Pulzar

Partyajánló

Mobeats @ Kultiplex, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Slavor, Juker
Dátum 2005-11-16
Helyszín Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.
Stílus Electro, Tech-house, Breakbeat
MobeatsNovembertõl minden második szerdán (páros heteken) a Kultiplex falai között mulathatnak a középtempós tánczenék megszállottjai. Alul a már megszokott Rewind, míg az átalakított és felújított felsõ szinten a Mo'beat esték ügyeletes lemeznyûvõ-betyárjai felelõsek a maximális "zsúr"-hangulatért. Figyelem: a hallójáratok erõteljes breakbeat/tech-house/electro támadásnak lesznek kitéve!Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.

Mobeats @ Kultiplex, Budapest

Novembertõl minden második szerdán (páros heteken) a Kultiplex falai között mulathatnak a középtempós tánczenék megszállottjai. Alul a már megszokott Rewind, míg az átalakított és felújított felsõ szinten a Mo'beat esték ügyeletes lemeznyûvõ-betyárjai felelõsek a maximális "zsúr"-hangulatért. Figyelem: a hallójáratok erõteljes breakbeat/tech-house/electro támadásnak lesznek kitéve!

Stílus:nuskool.techfunk.electro.tech-house


november 2. szerda és nov. 16.
Kultiplex

Marvin (Trancewave)
Salvor (Mo'Beat)
juker (Mo'Beat)

Cím: IX.ker. Kinizsi u. 28.
Belépõ: 400 Huf
Kezdés:22h

Ehhez minden alkalommal segítségül hívunk egy, a témában szakértõnek számító hazai dj-t. Az elsõ Mo'Beat vendége Marvin lesz, akit már mindenki nagyon jól ismerhet, hiszen számtalan helyen fordul meg és mindenhol percek alatt önfeledt bulihangulatot varázsol a tánctérre. A Trancewave lemezbolt egyengetése mellett Marvin a most 1 éves United Colors of House, valamint a veryDisco esték egyik rezidense. A mindig vacak novemberi idõ ellenére fortyogó tech-es ütemek és többféle stílus közti garázdálkodás várható!

 

 


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó