Pulzar

Cikk

Emlékeztetőül! I Love Deep / Dokk Club

Létrehozva 2008. november 13.
Stílus House, Deep House, House, House
    0.00

Emlékeztetőül! I Love Deep / Dokk Club

Egy teljes hétvége a mélyebb hangzások bűvöletében.

I Love Deep már pénteken, bemelegítésként, 20 órától a justmusic.fm műsorán, Budai & Vic és Jimpster egy-egy szettjével,  aztán a teljes csapattal szombaton,  este tíztől a Dokk klubban.

A novemberi I Love Deep külföldi vendége Jamie Odell, azaz Jimpster. Az essexi DJ és labeltulajdonos, aki az utóbbi években fenekestül forgatta fel a house, deep-house műfajról alkotott képünket. Műfaji sokszínűségét jelzi, hogy kiadványai ugyan úgy jelentek meg drum and bass mint chill out vagy progressive house válogatásokon. Hogy ez pontosan mit is jelent, arról mindenki meggyőződhet személyesen is amennyiben szombat esete a Dokk klubbot és az I Love Deep-et választja. Előtte - utána, Budai & Vic, Madox és Lank.

A party ismét 22 órakor indul!

Kiemelten fontos információ, hogy ezúttal a szokásos kedvezmények mellett aki 23:45-ig érkezik, egységesen 2000 Ft-ért juthat be a rendezvényre. Az est hátralevő részén az  ismert belépőkkel látogatható a party. A buli kinyomtatott e-flyere (akár fekete fehérben) vagy a Flyerzben található hirdetés jogosít kedvezményes belépésre, azaz 2500 Ft-os jegy váltására.

 

I Love Deep Mix, új időpontban, minden pénteken este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán.

 

 2008. november 15. szombat

I Love Deep

 

Jimpster ( Freerange Records / UK )

Budai & Vic

Madox

Lank

 

Dokk Club

Budapest,Hajógyári sziget

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó