Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Partyajánló

Truesounds pres. Sascha Braemer @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2012. február 17.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Tech-house, House, House
Truesounds pres. Sascha BraemerSascha Braemer először Magyarországon! Február 17-én a TrueSounds jóvoltából a Club Prestige-ben lép fel az új német zenei Ikon!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Truesounds pres. Sascha Braemer @ Prestige (ex Privé), Budapest

Sascha Braemer először Magyarországon! Február 17-én a TrueSounds jóvoltából a Club Prestige-ben lép fel az új német zenei Ikon!

Sascha Braemer először Magyarországon!
Február 17-én a TrueSounds jóvoltából a Club Prestige-ben lép fel az új német zenei Ikon!
„A zene valami mágia."
Sascha Braemer, Ő az, akiről teljes biztonsággal kijelenthető, hogy egy kivételes hangzást képviselő igazi tehetség. Kollégái mind ezen a véleményen vannak a zenei berkekben.
20 éve pörög már az éjszakában és gyűjti, leginkább dj-ként a tapasztalatait a berlini klubokban.
A kezdetekkor villámgyorsan bejátszotta magát a partivilág szívébe, a lemezjátszóknál egy érzelmekkel töltött show-elem látható és hallható tőle minden fellépése alkalmával.
Imádja, ha a közönségnek valami különlegeset tud visszaadni, szettjei parti-mámorba ejti a klubokat.
2000-ben kezdett el foglalkozni saját zenék készítésével és gyorsan világossá vált számára, hogy ezt a tehetséget akarja maga körül kiépíteni a legtökéletesebb módon.
A hangok, dallamok, tónusok és groove-ok univerzumának határtalan sokszínűsége teszi különlegessé Sascha-t dj és produceri munkájában egyaránt. Kivételes érzékkel találja meg az emberek érzéseit és úgy közvetíti ezt a zenéjében, ahogy senki más.
Ötletgazdag, mindig aktuális, apró - finom érzésekkel és változatos hangzással kápráztatja el rajongóit újra és újra. Zenei mérföldköveket teremt, mint pl.: a „People" c. trackje, ami az egyediségét fényesíti.
Produceri sikerei révén felfigyeltek rá más dj-k, művészek is és napjainkra már a nemzetközi sztárok között méltó helyet foglal el a neve.
Sascha-t gyakran kérdezik sikerének titkáról:
„Semmi titkom nincs, szívesen csinálok zenét, bármit, ami teljesen feltölt. Ahol nincsenek szabályok, amikre oda kell figyelnem és nincs is kedvem semmilyen stílushoz igazodni.
Ha mindenki egy irányba megy, amit diktálnak, vagy mások megmondanak, én akkor leszek csak igazán motivált, hogy magamat zeneileg másképp fejezzem ki."
Sascha Braemer először Magyarországon, a legjobb helyen a legjobb TSapattal!
Sok szeretettel várunk: Dandy és Invoice

Facebook esemény:
[url]http://www.facebook.com/events/226418387441743/[/url]

Line-up

  • Dandy
  • Davko
  • Invoice
  • Petey Dixon
  • Sascha Braemer

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó kiadók

  • Get Physical

    Berlini kiadó, nevesebb művészei: M.A.N.D.Y., DJ T és a The Sunsetpeople

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó