensal
   

  Sokan, köztük mi is, a spanyol vonalat tartjuk a techno egyik örökös innovatív ágának. Ők voltak mindig is, akik a legjobban integrálták a klubokba a nehezen emészthető repetitív ritmusokat úgy, hogy sosem süllyedtek bele a kommersz ingoványos mocsarába. Tensal az Exium formációjával a királyi város, Madrid nagy úttőröi közé tartozik. Ebben az előkelő névsorban olyan kortársaival teremtették meg egyedi stílusukat, mint Oscal Mulero, Christian Wünsch és Reeko. Tensal 2014-ben hozta létre egyszemélyes projektjét, mely még letisztultabb, sound design központú, minimálabb stílust képvisel az Exium hangzásánál. Zenéi minden előremutató lemezlovas táskájában felbukkannak. Rezidens előadónak számít Developer kiadójánál a Modularznál és Slam, Dave Clarke közös, világraszóló címkéjénél a Sománál. Személyében egy ikont köszönthetünk köreinkben Október 19-én.
 • [2018-10-05] Technokunst / SNTS
   

  A Technokunst speciális őszi eseményeinek nyitányaként vonul be a történelemkönyvekbe az első októberi hétvége. A sorozat legerősebb szezonjának futunk neki, amit a két héttel korábbi klubestünkön Codex Empire nyit meg. Az A38 hajós 'kunstok mindig különleges ünnepek. A stílust kedvelők a hazai és a környező országok távoli vidékeiről utaznak fel hozzánk, hogy betekintsenek a tartalmas, mély zenék világába. Snts, a Kiégő Izzók, Dork és Isu ebben a társtettesek, akik a hajó kormányosaiként veszik bitrokukba szem és hallójáratitokat. Sötét, mély és hangos. Erre készüljetek Október 5-én!
 • [2018-09-21] Technokunst Club Opening ▩ Codex Empire
   

  Mind a klub, mind a Technokunst életének ötödik közös évének ugrunk neki Szeptember 21-én. Idén is minden elkövetünk, hogy bemutassuk nektek a techno szép oldalának legjobb képviselőit a szezonunk 7 hónapja alatt. A klub is meglepetéssel készül és reméljük elnyeri tetszéseteket az átalakítás után.
 • [2018-08-04] Technokunst / Free Time
   

  Megszakítva a nyári pihenőnket a Technokunst háziasszonya szárnyai alá kapja vendégeit és amíg Isu Ozorán, a Dome-ban szelektál, Dork megnyitja a hajó nagytermét és előmelegíti nekünk az őszi szezonunkat.
 • [2018-05-11] Technokunst ▩ ▩ Season Closing ▩
   

  A negyedik gyönyörű szezont zárjuk le egy Dorka/Isu egész estés örömzenéléssel, hogy aztán szeptemberben újult erővel vágjunk neki a minden eddiginél erősebb programokkal. Dátumot bevésni, szeptember 21. Codex Empire - live, de addig is májusban még egy utolsó nagy rave a Larmban a két házigazdával. Köszi, hogy egész évben jöttetek!
 • [2018-04-13] ▩ Technokunst ▩ Kobosil ▩
  @ LÄRM

  ▩ Lärm ▩ Technokunst ▩ Kobosil ▩
 • [2018-03-15] Technokunst & PVC pres. Reduction
  @ A38

  A nemzetközi e-zenei szeretet jegyében fogant Szlovák-Magyar koprodukció egy újabb 130Bpm feletti estét prezentál a budapesti közönségnek. A Japán, Szlovák és Magyar rezidensek mellett az Olasz technófenomén és muzikális tálentum Raffaele Attanasio vendégeskedik a hajó fedélzetén ezen a különleges csütürtöki napon. Nyers, erőteljes, lendületes és hangos estét várunk. Érdemes velünk tervezni!
 • [2018-03-09] ▩ Technokunst ▩ Varg - live ▩
  @ LÄRM

  A Northern Electronics alapítója, a skandináv kísérleti techno világának vezető arca elfogadta meghívásunkat és Budapestre hozza az északi hangulatot. Analóg, nyers, futurisztikus táncprogram. Ami egy igazán jó techno klubba illik. Szeretni fogjuk!
 • [2018-02-23] Technokunst X Lärm pres. I Hate Models
  @ A38

  Az illegál révek legkeresettebb szelektora egyszer már a földdel tette egyenlővé az Akácfa utca emeletét. Idén visszatér, hogy megismételje szabadstílusú őrületét hajóra szállva is.

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

 • Electro

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó