Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
A 22 és 23 óra között érkezőknek egységesen 1800 Ft

Partyajánló

I Love Deep @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. február 21.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House, Deep House
I Love DeepKözeleg a hétvége s vele együtt egy újabb csodálatos éjszaka a mélyebb ütemek világában, azaz I Love Deep Terry Lee Brown Jr. lemezbemutató szettjével, Budai & Vic, Madox, Nova és Nigel Snorter közreműködésével aki mint új I Love Deep rezidens debütál ezen az estén. Ez alkalomból készült vele egy rövid interjú is, amit alább olvashattok.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

I Love Deep @ Prestige (ex Privé), Budapest

Közeleg a hétvége s vele együtt egy újabb csodálatos éjszaka a mélyebb ütemek világában, azaz I Love Deep Terry Lee Brown Jr. lemezbemutató szettjével, Budai & Vic, Madox, Nova és Nigel Snorter közreműködésével aki mint új I Love Deep rezidens debütál ezen az estén. Ez alkalomból készült vele egy rövid interjú is, amit alább olvashattok.

A hetedik évében járó rendezvény és az általa képviselt stílus népszerűségét jó jelzi, hogy országszerte, de a fővárosban kiváltképp számtalan hasonló jellegű kezdeményezés lát napvilágot, ám február 21-én az eredeti és utánozhatatlan stílus, line-up, érzés csak és kizárólag az I Love Deep keretein belül a Privében valósulhat meg.

 

Érkezz időben, válts szuper kedvezményes belépőt az ország egyetlen és eredeti I Love Deep partyjára! A 22 és 23 óra között érkezők egységesen, 1800 Ft-ért juthatnak be a rendezvényre. 23 óra után a szokásos belépők mellett látogatható a party.

Ne hagyd otthon I Love Deep VIP kártyádat sem hiszen, a kedvezményes belépő mellett a VIP részleg látogatására is feljogosít.

 

Hallgass bele te is Terry Lee Brown Jr legújabb mixlemezébe, a Terry’s Café 11-be:

http:/​/​www.plasticcity.de/​index.php?main=releases&kid=plac057-2

 

További infók, érdekességek, zenék, az I Love Deep-en fellépő művészekkel kapcsolatos hírek az alábbi web oldalakon:

 

www.ilovedeep.hu

www.djbudai.com

www.myspace.com/​terryleebrownjunior

www.prive.hu

 

A mendei rezidens, és most már a Hairy táborát is erősítő Nigel Snorter februártól az I Love Deep bulik rendszeres fellépői között köszönthetjük. A hobby lemezlovasból mára pruduceri babérokra törő ifjú tehetség, aki az ország számos pontján és projektjében megfordult már februártól az I Love Deep lineupjában is főszerepet kap.

Az alábbiakban pár kérdés megválaszolásával gondolatait kívánja megosztani az I Love Deep közönségével, hogy aztán szombaton az általa képviselt stílust a gyakorlatban is bemutassa.

 

 

Nigel Snorter villám interjú

Honnan kell ismerniük az ILD közönségének ?

 

Az elmúlt években sokfelé megfordultam, de hosszabb állomásnak tekinthető a jelenlegi Club Prince rezidencia és a Hairy csapat tagság. Mindezek előtt, pedig a Pulzar megalakulásától fogva éveken át dolgoztam a srácokkal.

Milyen producerek és dj-k voltak igazán nagy hatással rád?

 

Elektronikus zenei szinten a nagy öregek voltak rám hatással. Sok Masters At Work és Dj Sneak zenét hallgattam és vásároltam. Rendszeresen pörögtek a kis kazettás magnóban Ministry Of Sound mixek. Persze honi lemezlovászaink is inspiráltak.


Mit tudsz az I Love Deepről?

 

A kezdetektől nyomon követtem és rendszeresen látogattam is a bulikat. Az ország egy mindenképp meghatározó zenei kuriózuma. 7 éves fennállása alatt számtalan olyan lemezlovast mutatott be a közönségnek akik house, deep-house szinten meghatározóak.

Véleményed szerint milyen irányba tart a house, deep-house? Milyen műfajon belüli változásokra lehet számítani idén?

 

A stílusok, ahogyan megszokhattuk folyamatosan folynak össze, kollaborálnak. Ez a fajta összeolvadás szerintem napi szinten hallható a zenékben. Az teljesen bizonyos, hogy sok régi motívum kerül újból elő. Kimondottan örülök annak, hogy az új hangzások, új hangok mellé a jól bevált régi dolgok is visszakerülnek. Idén talán Magyar és világ szinten egyaránt nagyobb teret fognak kapni a Chicago house és West Coast house producerek felvételei.


Mi lenne az a 3 zene, amit biztosan nem hagynál ki egy ILD álom szettből?

 

Nem tudok 3 ilyen zenét megemlíteni, mindig is tartottam a hasonló kérdésektől. J

Mindig akad valami csemege a lemeztáskában, de a lakásban még több amivel feltölthetem a táskát, ha netán kiürülne. J

 

 

 

Vigyázat! Már hamisítják! Hallgasd, bulizz te is az eredetire!

Kísérlet történik a rendezvény másolására, ám február 21-én szombaton a meghirdetett fellépők csak és kizárólag az I Love Deep keretein belül és a Privében lépnek fel, egy újabb varázslatos éjszakával ajándékozván meg az arra érdemeseket.

 

Hallgass bele te is Terry Lee Brown Jr legújabb mixlemezébe, a Terry’s Café 11-be:

 

 

Érkezz ezúttal is korábban, hogy a legkedvezőbb áron válthass belépőt!

A 22 és 23 óra között érkezők egységesen, 1800 Ft-ért juthatnak be a rendezvényre. 23 óra után a szokásos belépők mellett látogatható a party.

Ne hagyd otthon I Love Deep VIP kártyádat sem hiszen, a kedvezményes belépő mellett a VIP részleg látogatására is feljogosít.

 

2009. február 21. szombat

I Love Deep / Terry’s  Café 11 Album Launch Party

Club Privé

 

Terry Lee Brown Jr. (Plastic City / D)

Budai & Vic

Madox

Nova

Nigel Snorter

 

Club Privé

1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

 

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: info.ilovedeep@gmail.com

 

Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül) e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról.

 

www.ilovedeep.hu

www.djbudai.com

www.myspace.com/​terryleebrownjunior

www.prive.hu

www.pulzar.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó