Pulzar

Bombboutique

Sascha Voss hazánkban már többször is extázisba kergette a rá kíváncsiakat a Lollipop klubestek keretein belül. A mindig feketébe öltözött fétis fanatista dj szettjei alkalmával a legújabb techno és kizárólag ínyenc réves house lemezei tökéletes mixelésével mesterien terrorizálja a táncos lábúak elméjét

A lemeztekerésen kívül a ’99  és 2005 között rendszeresen megjelenő válogatás és mix cd-ivel is felhívta magára a nemzetközi szcéna figyelmét. Az alternatív műfajoktól (mint pl. az electroclash) a techno-ig minden szerepelt már butikjában, ami új és hatalmasat robban.

A BOMB BOUTIQUE a '80-as évek végén indult, a nyers Electronic Body Music-nak, az Industrial-nak, a Chicago House-nak, az Electro HipHop-nak, (stb.) megrészegítő keverékével. A kilencvenes évek során az elektronikus zene más területei felé (is) fordultak a Techno-tól a Drum&Bass-ig, folyamatosan fenntartva az underground szellemének és féktelen partiknak az összefonódását. Ez jelentette a megoldást. Az extrém bulik a közönségért zúznak, nem a DJ-ért! Akkoriban igen sokféle összeállítást adott ki a BOMB BOUTIQUE… Mára azonban a "The Electric Pop” sorozat a legnépszerűbb és máig meghatározó az underground legújabb kiválóságainak fejlődésében.

Elérkezett hát az idő, hogy a berlini bomba egy új ELECTRIC POP válogatással rukkoljon elő, ide s tova a negyedikkel, mely –saját szavaikkal- csupán „aprócska” mérföldkő az egyre növekvő, olykor rockosabb, máskor elektrósabb Electro Pop szcénában. A korábbi kiadások, olyan, mondhatni közismert, „newcorner” előadókat mutattak be számunkra, mint a RADIO 4, WARREN SUICIDE, BANKOK IMPACT, MISS KITTEN, PLAYGROUP, BLACKSTROBE, MANHEAD, WHITEY vagy a THE FAINT, azonban, a szeptemberben megjelenő vadonatúj válogatás egy kalap alá veszi a már oly jól ismert rockereket mint DAFT PUNK, RÖYKSOPP, CHRISTOPHER JUST, MUNK, ELECTRONICAT & CAPTAIN COMATOSE, MARK MOORE & EON, néhány olyan feltörekvő különleges tehetséget, mint NAMOSH, CHIKINKI, DIRTY PRINCESS, ALDEN TYRELL, DAHLIA, THE MAGICAKE, MARTIN PETER, MUJIK, DICK VOODOO, és az oly komisz remixereket mint T. RAUMSCHMIERE, DAVID CARRETTA, ADRAINO CANZIAN, TIEFSCHWARZ, LINDSTRÖM, NOBLESSE OBBLIGE, FRANCISCO. A BOMB BOUTIQUE Berlinben, illetve Köln környékén rendez olyan hátborzongató partikat, mint a GASMASK, a BOTOX DISASTER, a MOIST, a SAVAGE, a VENDREDI, a GROTESQUE, vagy a BOHEME NOIR;

Archív partyajánlók

Biográfiák

 • Heg Nasty

  BIO: Heg Nasty was born in Budapest in 1986. Nasty got acquainted and fell in love with electronic music in 2003. He started dealing with the music seriously in 2006. Around this time he bought his first vinyls, and his dj stuffs. Firstly he played various style of music; from drum and bass to techno and later they started playing on internet radio. His first performance was on Fuzio Radio in 2008. He started making his own tunes and he become a resident dj in a hungarian club in 2009. In the last few years his tracks released by Dubplate Mafia records and own Mameluk System Records what was established by some friends. His first album was released on 2012. Nowadays, he is occupied with the techno music and he has some signed techno tracks on Antarctic Records and on the hungarian Plastic Rhythm records. He uses in his music hard bassline and various tunes from 126bpm to 130bpm. Right now Heg Nasty's EP is out on Bunk3r R3cords - Belgium in 2017!
 • Goodspeed

 • Leslie

Zenei stílusok

 • Electroclash

 • Electro

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó