Pulzar

Művész

Madox aka Marco Grandi

Madox aka Marco Grandi

1982.augusztus 5-én születtem Orosházán. Édesapám komoly bakelit gyűjteménye révén nagyon sok zenét hallgatott, így én is egész pici koromban kapcsolatba kerültem a zenével.

Később, egyre inkább rájöttem, hogy mennyire fontos az életemben a zene. Ha éppen nem szólt otthon valami, akkor dobolással szórakoztattam magam ( anyukám nagy "örömére" ).
Aztán, mint minden tinédzser én is elkezdtem diszkóba járni. Egyik szombaton valamiért nem mentem el a helyi "klubba", helyette otthon a parabolán rádiócsatornákat próbáltam befogni. Ekkor találtam egy angol rádiót, ez volt a BBC Radio1,ráadásul épp Danny Rampling : Love Groove Dance Party-ja szólt. Szerintem itt hallottam először igazi house zenét.Ettől kezdve minden szombaton otthon ültem s ezt hallgattam.Itt hallottam először Eric Morilloról is,aki rögtön egyik kedvencem lett. Mindezek hatására elég hosszú "huza vona" után beszereztem a gyakorláshoz szükséges technikai dolgokat. Ezután mindenféle külső segítség nélkül elkezdtem gyakorolni nap, mint nap. Sajnos nem volt túl sok lehetőségem érvényesülnöm otthon főleg, hogy már a kezdetekkor sem vettem "sláger" zenéket, így nálam teljesen kimaradtak pl.: a suli diszkóban való zenélés, stb...

Érettségi után, 2000 végén felköltöztem Pestre, hogy minél közelebb kerülhessek a szcénához, na és persze a lemezboltokhoz. Ekkor már a funk és pumpin house lemezek helyett, inkább a progressive house irányába mentem el, de éreztem, hogy igazából nem az én világom. Közben főleg baráti összejöveteleken és kisebb afterokon játszottam.

Folyamatos "keresgélés" után úgy érzem rátaláltam saját stílusomra, aminek alapja természetesen a HOUSE. Főleg az amerikai vonalat részesítem előnyben. Kifejezetten szeretem a funkos, táncolható deep house-t a vidám tech-house-t,illetve a west coast house-t. Kedvenc producerek, dj-k: Inland Knights, Spettro, Jt Donaldson, Oliver Desmet, To-ka Project, Lawnchair Generals, Halo,Hipp-E, Troydon. Kiadók:Tango, Nigshift, Detour,Drop, So Sound, Primal, Grab.

soundcloud.com/​marco-grandi

Archív partyajánlók

 • [2024-04-27] Cruisin w/ Undercatt
  @ Európa Hajó

  Április 27-én hivatalosan is megindul a 2024-es Cruisin szezon.
 • [2023-07-22] Cruisin w/ JIMI JULES 0722 pwrd Roar
  @ Európa Hajó

  Jimi Jules már több, mint 20 éve kötelezte el magát a klubkultúra irányába. A zenéhez való különleges kötődését és multidiszciplináris nézetét a zürichi egyetem zenei szakán megszerzett mesterdiplomájának köszönheti. Legyen szó karibi vudu varázslók törzséről, vagy svájci farmerekről, bármi inspirálólag hat a zenei munkássága. Jimi Jules küldetésként tekint a zenei határok feszegetésére. Hiszi azt, hogy a művészet bármely ága szoros kölcsönhatásban áll egymásban, a látványelem és a hangzás tökéletesen kiegészítheti egymást. Jimi Jules egy személyben mentor, újító és tanuló a klubkultúra egészére vetítve és azon túl is.
 • [2023-07-08] Cruisin w/ ÂME live 0708
  @ Európa Hajó

  Vannak jó zenék, vannak rossz zenék, és vannak azok a mesterművek, amikre még évtizedek múltján is emlékezni fogunk! Âme (Live) produkciója pont ilyen. Remek érzékkel párosít különböző stílusokat, a deep house és a techno múltjából, jelenéből és jövőjéből táplálkozva. Ha valami egészen különleges zenei utazásra vágysz, akkor július 8-án a Cruisin fedélzetén a helyed
 • [2023-05-13] 10 years of Cruisin w/ Guy J
  @ Európa Hajó

  A progressive house világjáró izraeli nagykövete Guy J sok év után visszatér a Cruisinra! Fantasztikus nap lesz!
 • [2023-05-06] I Love Deep w/ Jimpster
  @ LOCK Budapest

  I Love Deep – The Return
 • [2023-04-30] 10 years of Cruisin w/ Sasha
  @ Európa Hajó

  Hihetetlen belegondolni abba, hogy a Cruisin tizedik szezonját fogjuk megnyitni. Köszönjük nektek! A bizalmat pedig úgy szeretnénk meghálálni, hogy mindig a legmagasabb szintre törekszünk. Már nagyon várjuk, hogy újra együtt bulizhassunk a Dunán! A 2023-as szezonnyitóra egy élő legendát sikerült meginvitálnunk. Nem sokan vannak a világon, akik nagyobb hatással lettek volna az elektronikus zene fejlődésére és népszerűségére, mint Sasha! A korábban a világ legjobbjának is megválasztott walesi származású DJ / producer 25 éve stabilan őrzi helyét az élvonalban.
 • [2022-12-31] CLUB BADHANNA NYE /// Only House Music
  @ Badhanna

  Badhanna "only house music" újévi bulival vár, kedvenc DJ-inkkel és legjobb barátainkkal a világ minden tájáról.
 • [2022-09-10] Cruisin w/ Patrice Bäumel
  @ Európa Hajó

  Cruisin w/ Patrice Bäumel 0910
 • [2022-06-18] Cruisin w/ KAROTTE
  @ A38

  Karotte a nemzetközi DJ-szakma egyik legszerethetőbb figurája, akiért rajonganak a pályatársai is. Ő az a fajta DJ, akit nehéz bekategorizálni. A hangzás persze sokat változik az évek során, de igyekszik mindig a legfrissebb megjelenések közül válogatni. Persze azért a fő csapásirány az mindig is a house marad, de sok techno-ra is lehet számítani és bármikor belecsempészhet némi acid, electro vagy éppen disco hangzást is.
 • [2022-05-14] Cruisin w/ KINK live 0514
   

  Egyre hosszabbak és melegebbek a nappalok, úgyhogy a Cruisin csapata is gőzerővel készül a 2022-es nyárra, ami már csak egy karnyújtásnyira van tőlünk.
 • [2021-09-11] Cruisin w/ Bart Skils - Season Closing
   

  Hello Cruiserek! A 2021-es év több szempontból is bekerül a többi felejthetetlen közé és ezúttal is feltesszük az i-re pontot az idei utolsó dunai zenei felfedezőúttal! Engedünk a dinamika csábításának és olyan line up-pal érkezünk, amely biztos nem hagy egyetlen lábat sem mozdulatlanul! Évek óta várt fellépők érkeznek az Európa hajó teraszára!
 • [2021-07-24] Cruisin w/ Jeremy Olander pwrd by Roar
   

  Hello Cruiserek! Jeremy Olander-t régóta próbáljuk elhozni a Cruisin-ra, de éveken keresztül valamiért mindig lemaradtunk a lehetőségről.
 • [2021-07-10] Cinema Hall pres. Worakls, Mark Höffen, Aalson
   

  Cinema Hall pres. Worakls, Mark Höffen, Aalson
 • [2021-06-26] Cruisin w/ Karotte 0626
   

  Hello Cruiserek! Június 26-án visszatér legnagyobb kedvencünk a Cruisin fedélzetére! Karotte 2009 óta majd minden évben vendégünk volt és minden alkalommal az év egyik legnagyobb buliját hozta. A sorozat rezidensei Yvel & Tristan, Marco Grandi mellé érkezik Tibor Dragan, aki ezentúl gyakori vendége lesz a dunai szeánszoknak. Hosszú napra készüljetek! Legyen tánc!
 • [2021-06-19] Cruisin w/ Jay Lumen 0619
  @ Európa Hajó

  Hello Cruiserek! Hát elég hosszúra sikerült a szünet, de megérkezünk végre! Nagyon várjuk a találkozást veletek! Június 19-én kifut a Cruisin, fedélzetén a sorozat legendás rezidenseivel és a dunai felfedező túránk vendége pedig Magyarország techno nagykövete Jay Lumen lesz. Hosszú napra készüljetek! Hatalmas lesz! Legyen tánc!
 • [2020-09-12] 360 Bar Presents: Secret Garden S04E10
   

  Szépen csendben belefolytunk az őszbe..., de mi még mindig bírjuk szusszal bulikat illetően!
 • [2020-08-29] Cruisin with U 0829
   

  Hello Cruiserek! Végre megérkeztünk! Kicsit sokat kellett várni, de felejthetetlen élményben lesz részetek!
 • [2020-07-18] Secret pres. Poli & Marco Grandi
   

  Our monthly lovely POLI's night, the guest is MARCO GRANDI! Hope to c u there guyz!
 • [2020-07-09] Fine Selection #89
   

  Hosszú hetek sóvárgása után, végre ismét úgy sétálhatunk le a hajóhídon, hogy a dupla koktélok és a Martin Audiok már remegve várják érkezésünket az Orrteraszon. A bejáratnál biccentünk egyet Berginek, majd felcsapjuk a Fine Selection karszalagot. Megérkeztünk, újra itt vagyunk...
 • [2019-12-30] Secret Pre-NYE Party with Marco Grandi • All Night Long
   

  Our pre-NYE party with one of our best friends/djs, the hungarian house producer and dj, MARCO GRANDI... Don't miss it out!
 • [2019-11-08] Deeptronic Vol.01 - Deep House All Night Long
   

  Halihó, sziasztok... Állandó szereplője az elektronikus zenei fórumoknak és beszélgetéseknek a DEEP HOUSE, a "mindenki" által szeretett műfaj. Hiánycikk kategóriaként van jegyezve egy ilyen est a hazai éjszakai életben. A műfaj szeretete miatt kelt életre a Zenebona Records, mely rövidke, alig egy éves működését követően nem várt sikereket hozott a kiadón található hangzásnak köszönhetően.
 • [2019-10-31] Secret & L'éternité Halloween
   

  Usually this is one of our best parties in the year, and here comes the next Halloween night with L'éternité crew!
 • [2019-10-12] Agents of Time / Cruisin 5yrs / Hi!Fly 10yrs
  @ Európa Hajó

  Kedves Barátaink! Különleges évfordulókhoz érkeztünk! A Műcsarnok pincéjében találkoztunk először 10 évvel ezelőtt és 5 éve pedig egy hajó teraszán. Ami utána történt az a mi közös történetünk veletek. Úgy alakult, hogy valamennyire, egymás életének részeivé váltunk. Nagyon köszönjük! Lapot húzunk a 19-re és az Európa hajóval futunk ki október 12-én és állítjuk meg az időt ezen a szombaton! Az olasz Agents of Time trió érkezik egy fantasztikus nappali szettre a legendás rezidenseink Yvel & Tristan és Marco Grandi mellé. Legyen tánc!
 • [2019-10-12] Cruisin After 1012
   

  Október 12-én a VOLT Lokálban folytatódik a Cruisin!
 • [2019-09-14] Cruisin After
   

  Szeptember 14-én a VOLT Lokálban folytatódik a Cruisin!
 • [2019-09-14] Cruisin w/ Konstantin Sibold pwrd by Roar Season Closing
   

  Nagyon nagy álmunk válik valóra, mert szeptember 14-én az egyik legnagyobb kedvencünket köszönthetjük a fedélzeten Konstantin Sibold személyében! Hipnotikus zenéi mellett szettjeivel is meghódította már a világ összes pontján a 4/4-es rajongókat. Most rajtunk a sor! A Cruisin rezidensei Yvel & Tristan és Marco Grandi mellé Tolo érkezik, hogy teljesen kerek legyen ez a szombat délután! Legyen tánc!
 • [2019-06-29] Cruisin w/ Hito / Jay Lumen
   

  A következő zenei felfedezőúton, június 29-én a dinamikáé lesz a főszerep. A délután nemzetközi vendége a felkelő nap országából Hito lesz, aki vinyl only szettel érkezik az Európa hajóra. Régi nagy álmunk válik valóra és a fedélzeten köszönthetjük végre Jay Lument, aki szintén ki fogja venni a részét a hullámok felkorbácsolásában. A nap nyitását és zárását pedig a Cruisin rezidensei vezetik majd. Legyen tánc!
 • [2019-05-25] Cruisin After
   

  Május 25-én a VOLT Lokál-ban folytatódik a Cruisin!
 • [2019-05-25] Cruisin w/ Patrice Bäumel pwrd by Roar
   

  Hello Cruiserek! Szeptember óta várjuk azt a napot, amikor újra veletek hajózhatunk az Európa hajón! Május 25-én régi nagy álmunk válik valóra! Az év első nappali Cruisinján a fedélzeten köszönthetjük hatalmas kedvencüket a fantasztikus Patrice Bäumelt. Legyen tánc!
 • [2019-05-15] A38 | MOOD pres. Midweek House Meeting
   

  Hello Friendz! Megnyitjuk a szezont, és emlékezetessé tesszük az idei majálist, egy vérbeli, House-matinével, kedvenc Duna-parti hajónkon. Mostantól, egész nyáron, két hetente MIDWEEK HOUSE MEETING az A38 Hajó orrteraszán!

Kapcsolódó cikkek

 • Nic Fanciulli – Telibe talált

  Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
 • PrimeFM – a house helye!

  Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
 • Torta, lufi, Terry Lee, és Timewriter a természeti csapás ellenére is!!!!

  Timewritert és Terry Lee-t utolérte a végzetük, a kialakult légi helyzet miatt kénytelenek felszállni a Frankfurt – Bécs Deep Train járatra!
 • I Love Deep Television

  Videó beszámoló az I Love Deep múlt heti bulijáról Babak Shayannal...
 • I Love Deep

  Rúgd a homokot Te is pénteken a Coke Clubon!
 • Kánikula és I Love Deep a hétvégén!

  Az előrejelzések szerint napos, igen meleg idő várható a hétvégén, így az időjárás már biztosan garantált a pénteken megrendezésre kerülő I Love Deepre a siófoki Coke Clubon.
 • ILD turné kedvcsináló

  Idén nem egyedül érkezik a Mikulás Skandináviából, vele tart Jeff Bennett is, na de nem krampuszként , hanem az I Love Deep meghívására érkezik a szegedi Sing Singbe, most pénteken.
 • Emlékeztetőül! I Love Deep / Dokk Club

  Egy teljes hétvége a mélyebb hangzások bűvöletében.
 • I Love Deep játék

  Nyerj VIP belépőt az november 15-én megrendezésre kerülő I LOVE DEEP-re!
 • Foundation Press hírek: Budai - ILD 01

  Egy olyan lemezlovas, mint dj Budai, aki 15 éve van a pályán, az nem szorul oldalas terjedelmű bemutatásra.

Ajánlott videók

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó