Pulzar

Partyajánló

Netrise After party @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 25.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Dance, House
Netrise After partyMég csak pár hét telt el a RiseFM által szervezett NiteRise Party óta, mely Siófokon került megrendezésre a Coke Clubban. A rádió szezonzáró buliján több mint 9000-en vettek részt, és olyan fergeteges hangulatot varázsoltak a nyári éjszakába a NiteForce DJ csapat (Roberto, Nikola, Davis és Andro) és Thomas Gold, hogy a facebookon külön csapat alakult követelve a ráadást. Egy hét leforgása alatt az Afterparty-t követelő csoportosulás több mint 2000 taggá duzzadt.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Netrise After party @ Prestige (ex Privé), Budapest

Még csak pár hét telt el a RiseFM által szervezett NiteRise Party óta, mely Siófokon került megrendezésre a Coke Clubban. A rádió szezonzáró buliján több mint 9000-en vettek részt, és olyan fergeteges hangulatot varázsoltak a nyári éjszakába a NiteForce DJ csapat (Roberto, Nikola, Davis és Andro) és Thomas Gold, hogy a facebookon külön csapat alakult követelve a ráadást. Egy hét leforgása alatt az Afterparty-t követelő csoportosulás több mint 2000 taggá duzzadt.

És itt jön az érdekesség: nem volt még példa arra, hogy a rajongók akaratának eleget tett volna egy médium, legalábbis ilyen nagy volumenű kérés esetében. A RiseFM ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel bólintott a többség akaratára, és úgy tűnik, szeptember 25-én valóban megtartja a NiteRise Afterparty-t a budapesti Prestige-ben. Mind a 4 NiteForce DJ jelezte részvételi szándékát, és ha valóban ők állnak a lemezjátszók mögé, akkor még egy budapesti klub kerül a „komoly szétszedés közelébe.....

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó