Pulzar

Művész

Asa

Asa

Asa & Max nem csak a pultok mögött a magánéletben is párost alkotnak, így tudtunkkal Magyarország egyetlen fiú-lány dj / producer duója. Back-to-back szettjükkel közösen már hét éve szórakoztatják a nagyérdeműt különböző klubokban.

Max már több min tíz esztendeje van a szakmában. Az ő karrierje még Szabadkáról indult, mesterei a híres Noise Distruction producer páros tagjai voltak.

Kisebb-nagyobb kluboktól kezdve, kávézókon keresztül, szabadtéri partikig mindenhol feltűntek az elmúlt években. Eddigi állomásaikból a Super Sonic Technikum rezidensi posztját, Trafóban, Süss Fel Napban, West Balkánban, a volt Garbo Caféban, Pachában, Kashmirban, A38 hajón, a Home „69” partyn és számos szabadtéri bulin (Frank-hegy, Garancsi tó…) való szereplésüket emelem ki. 

Asa & Max páros 2003-ban produceri tevékenységbe is belekezdett. Komplett stúdiót építettek fel. Első szerzeményüket a „Budapest Parádé 2004”-en hallhatja a közönség, legutóbb pedig egy dán-amerikai lemezkiadó cégnél (NOSI RECORDS) jelent meg két alkotásuk, a „Hystory” és az „Around”

2006-ban folyamatosan járják az országot, visszatérő vendég dj-i Magyarország legnagyobb diszkóinak (kisvárdai Atlatntis-nak, a soproni Colosso-nak, kisbéri Eldoradonak… stb.). Asa & Max missziója nem áll meg az ország határon. Egy román booking ügynökség is leszerződtette őket, és Szlovákiában is rendszeresen fellépnek (pl.: komarnoi Castello). Az internetes rádiózásba is belevetették magukat, a www.justmusic.fm-en saját műsoruk van minden hétfőn 18:00-20:00-ig „MUSIC MAKERS” címmel, illetve a www.radioreal.hu-n is hallhatjuk őket minden szombaton 22:00-24:00-ig („TURBO SOUND”).

Hitvallásuk az igényesség, amely alapján szelektálják zenéiket. Nem elvakultak egyetlen stílus irányában sem, gyakran egy mixben ötvözik a különböző irányzatokat. Arculatukat egyedi szettjük határozza meg, és nem mások majmolása.

Produkciójuk: back to back szett bakelit lemezjátszókról rendkívül sokrétű stílusban. . Tribal-house, progresszív, chicago- és funk-house vagy elektro és minimimal-house zenéket ötvöznek érdekes egyedi hangzásvilágukban, de mindig a klub és a közönség hangulatához illesztve zenei felhozatalukat. Klubosabb hangzással vagy egészen fi-hnom house ill. progresszív / tribal szettel is tudnak fellépni.

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Sziget 2009 - Negyedik napi ajánló - Augusztus 15.

  A Sziget utolsó előtti napján az indie rocktól, a mágikus metálon át, a technós szeletelésig mindenbe bele lehet kóstolni. Ettől senki sem kap gyomorrontást!
 • Új megjelenések ASA & MAX stúdiójából!

  Club Rotation, Stray Dog stúdió és egyéb hírek a páros életéből…
 • Megalakult a Buksi Records!

  Négy jó barát gondolt egy merészet! Reecoba ismertebb nevén Igor Do'urden és Cartridge Sopronból, valamint Asa és Max Budapestről, úgy döntött, hogy kiadót alapít. Egyre több hazai producer jeleskedik a zenei nagyvilágban és kizárólag külföldik címkék színeiben képviselik kis hazánkat.
 • Pulzár Interjúk 2007: Asa & Max

  Sokáig, mint sokan mások én is felületesen kezeltem őket. Rosszul tettem. Most, hogy az interjú kapcsán hallottam tőlük pár korongot, igán meglepve érzem magam.
 • Asa & Max műsora

  Asa & Max DJ / producer páros saját internetes rádióműsora mellett (www.justmusic.fm) az éter hullámain is gyakorta jelentkezik. Múlthét pénteken a Rádió 1-en Junior műsorában élvezhettük legfrissebb mixüket!
 • Asa & Max betört a külföldi zenepiacra

  Asa & Max lemezlovas és producer páros három éves kitartó stúdiómunkálatainak beért a gyümölcse! A Budapest Parádé 2004 válogatáson már megjelent hazánkban egy szerzeményük és most a nemzetközi kiadók is felfigyeltek egyedi hangzásvilágukra!

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Zenei stílusok

 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó