Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

lllpp + optimal presents RadioKraft @ BAKELIT Multi Art Center, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. február 13.
Helyszín BAKELIT Multi Art Center, Budapest, IX. ker. Soroksári út 164.
Stílus Electro, Acid, Tech-house, Electroclash,
Techno
lllpp + optimal presents RadioKraftA Február 13.-ai RADIOKRAFT parti, az underground tánczenék világában már jól ismert két csapat a Lollipop Factory és az Optimal közös kezdeményezése. Ez az este a zene mindenkié elven több szervező csapat kooperációjával visz színt a parti kultúra zenevilágába.BAKELIT Multi Art Center, Budapest, IX. ker. Soroksári út 164.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: zalasound
összes résztvevő megtekintése

lllpp + optimal presents RadioKraft @ BAKELIT Multi Art Center, Budapest

A Február 13.-ai RADIOKRAFT parti, az underground tánczenék világában már jól ismert két csapat a Lollipop Factory és az Optimal közös kezdeményezése. Ez az este a zene mindenkié elven több szervező csapat kooperációjával visz színt a parti kultúra zenevilágába.

Célja, hogy a napjainkban szétforgácsolódott kis helyszínes klubélet ereit tágítva minőségi audiovizuális élménnyel örvendeztesse meg a közönségét, és teszi meg mindezt a Bakelit Multi-Art Center posztindusztriális falai között: 3 helyszínen, 2 nagy parti, 1 hangulatos klub, 16 Dj és 6 Vj költözik a volt gyárépültbe. Atmoszférára fel!

lllpp + optimal presents
RadioKraft

2009. Február - Péntek 13.

Bakelit Multi-Art Center (IX. Soroksári út 164.)


Kraft Hang-ár:

Franz and Shape LIVE (italy, relish, turbo rec.)
Bombboutique (germany)
Bad Little Kid
Killbert
Kraak

VJ: pANDa, Rakam Le Roux (fr)


Optimal Studio:

Zefir
Dork
Maks
L.A. King
Cema Turbo Live

VJ: Bordos, Ivó, Vicsek


chill-stairs:

Sinko
Asa & Max
Röne Mascarpone & Wachter

VJ: Thief


Hozzá

járulás: 2000 HUF

partymicrosite: www.pufff.hu/​radiokraft

Franz and Shape:

 

Az olasz electro-ebm-techno-acid réverek, vagyis Francesco Spazzoli és Chris Shape a tánctér mellett svájci Relish Recordings elkötelezettjei! Élő fellépéseikre a „kegyetlen” electro-techno hangzás a jellemző. 2005-ben az „Italien EP” válogatáson jelent meg első hivatalos trekjük a „Countach”, mely később többek között a 2 Many Dj's "50,000,000 Soulwax Fans Can't Be Wrong" mixlemezre is felkerült. Sok-sok fellépés és stúdiómunka után 2007-től sorban ontották a fantasztikus slágergyanús remixeket, melyekre  az agytekerős sav, máskor a Nitzer Ebb-es EBM ugyanúgy jellemző mint a csipetnyi nu-rave! Franz and Shape napjainkra gyakorlatilag felkapott lett: játszottak együtt például LARRY TEE-vel illetve DEATH DISCO „headliner”-ként a DIGITALISM-el karöltve…

 

www.myspace.com/franzandshape

 

 

Bomb Boutique:

 

            Sascha Voss hazánkban már többször is extázisba kergette a rá kíváncsiakat a Lollipop klubestek keretein belül. A mindig feketébe öltözött fétis fanatista dj szettjei alkalmával a legújabb techno és kizárólag ínyenc réves house lemezei tökéletes mixelésével mesterien terrorizálja a táncos lábúak elméjét. (Ha szabad egy megjegyzés: ő azon dj-k egyike, akiket hallgatva/nézve mindig elcsodálkozunk és felkiáltunk magunkban: na igen, ez az! Így kell csinálni!) A lemeztekerésen kívül a ’99  és 2005 között rendszeresen megjelenő válogatás és mix cd-ivel is felhívta magára a nemzetközi szcéna figyelmét. Az alternatív műfajoktól (mint pl. az electroclash) a techno-ig minden szerepelt már butikjában, ami új és hatalmasat robban. Péntek tizenharmadikán éjjel szintén hasonló volumenű hangrobbanással számolhatunk…

 

www.myspace.com/​bombboutique

 

 

Bakelit M.A.C, mint underground, kortárs kultúra és összművészetiség = „3 in 1”:

 

A Bakelit jelenleg talán Budapest legegyedibb parti helyszíne! Csarnokai, termei és bárjai kiválóan ötvözik az ipari környezetet a modern igényekkel. Habár jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt áll, a mostanáig elkészült részek több ponton (kis túlzással) a „belsőépítészeti remekmű” kategóriát súrolják: az épületbe belépve kézzel fogható a beépített anyagok gondos megválogatása, a kivitelezés ötletektől hangyabolyként hemzsegő, a néhai gyárépület acélszerkezetével szorosan összefonódó zsenialitása. A GYÁR mint fogalom, ne riasszon el senkit, ugyanúgy itt található a város egyik legaprólékosabb munkájával felépített bárpultja, mint talán a legnormálisabb mellékhelyiség melyet parti arc valaha pesten használhatott. Soroksári út 164. a cím, mely nem a megszokott belvárosi környezetben található, azonban könnyedén 10 perc alatt elérhető a Boráros-térről a BKV éjszakai 923-as viszonylatával is….

 

www.bakelitstudio.hu

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó