Pulzar

Partyajánló

Truesounds @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2011-10-21
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House
TruesoundsA Truesounds hivatalos üzenete: Bizonyára bennetek is mély nyomot hagytak az elmúlt években prezentált Prestige-es Monitor illetve Truesounds party-k! Mivel ezzel mi is pontosan így vagyunk, ezért úgy döntöttünk, hogy az október 21-ei rendezvényünkre a Monitor formáció Truesoundson kívüli tagját Chriss Ronsont invitáljuk meg egy közös partyzásra!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Truesounds @ Prestige (ex Privé), Budapest

A Truesounds hivatalos üzenete: Bizonyára bennetek is mély nyomot hagytak az elmúlt években prezentált Prestige-es Monitor illetve Truesounds party-k! Mivel ezzel mi is pontosan így vagyunk, ezért úgy döntöttünk, hogy az október 21-ei rendezvényünkre a Monitor formáció Truesoundson kívüli tagját Chriss Ronsont invitáljuk meg egy közös partyzásra!

A döntésünket ezen felül nagyban befolyásolta az a tény is, hogy a buli a nemzeti ünnepünk hétvégéjére esik, ezért megtisztelve elődeinket október 23-a
előtt két nappal egy színtiszta hazai felhozatallal várunk titeket. Már régóta valljuk azt a nézetet, hogy a hazai közönség igényeit és ízlésvilágát leginkább
a magyar dj-k ismerik. Úgy érezzük ez a party egy újabb példaértékű esete lesz annak, hogy egy jól összeállított line-up ezerszer többet ér, mint holmi zenei
erőfitogtatás. Természetesen a fent leírtak nem jelentik azt, hogy a jövőben ne szeretnénk bemutatni, vagy meghívni kiváló külföldi tehetségeket - legyenek akár feltörekvő újítók, vagy akár a hazai közönség által is jól ismert mesterek - csak szimplán szeretnénk bebizonyítani nektek azt, amit legbelül mindannyian érzünk, hogy a legjobban Mi ismerjük egymást!

Összefoglalva mindent október 21-én pénteken gyertek el a club Prestige-be, mert azt bizton állíthatjuk, hogy Chriss Ronson, Dandy, Mattan, Invoice, és a warm up szerepét betöltő Sabee a legátütőbb és legdögösebb House zenékkel fog várni Titeket!


Truesounds - Club Prestige - Október 21. Péntek!

Dandy - http:/​/​facebook.com/​dandyhungary

Chriss Ronson - http:/​/​facebook.com/​chrissronson

Mattan - http:/​/​facebook.com/​mattandj

Invoice - http:/​/​facebook.com/​invoicedj

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó