Pulzar

Művész

Madox aka Marco Grandi

Madox aka Marco Grandi

1982.augusztus 5-én születtem Orosházán. Édesapám komoly bakelit gyűjteménye révén nagyon sok zenét hallgatott, így én is egész pici koromban kapcsolatba kerültem a zenével.

Később, egyre inkább rájöttem, hogy mennyire fontos az életemben a zene. Ha éppen nem szólt otthon valami, akkor dobolással szórakoztattam magam ( anyukám nagy "örömére" ).
Aztán, mint minden tinédzser én is elkezdtem diszkóba járni. Egyik szombaton valamiért nem mentem el a helyi "klubba", helyette otthon a parabolán rádiócsatornákat próbáltam befogni. Ekkor találtam egy angol rádiót, ez volt a BBC Radio1,ráadásul épp Danny Rampling : Love Groove Dance Party-ja szólt. Szerintem itt hallottam először igazi house zenét.Ettől kezdve minden szombaton otthon ültem s ezt hallgattam.Itt hallottam először Eric Morilloról is,aki rögtön egyik kedvencem lett. Mindezek hatására elég hosszú "huza vona" után beszereztem a gyakorláshoz szükséges technikai dolgokat. Ezután mindenféle külső segítség nélkül elkezdtem gyakorolni nap, mint nap. Sajnos nem volt túl sok lehetőségem érvényesülnöm otthon főleg, hogy már a kezdetekkor sem vettem "sláger" zenéket, így nálam teljesen kimaradtak pl.: a suli diszkóban való zenélés, stb...

Érettségi után, 2000 végén felköltöztem Pestre, hogy minél közelebb kerülhessek a szcénához, na és persze a lemezboltokhoz. Ekkor már a funk és pumpin house lemezek helyett, inkább a progressive house irányába mentem el, de éreztem, hogy igazából nem az én világom. Közben főleg baráti összejöveteleken és kisebb afterokon játszottam.

Folyamatos "keresgélés" után úgy érzem rátaláltam saját stílusomra, aminek alapja természetesen a HOUSE. Főleg az amerikai vonalat részesítem előnyben. Kifejezetten szeretem a funkos, táncolható deep house-t a vidám tech-house-t,illetve a west coast house-t. Kedvenc producerek, dj-k: Inland Knights, Spettro, Jt Donaldson, Oliver Desmet, To-ka Project, Lawnchair Generals, Halo,Hipp-E, Troydon. Kiadók:Tango, Nigshift, Detour,Drop, So Sound, Primal, Grab.

soundcloud.com/​marco-grandi

Archív partyajánlók

 • [2020-07-18] Secret pres. Poli & Marco Grandi
   

  Our monthly lovely POLI's night, the guest is MARCO GRANDI! Hope to c u there guyz!
 • [2020-07-09] Fine Selection #89
   

  Hosszú hetek sóvárgása után, végre ismét úgy sétálhatunk le a hajóhídon, hogy a dupla koktélok és a Martin Audiok már remegve várják érkezésünket az Orrteraszon. A bejáratnál biccentünk egyet Berginek, majd felcsapjuk a Fine Selection karszalagot. Megérkeztünk, újra itt vagyunk...
 • [2019-12-30] Secret Pre-NYE Party with Marco Grandi • All Night Long
   

  Our pre-NYE party with one of our best friends/djs, the hungarian house producer and dj, MARCO GRANDI... Don't miss it out!
 • [2019-11-08] Deeptronic Vol.01 - Deep House All Night Long
   

  Halihó, sziasztok... Állandó szereplője az elektronikus zenei fórumoknak és beszélgetéseknek a DEEP HOUSE, a "mindenki" által szeretett műfaj. Hiánycikk kategóriaként van jegyezve egy ilyen est a hazai éjszakai életben. A műfaj szeretete miatt kelt életre a Zenebona Records, mely rövidke, alig egy éves működését követően nem várt sikereket hozott a kiadón található hangzásnak köszönhetően.
 • [2019-10-31] Secret & L'éternité Halloween
   

  Usually this is one of our best parties in the year, and here comes the next Halloween night with L'éternité crew!
 • [2019-10-12] Agents of Time / Cruisin 5yrs / Hi!Fly 10yrs
  @ Európa Hajó

  Kedves Barátaink! Különleges évfordulókhoz érkeztünk! A Műcsarnok pincéjében találkoztunk először 10 évvel ezelőtt és 5 éve pedig egy hajó teraszán. Ami utána történt az a mi közös történetünk veletek. Úgy alakult, hogy valamennyire, egymás életének részeivé váltunk. Nagyon köszönjük! Lapot húzunk a 19-re és az Európa hajóval futunk ki október 12-én és állítjuk meg az időt ezen a szombaton! Az olasz Agents of Time trió érkezik egy fantasztikus nappali szettre a legendás rezidenseink Yvel & Tristan és Marco Grandi mellé. Legyen tánc!
 • [2019-10-12] Cruisin After 1012
   

  Október 12-én a VOLT Lokálban folytatódik a Cruisin!
 • [2019-09-14] Cruisin After
   

  Szeptember 14-én a VOLT Lokálban folytatódik a Cruisin!
 • [2019-09-14] Cruisin w/ Konstantin Sibold pwrd by Roar Season Closing
   

  Nagyon nagy álmunk válik valóra, mert szeptember 14-én az egyik legnagyobb kedvencünket köszönthetjük a fedélzeten Konstantin Sibold személyében! Hipnotikus zenéi mellett szettjeivel is meghódította már a világ összes pontján a 4/4-es rajongókat. Most rajtunk a sor! A Cruisin rezidensei Yvel & Tristan és Marco Grandi mellé Tolo érkezik, hogy teljesen kerek legyen ez a szombat délután! Legyen tánc!
 • [2019-06-29] Cruisin w/ Hito / Jay Lumen
   

  A következő zenei felfedezőúton, június 29-én a dinamikáé lesz a főszerep. A délután nemzetközi vendége a felkelő nap országából Hito lesz, aki vinyl only szettel érkezik az Európa hajóra. Régi nagy álmunk válik valóra és a fedélzeten köszönthetjük végre Jay Lument, aki szintén ki fogja venni a részét a hullámok felkorbácsolásában. A nap nyitását és zárását pedig a Cruisin rezidensei vezetik majd. Legyen tánc!
 • [2019-05-25] Cruisin After
   

  Május 25-én a VOLT Lokál-ban folytatódik a Cruisin!
 • [2019-05-25] Cruisin w/ Patrice Bäumel pwrd by Roar
   

  Hello Cruiserek! Szeptember óta várjuk azt a napot, amikor újra veletek hajózhatunk az Európa hajón! Május 25-én régi nagy álmunk válik valóra! Az év első nappali Cruisinján a fedélzeten köszönthetjük hatalmas kedvencüket a fantasztikus Patrice Bäumelt. Legyen tánc!
 • [2019-05-15] A38 | MOOD pres. Midweek House Meeting
   

  Hello Friendz! Megnyitjuk a szezont, és emlékezetessé tesszük az idei majálist, egy vérbeli, House-matinével, kedvenc Duna-parti hajónkon. Mostantól, egész nyáron, két hetente MIDWEEK HOUSE MEETING az A38 Hajó orrteraszán!
 • [2019-05-04] Secret pres. Marco Grandi /All Night Long/
   

  Next guest artist of our All Night Long series is our friend the hungarian house producer and dj, MARCO GRANDI... Don't miss it out!
 • [2019-05-01] A38 | MOOD pres. Midweek House Meeting
   

  Hello Friendz! Megnyitjuk a szezont, és emlékezetessé tesszük az idei majálist, egy vérbeli, House-matinével, kedvenc Duna-parti hajónkon. Mostantól, egész nyáron, két hetente MIDWEEK HOUSE MEETING az A38 Hajó orrteraszán!
 • [2019-05-01] Sunflowerz & Secret Picnic & Majális
   

  Sunflowerz & Secret Piknik és Majális! Szeretett barátaink, kedves Secret-eseink, május 1-én dj pultunkkal, dj-inkkel kivonulunk a Városligetbe, zenélgetünk, eszünk, iszunk, piknikezünk egy jót ahogy azt május 1-én illik... Nézzetek ki hozzánk, tartsatok velünk!
 • [2019-04-06] Scandal Art Party
   

  Újra ABSOLUT SCANDAL art party a Secret Room-ban. Szürreális este Dali szellemével, koktélokkal, barátokkal és friss zenékkel. ///
 • [2019-04-05] LavaLava x Cruisin: Denis Sulta
   

  A tavaly februári Lärm-es első Sulta bulin már érezhető volt, hogy valami elkezdődött és a nyári A38-as happeningen egyértelművé vált, hogy tökéletesen működik a kémia Denis és a műértő közönség között. A LavaLava meghívására április 5-én ismét Budapestre érkezik a tejfelszőke glasgow-i és ezúttal a Cruisin-nal karöltve teszi még magasabbra a lécet! Készüljetek kettő teremre és a főváros lenyűgöző fényeire!
 • [2019-01-12] Secret Art Series
  @ secret room

  The first party of our next party series, with JAFFA SURFA & MARCO GRANDI...come and check it!
 • [2018-12-31] 360Bar Presents: Welcome 2019
   

  Ismét közeledik az új esztendő, na de ne feledjük micsoda év van mögöttünk! Számos nyári emlék, ezernyi feledhetetlen pillanat és persze idén már másodszor - ismét visszatértek szeretett iglujaink! De a java még hátra van...!
 • [2018-12-30] Cruisin x Truesounds / Pre New Year's Eve Boat Party
   

  Hello Cruiserek! Hello TSalád! Szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik már előre fanyalognak a "Szilveszter az kötelező buli" íztől és szeretnénk esélyt adni azoknak is, akik pont ezt szeretik az év utolsó napjában, hogy "kötelező" jelleggel el lehet hajolni valami házibuliban, vagy éppen meghitten a barátokkal lenni!
 • [2018-12-21] MOOD
   

  Our last MOOD party in this year...don't miss out!!!
 • [2018-12-06] Santa's Secret Night
   

  Our SANTA party at Secret Room with MARCO GRANDI all night long exclusive Dj set...
 • [2018-10-13] Bedroom ● Azteca (RO)
   

  Tavaly nyaron volt egy mini fesztival Erdelyben, ahol a bedroommal kaptunk egy kis szinpadot es honunk ala vettuk legjobb baratainkat, hogy meghoditsuk Torocko hegyeit, volgyeit. Hogy meg szinesebb legyen a line up, par helyi arcot is megkerestunk, koztuk Aztecat Csikszeredarol, akivel regota jo baratsagot apolunk. Norbi egy pazar 3 oras szettet jatszott nekunk, amit azota is emlegetunk. Itt van hat az ideje, hogy itthon is vendegul lassuk ezt a vaganyt!
 • [2018-09-22] Cruisin Season Closing powered by Roar
   

  2018-ban utoljára fut ki a Cruisin az Európa hajó fedélzetén! Az évben utoljára hajózunk a mozgó panorámában a legdögösebb house-sokra lépve, hogy tánccal köszönjük el gyönyörű fővárosunk lenyűgöző épületeitől és hídjaitól. A Cruisin rezidensei Yvel & Tristan, James Grow, Marco Grandi mellé ezúttal a Truesounds boss Peter Makto érkezik majd. Legyen tánc!
 • [2018-09-01] ELMARAD!! Kamaraerdő Open Air
  @ Kamaraerdei Ifjúsági Park

  A Kamaraerdő Open Air jelentős újításokkal vár Benneteket szeptember első napján a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban! A már megszokott éjszakai zenei és vizuális programokon kívül 4 nappali színpad is megrendezésre kerül a minifesztiválon, nevezetesen a HiFly! tech-house medence, a DNB fennsík és a Goa tisztás és az Agni Triom Játszó Sátor. A nappal családosan érkezők részére bohóc, játszótér, játszóház és tollas is lesz.
 • [2018-07-28] Cruisin port
   

  Július 28-án az A38 tetőteraszán folytatódik a Cruisin!
 • [2018-07-28] Cruisin w/ Sébastien Léger
   

  A francia legenda, Sébastian Léger hosszú idő után a Cruisinon pörget újra Magyarországon és hozza magával majd régi klasszikusok mellett a legújabb underground house csodákat!
 • [2018-06-30] 360Bar presents: Secret Garden Daytime Party
   

  A tavaly először megrendezett Secret Garden partyval magasra tettük a mércét, de idén megpróbáljuk mindezt túlszárnyalni egy újabb egész napos rooftop party keretein belül!
 • [2018-06-09] Cruisin w/ Karotte
   

  Hello Cruiserek! Kevés az állandó a négynegyedek gyorsan változó világában, ahol fellépők jönnek és trendek mennek. Van azonban egy valaki, aki évről évre visszatér hozzánk és fergeteges hangulatot hoz magával minden alkalommal. Június 9-én Karotte-ot immár hetedik alkalommal látjuk vendégül, ezúttal az Európa hajón fedélzetén és biztosak lehettek abban, hogy együtt táncoljuk át a délutánt!

Kapcsolódó cikkek

 • Nic Fanciulli – Telibe talált

  Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
 • PrimeFM – a house helye!

  Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
 • Torta, lufi, Terry Lee, és Timewriter a természeti csapás ellenére is!!!!

  Timewritert és Terry Lee-t utolérte a végzetük, a kialakult légi helyzet miatt kénytelenek felszállni a Frankfurt – Bécs Deep Train járatra!
 • I Love Deep Television

  Videó beszámoló az I Love Deep múlt heti bulijáról Babak Shayannal...
 • I Love Deep

  Rúgd a homokot Te is pénteken a Coke Clubon!
 • Kánikula és I Love Deep a hétvégén!

  Az előrejelzések szerint napos, igen meleg idő várható a hétvégén, így az időjárás már biztosan garantált a pénteken megrendezésre kerülő I Love Deepre a siófoki Coke Clubon.
 • ILD turné kedvcsináló

  Idén nem egyedül érkezik a Mikulás Skandináviából, vele tart Jeff Bennett is, na de nem krampuszként , hanem az I Love Deep meghívására érkezik a szegedi Sing Singbe, most pénteken.
 • Emlékeztetőül! I Love Deep / Dokk Club

  Egy teljes hétvége a mélyebb hangzások bűvöletében.
 • I Love Deep játék

  Nyerj VIP belépőt az november 15-én megrendezésre kerülő I LOVE DEEP-re!
 • Foundation Press hírek: Budai - ILD 01

  Egy olyan lemezlovas, mint dj Budai, aki 15 éve van a pályán, az nem szorul oldalas terjedelmű bemutatásra.

Ajánlott videók

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó