Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Legendary Moments vol 1. flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2011. február 18.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Legendary Moments vol 1. @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 19.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Techno, Tech-house, House
Legendary Moments vol 1.Lassan harmadik évünket tapossuk az elektronikus zene sűrű, áthatolhatatlan útvesztőjében. Nem fogunk magunkról beszélni, és a CLASSIC szó használatát is erősen kerülni szeretnénk születésnapi bulink kapcsán. Egy KÖZÖNSÉGORIENTÁLT rendezvény a célunk. Tudjátok, mint régen, de nem a szó KLASSZIKUS értelmében véve. Valljuk be, vannak változások, melyekre ki így, ki úgy reagál.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Legendary Moments vol 1. @ Prestige (ex Privé), Budapest

Lassan harmadik évünket tapossuk az elektronikus zene sűrű, áthatolhatatlan útvesztőjében. Nem fogunk magunkról beszélni, és a CLASSIC szó használatát is erősen kerülni szeretnénk születésnapi bulink kapcsán. Egy KÖZÖNSÉGORIENTÁLT rendezvény a célunk. Tudjátok, mint régen, de nem a szó KLASSZIKUS értelmében véve. Valljuk be, vannak változások, melyekre ki így, ki úgy reagál.

 Nem fogunk szuperlativuszokban beszélni sem magunkról, sem rendezvényünkről.

Ez a buli NEKTEK szól, és végső szóként TI vagytok, akik egy-egy bulit az egekbe tudtok emelni. Hozzátok szólunk most, akik a következő sorok láttán éreztek valamit… talán… Egy biztos: a LEGENDÁS PILLANATOK minden klubber emlékezetébe bevésődtek, és mi most ezen emlékeket a magunk kis szerény módján megpróbáljuk felidézni.
Ezúttal elővesszük legszebb ruhánkat, talán még egy kis délutáni gyomorremegés is szóba jöhet…Milyen szép is lenne… Most tudni fogjuk, mire, kikre számíthatunk…

Ki ne emlékezne a legendás albumokra, melyeket visszavonhatatlanul magunkba zártunk 10-15 évvel ezelőtt? Még ma is elő-előkerülnek a legendás válogatások, melyek óriási mérföldkőnek számítottak abban az időben. Tisztelettel, köszönettel tartozhatunk a lemezlovasoknak, akik megálmodták és megalkották eme becses lemezeket. Bizony, jólesik majd kicsit emlékezni, csak úgy, a magunk módján: önfeledten, s ha kell visongatva, fényrudat lebegtetve.. Kit érdekel? Ezen az estén MINDENT SZABAD!

Adózzunk tehát néhány sor erejéig a fellépőknek! Kicsit próbáltunk az átlagtól eltérni, mindvégig szem előtt tartva a TI igényeiteket.

KARCSI…ha buliról van szó, mindenkinek STERBINSZKY jut az eszébe. Karesz az, aki hosszú évtizedek múltán is az élvonal oszlopos tagja. Mikor megkerestük, örült… Örült bizony, hiszen az ő életében is nagy-nagy mérföldkő volt a Hits From Club E-Play vagy az Egy nyár a flörtben. Ezen az estén minden zene elhangzik, ami naggyá tette a Balaton parti kultikus helyen. Talán nem túlzás a kijelentés: Sterby pontosan tudni fogja, mire indultok be, és nem kell tovább győzködnünk titeket…


Nem kisebb tisztelet övezi SAPKÁT. Ne haragudj, TAMÁS, mi sokan igy emlékszünk rád! Örömmel vettük kezünkbe anno HOUSEMATIC CLASSIC albumodat, és még nagyobb örömmel fogjuk újra átélni azokat a felejthetetlen pillanatokat, melyek a többi közt ezen album kapcsán emelt minket katarzis közeli állapotba.

NEWL, ki a létrákat szépen végigtaposva mai napig az egyik legnagyobb közönség kedvenc is megfűszerezi eme jeles estét. Folyamatos jelenlétével az e-zenében olyan tapasztalatokra tett szert, melyet kevesen mondhatnak el magukról. Február 19-n előkerülnek a legendás muzsikák , a többi már csak RAJTUNK múlik!

Dj.JUNIOR neve is egyet jelent a minőségi tánczenével. A mostanság a DiscoShit gárdáját erősítő lemezlovas a SPEED CLASSIC c. mixlemezével zörgeti meg az érzékeinket.

Nehéz lesz fokozni, de még bizony két legenda is hátra van. SLAM JR sem most pottyant be közénk, hosszú évek óta vívja gerillaharcait a minőségi elektronikus zene pártját fogva… A mai napig létező Strictly! csapat gerince ezúttal a Trance Symphony album hangulatát porolja le. Lesz vihar a biliben, ahogy felcsendülnek a zenék, az biztos!


Utoljára hagytam a mi KÜHL TOMINKAT.. Tamás pályafutása szintén évtizedekben mérhető, LIQUID TRANCE albumai minden vérbeli klubber polcán megtalálhatóak voltak anno...

Most rajtatok a sor. Egyszerűen ne tegyünk mást, csak bulizzunk!
Mi már várjuk…és ti?


Club Speed Classic, Egy nyár a Flörtben, Megint egy nyár a Flörtben, Liquid Trance, Strictly Trance Symphony, Weekend , Hits From Club E-Play és minden amire emlékezni érdemes!


Jelöld az eseményt a Facebook-n!

http://www.facebook.com/event.php?eid=125382707530347

Tiszteld meg jelenléteddel a LEGENDÁS PILLANATOKAT!

www1.partynews.hu
http://www.mediall.org
http://www.clubprestige.hu/


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó