Pulzar

Partyajánló

Lollipop - Electric pop #4 album release party @ Kultiplex, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 24.
Helyszín Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.
Stílus Drum and Bass, Electro, Electroclash, Breakbeat,
Club, Drum and Bass, Techno, Tech-house,
Rnb, Goa, House
Lollipop - Electric pop #4 album release party2005.09.24. Szombat Kultiplex (IX. Kinizsi utca 28) **Bomb Boutique - (D, Berlin)** Vibrator (Gumipop)** **Dj Minek (Tilos)** Éjfélkor Retrock Divatbemutató!Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.

Lollipop - Electric pop #4 album release party @ Kultiplex, Budapest

2005.09.24. Szombat
Kultiplex (IX. Kinizsi utca 28)
**Bomb Boutique - (D, Berlin)**
Vibrator (Gumipop)**
**Dj Minek (Tilos)**
Éjfélkor Retrock Divatbemutató!

A BOMB BOUTIQUE a '80-as évek végén indult, a nyers Electronic Body Music-nak, az Industrial-nak, a Chicago House-nak, az Electro HipHop-nak, (stb.) megrészegítő keverékével. A kilencvenes évek során az elektronikus zene más területei felé (is) fordultak a Techno-tól a Drum&Bass-ig, folyamatosan fenntartva az underground szellemének és féktelen partiknak az összefonódását. Ez jelentette a megoldást. Az extrém bulik a közönségért zúznak, nem a DJ-ért! Akkoriban igen sokféle összeállítást adott ki a BOMB BOUTIQUE… Mára azonban a "The Electric Pop” sorozat a legnépszerűbb és máig meghatározó az underground legújabb kiválóságainak fejlődésében.

Elérkezett hát az idő, hogy a berlini bomba egy új ELECTRIC POP válogatással rukkoljon elő, ide s tova a negyedikkel, mely –saját szavaikkal- csupán „aprócska” mérföldkő az egyre növekvő, olykor rockosabb, máskor elektrósabb Electro Pop szcénában. A korábbi kiadások, olyan, mondhatni közismert, „newcorner” előadókat mutattak be számunkra, mint a RADIO 4, WARREN SUICIDE, BANKOK IMPACT, MISS KITTEN, PLAYGROUP, BLACKSTROBE, MANHEAD, WHITEY vagy a THE FAINT, azonban, a szeptemberben megjelenő vadonatúj válogatás egy kalap alá veszi a már oly jól ismert rockereket mint DAFT PUNK, RÖYKSOPP, CHRISTOPHER JUST, MUNK, ELECTRONICAT & CAPTAIN COMATOSE, MARK MOORE & EON, néhány olyan feltörekvő különleges tehetséget, mint NAMOSH, CHIKINKI, DIRTY PRINCESS, ALDEN TYRELL, DAHLIA, THE MAGICAKE, MARTIN PETER, MUJIK, DICK VOODOO, és az oly komisz remixereket mint T. RAUMSCHMIERE, DAVID CARRETTA, ADRAINO CANZIAN, TIEFSCHWARZ, LINDSTRÖM, NOBLESSE OBBLIGE, FRANCISCO. A BOMB BOUTIQUE Berlinben, illetve Köln környékén rendez olyan hátborzongató partikat, mint a GASMASK, a BOTOX DISASTER, a MOIST, a SAVAGE, a VENDREDI, a GROTESQUE, vagy a BOHEME NOIR; és most, körbeutazza Európát, melynek során, szeptember 24.-én, Budapesten is tiszteletük teszik egy őrületes fellépés erejéig...

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó