Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Musicforever & Prognostic pres. Biorhythm @ BAKELIT Multi Art Center, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 20.
Helyszín BAKELIT Multi Art Center, Budapest, IX. ker. Soroksári út 164.
Stílus House, Breakbeat, Electro, Tech-house,
Minimal
Musicforever & Prognostic pres. BiorhythmA Prognostic és a Musicforever összefogott, hogy megszülethessen a Biorhythm, ami egy éjszakai, elsősorban muzikális minimalista, mélyházi, technokrata, mégis humanista szociális összejövetel.BAKELIT Multi Art Center, Budapest, IX. ker. Soroksári út 164.

Musicforever & Prognostic pres. Biorhythm @ BAKELIT Multi Art Center, Budapest

A Prognostic és a Musicforever összefogott, hogy megszülethessen a Biorhythm, ami egy éjszakai, elsősorban muzikális minimalista, mélyházi, technokrata, mégis humanista szociális összejövetel.

Egyszerűen bulinak is hívhatjuk. Kinek a szíve (bio) ne dobbanna a középtempós (ritmus) gépi monotonikákra? Gyülekezzenek hát a földalatti éjszakai ragadozók, élvezethajhászok, zenebolondok, „láttam már valami buliban" arcok, akiknek bioritmusa kicsit eltér az átlagtól…

 A helyszín egy igazi multikulti underground gyárépület a Bakelit Multi Art Center a Soroksári úton. Nem voltál még loftos buliban? Ez olyan. Sötét folyosók, régi tévék, rádiók, kortárs művészeti bigyulák lógnak mindenfelé, a falakat pedig a sokat „látott" Pax & Six duo a színezi a Private Sounds-tól, vizuális asszociációjaival.

 Vendégünk lesz Forteba, kinek második albuma „For Some Time Past"
címmel nemrég jelent meg a Plastic City-nél. A Filmmúzeumon, Frisky rádión, és számos hazai bulin ad rendszeres kóstolót finoman komoly deepes, tech-es hangzásvilágából.
http:/​/​www.myspace.com/​forteba
http:/​/​www.musicforever.hu/​images/​zene/​Private_Sounds_08_Mixed_by_Forteba_musicforever.hu.mp3

 A Prognostic két rezidense Vachdane és Scapesound ismét bizonyítják jártasságuk a house minden vállfajában. A Biorhythm ötletgizdája Yeast is pakol az estén. Mixeiket a Prognostic honlapjáról csipegethetitek.

www.prognosticmusic.com
www.musicforever.hu

Dátum: 2008-12-20
Helyszín: Bakelit Multi Art Center, Budapest (Cím: IX. Soroksári út 164.)
Belépő: 1000 HUF
Fellépők: Forteba, Vachdane, Scapesound, Yeast, Benet


Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Ster interjú és mix

    Breakbeat, techno, dubstep, electro... Ster igazán széles spektrumon mozog, nem hisz a zenei skatulyákban, ezt mix sorozatával és fellépéseivel folyamatosan bizonyítja.
  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.
  • Több technót a Parlamentbe! 2010. aug.20. - Videoriport

    Augusztus 20-án alkotmányozó technogyűlést tartottak az Erzsébet téren, ahol a TTP facebook csoportjának tagjai like-jaikkal dönthették el, melyik dj csapat írja a technoalkotmányt. Az eseményen részt vett a Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje. Schmitt Pál egyelőre nem reagált.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó