Pulzar

Hot Creations Label Night flyer

Partyajánló

Hot Creations Label Night @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2012. április 8.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House, Tech-house, Minimal
Hot Creations Label NightHOT CREATIONS LABEL NIGHT w/ DANNY DAZE & MIGUEL CAMPBELL 2012. április 8.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Hot Creations Label Night @ Prestige (ex Privé), Budapest

HOT CREATIONS LABEL NIGHT w/ DANNY DAZE & MIGUEL CAMPBELL
2012. április 8.

Két születésnap, két nemzetközi kedvenc egy estén a Prestige-ben! A Stayfly bemutatja: Hot Creations Label Night április 8-án Danny Daze-zel és Miguel Campbell-lel. A csapat két rezidense, Jumpsky és Detective Kelly mellett Blatty és a Stereostrip, valamint Paul Mad osztja még nagy szeretettel a hangjegyeket…

A kubai felmenőkkel rendelkező Danny Daze szinte még most bújt elő a tojásból, de máris több tízezres rajongótáborral a háta mögött olyan neves kiadó vette kegyeibe, mint a Jamie Jones & Lee Foss által alapított Hot Creations. A fiatalúr Miami napfényes ege alatt cseperedve szívta magába az italo disco és a detroiti techno első blikkre összeférhetetlennek tűnő hangjait. Az első erősebb reflektorfény akkor vetődött rá, amikor 2009-ben két markáns kiadó, a Ministry of Sound és a Kitsuné egy-egy válogatására felkerült a zenéje. Azóta persze ontja magából a fej- és csípőcsavargatós muzsikák tucatjait, majd a Your Everythinggel végképp berobbant a köztudatba. Most pedig a Hot Creations egyik legkelendőbb művészeként hamarosan Magyarország legínyencebb klubbereit is leveszi a lábáról. 

Miguel Campbell szintén először látogat el Budapestre a Stayfly jóvoltából. Danny-vel ellentétben ő korántsem nevezhető zöldfülűnek a szakmában, mivel már a 90-es években is javában koptatta a keverőpultokat. Talán, ha azt mondjuk: ő a legendás underground duo, a HCB egyik fele, s a 2006-ban indult Outcross Records™ tulajdonosa, máris sokan csapnak a homlokukra az izmos „aha-élmény” után. Danny és Miguel is 2010-ben csatlakozott a Hot Creations™ teamhez, április 8-án pedig a kiadó képviseletében adják a lovat alánk.

Ami a slusszpoént illeti: ezen az éjszakán ünnepli a két Stayfly DJ, Jumpsky és Detektive Kelly a születésnapját. Mivel az esemény húsvét vasárnapra esik, ezért nem kell aggódnia senkinek a hétfői locsolkodás miatt: úgysem fog összejönni! 

Csatlakozzatok az eseményhez a facebookon is!

http:/​/​www.facebook.com/​events/​153322338120576/​


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó