Pulzar

Truesounds 7th Birthday party with Henry Saiz flyer

Belépő
Éjjel 1-ig1 500 Ft
Utána2 000 Ft

Partyajánló

Truesounds 7th Birthday party with Henry Saiz @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. április 8.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House, Progressive House, Tech-house
Truesounds 7th Birthday party with Henry SaizMérföldkőhöz érkeztünk. 7 évesek lettünk. Kinőttük az ovis szintet. Pedig szerettünk játszadozni a zenékkel, veletek (tapsolni, táncolni, sikítani) és mindennel, ami a bulikban csillog - villog, tekerhető vagy tolható.:)))Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

Truesounds 7th Birthday party with Henry Saiz @ Prestige (ex Privé), Budapest

Mérföldkőhöz érkeztünk. 7 évesek lettünk. Kinőttük az ovis szintet. Pedig szerettünk játszadozni a zenékkel, veletek (tapsolni, táncolni, sikítani) és mindennel, ami a bulikban csillog - villog, tekerhető vagy tolható.:)))

Tanultunk sokat az elmúlt 7 évben és igyekszünk a gyermeteg hibáinkatelfelejteni és még komolyabban venni a hivatásunk, ami egyáltalán nem játék. Hanema Tőletek kapott bizalom ereje, a Tőletek kapott támogatás szele, a Tőletek kapott jogosítvány arra, hogy 7-ről 7-re ott állhatunk előttetek.

Korszakot zárunk és ünneplünk. Szülinapi buli lesz a Truesounds-nál és megint nem az lesz a cél, hogy hányan jöttök el, hanem az, hogy akik ott
lesznek jól érezzék magukat. Ünnepelünk, mert a 7-es misztikus jelkép. Emlékezünk majd mi magunk is mert 7 kemény év áll mögöttünk, jóban, rosszban,
örömben és bánatban. Adunk egy napot, amikor végre "buliiivaaaaaaaaaan..." - aztán a következő 7 évben kicsit komolyra vesszük a figurát és bizonyítjuk majd, hogy méltóak vagyunk a bizalmatokra.

Az este vendége HENRY SAIZ lesz, a különleges dallamok és a kemény ütemek virtuóz Spanyol mestere. Őt mi magunk választottuk, azért mert nekünk tetszik és meg akarjuk osztani Veletek az élményt - se több, se kevesebb indokunk nincs
rá.

A hangulat fokozásáért a FLOW Elixir felel majd, ami kellően elvarázsol ahhoz, hogy hibátlan legyen az estéd - persze, csak van merszed kipróbálni ezt a forradalmian új partykelléket.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN AZ ELMÚLT 7 évet a kollégáknak, a partnereknek, a barátoknak, a technikusoknak, a kluboknak, a pultosoknak, a
biztonságiaknak,  KÖSZÖNJÜK a hazai éjszakai életnek az élményeket és a történéseket!

Találkozunk: ÁPRILIS 08-án a Club Prestige-ben


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó