Pulzar

CikkBeszámoló

Nic Fanciulli – Telibe talált

Létrehozva 2012. február 23.
Stílus Tech-house, Electro, House, Progressive House, House
  0.00

Nic Fanciulli – Telibe talált

Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.

A Fanciulliról előzetesen összegyűjtött infók, videók és zenék alapján várható volt, hogy nem egy hétköznapi srác fog a dj pultban zenélni, de amit élőben megtapasztalhattunk az fantasztikus volt. Elsősorban már maga a megjelenése, a kisugárzása igen markáns az úriembernek, ha tipizálni kellene, azt mondhatnánk, hogy öltönyben lazán beleillene egy Keresztapa filmbe, amihez hűen társult a zene stílusa is. Fanciulli már szinte a kezdésnél bepörgette a közönséget, és a lendület végig tartott az őt megillető két órán át, ami elég hamar el is repült. A jobbnál jobb zenéket tökéletesen válogatta össze, és természetesen a megunhatatlan, Joris Voorn féle The tide című számuk sem maradhatott ki a sorból. Semmi sem volt túlspilázva, az általa nyújtott élmény az este folyamán bemutatott letisztult, és dinamikus stílusával volt teljesen tökéletes.

Nic Fanciulli meghívása teli találat volt, ezt bizton állíthatjuk, és reméljük innentől gyakori látogatója lesz kicsiny hazánknak, nem csak a Bónusz keretein belül.

Leköszönése után Budai vette át az uralmat a lemezjátszók felett, akivel még fellépése előtt sikerült pár szót váltani. Mint tudjuk, az ILD idén ünnepli a 10. születésnapját, és Imi elárulta, hogy ennek tiszteletére a már jól ismert – legalábbis a rendezvényeiket rendszeresen látogatók számára egészen biztos – The Timewriter-t és Terry Lee Brown Jr-t látják vendégül. Ez előreláthatólag egy nagyon jó hír, és őket ismerve a party is az lesz.

Szóba került, hogy a héten Budai Londonban pörgeti a lemezeket. A bulit kint élő magyarok szervezik. A kérdésre, hogy a külföldi és az itthoni zenélés között van e valamiben különbség, azt válaszolta, hogy alapvetően ha egy buli jó, az mindenhol jó, csak a technikai színvonalban van eltérés. Ha már itt tartunk, elmondása szerint nagy álma az, hogy egyszer Ibizán zenélhessen az Amnesia-ban. Reméljük hamarosan ez is beteljesül… :)

Írta: Bambi

Archív partyajánlók

Még több beszámoló

 • Rekord nézőszámmal zárta tizenegyedik szezonját a Budapest Park

  Az idén tíz éves szórakozóhely és kulturális komplexum csúcstechnológiás hangrendszerrel és lenyűgöző látványvilággal indította - három év után végre a tervezett időpontban - idei évadát, amely minden eddiginél sikeresebbnek bizonyult. Rengeteg külföldi világsztárt és a hazai zenei élet krémjét vonultatták fel, amire közel 610.000 ember volt kíváncsi.
 • B My Lake 2.0

  A tavaly mély nyomokat bennünk hagyó rendkívüli fesztivál élmény után, már rettenetesen vártuk, hogy az idei is kezdetét vegye augusztus 18-án. Tekintve a korábbi tapasztalatokat, az idei rendezvény kapcsán fejben magasra került a léc, hiszen a tavalyi szinte hibátlanra sikerült. Így hát kíváncsian vetettük be magunkat a B my lake 2014-es forgatagába.
 • TOM NOIZE beszámolója a világhírű ADE rendezvényről

  Amikor először jártam az Amsterdam Dance Event-en megfogadtam, hogy onnantól kezdve kötelező program minden évben. Azóta 5 év telt el, és még mindig hihetetlen feltöltődést és inspirációt nyújt. Ha az alábbi kis élménybeszámolót elolvassátok, talán nem is kell magyarázni, hogy miért.
 • B MY LAKE 2013 - röviden, tömören

  Nos, mint azt már az elektronikus zene hívei mind jól tudják, a VOLT Produkció és a Deadcode Production közös gyermekeként idén született meg, és debütált a B MY LAKE fesztivál.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • Belocca hódított Horvátorszàg és Lengyelország legynagyobb fesztiválján

  Újabb izgalmakkal és sikerekkel teli lapok íródtak Belocca 2012-es turnénaplójába. Ezúttal Horvátország és Lengyelország közönségét hengerelte le a magyarok hírének egyik legaktívabb öregbítője…
 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

  Hungarian DJ Festival elnevezésű rendezvény sorozat 2008-ban indult. A Dj Fesztivál törzsfejlődését nyomon követve elmondható, hogy a pécsi kiindulási ponthoz képest mára már számos helyen – Győr, Szeged, Baja, Salgótarján, stb. - rendezik meg ezt az eseményt a hazai elektronikus zenei világ legismertebb lemezlovasainak felvonultatásával.
 • Lesz*rom Projekt – Dave Seaman

  Múlt hét pénteken, azaz 2012. február 12-én startolt a Lesz*rom Projekt (a benzinkutakról már jól ismert Lesz*rom termékek promójaként) Dave Seaman-t, mint sztár DJ-t felvonultató 4 állomásos party sorozata. Pénteken a budapesti Prestige Club-ban, és a kiskunfélegyházi Globe-ban, szombaton pedig a sárospataki Highlander-ben, és a pásztói Miami Club-ban nyílt lehetőség a vájt fülű közönségnek meghallgatni a sámánt.
 • Híres holland fesztiválon hódított Belocca

  Lassan már a különleges lesz a szokásos Belocca életében. Egyik kedvenc magyar DJ-nk most éppen a hollandok szívét és hangrendszerét dobogtatta meg egy nem mindennapi fesztiválon…
 • Elmarad az I Love Deep!

  A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott videók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó