Pulzar

CikkInterjú

Truesounds interjú

Létrehozva 2009. május 20.
Stílus Drum and Bass, Jungle, House
  0.00

Truesounds interjú

Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Az interjúhoz készített mixeket letölthetitek ide kattintva: Dandy, Mattan, Invoice

Hogy tetszett a Berlin Calling? Ha jól tudom most láttátok nemrég...
 
Mattan: Abszolút az év egyik filmje volt nekem eddig és sajnos az évek alatt nem sok klubkultúrával kapcsolatos film készült így ennek kimondottan örültem. Zeneileg az élmény fantasztikus volt, moziban kétszer láttam, otthon meg egyszer – de biztosan előkapom még. Rengeteg üzenetet hordoz magában, köztük a drogokkal kapcsolatos nézeteiben is komolyabb és tanítóbb, mint eddig bármilyen klubkultúrára épülő film.
Olvastam olyan kritikákat is, amelyek nem voltak a legpozitívabbak. De ez az éjszakai világ hordoz magában egy olyan energiát, amelyet ez a film nekem abszolút átadott.
 
Invoice: Nekem az tetszett, hogy nem depresszíven juttatja el az információt, hanem tényleg élvezetes és nagyon is nézhető a film. Most 30-an voltunk egy 60 fős teremben, ami nem rossz, ahhoz képest, hogy utolsó vetítési héten volt a film.
 
Dandy: Ha jól belegondolunk szakmailag, nem különös a story, csináltak a hétköznapokból egy filmet, amiben minden benne volt. Én is másodszor néztem meg, soha nem dupláztam még moziban. Összességében objektívan úgy néztem, mint egy FILM, nem pedig a szubjektív zenei élményeket kerestem. Nagyon durva közeli tükör szerintem arról, hogy mi van a backstage-ben. És kifejezi azt is, hogy adott esetben ki miért használ drogot. Akár élvezetből, akár a teljesítéskényszer enyhítésére vagy a produkció csúcsra járatása érdekében, de valaki meg épp csak így kapcsol le vagy fel.
 
Egy osztrák televíziós csatornánál a fél brigád ezen bukott meg, hogy kokain használaton kapták őket a teljesítés kényszere miatt.
 
Dandy: Én továbbra is vallom, hogy nem szabad az elektronikus zenei szcénára ráhúzni a drogok jelenlétét, hiszen szinte mindenhol jelen van.
 
 
Legutóbb együtt játszottál egy Grammy Díjas előadóval, Dubfire-el, aki Chriss és jómagad teljesítményével nem volt teljes mértékben megelégedve… Hogy is volt ez?!
 
Dandy: Jól bekérdeztél….na nézzük csak : annak igazat adok, hogy a klub 5-6 éves vezetése, és a bookingolt lemezlovasok egy olyan irányt adtak a klubnak, hogy a progresszív vagy a változatosabb és az eklektikusabb szettek a kedveltek a klubban. A klub adottságaiban jó - de technikailag nem követi az aktuális trendeket, hiszen a Flört 20 éve diszkó és klubként működik és a mai napig sokan meglepődnek ha megtudják nyáron hétköznap még funky is szól. Eleve ki van világítva – fényes és világosabb, mint egy kimondottan underground helynek épített egység és sosem volt jelen az, hogy sötétben nyomtuk volna végig az esteket. Az ilyen monoton tech-house valamint sötétebb sztorikhoz át kell öltöztetni a klubot és sötétíteni kell. Továbbá a hangrendszernek is dinamikusabb lökést kellett volna adni. Az is igaz, hogy kialakult egy Flörtös közönség akik nem kimondottan a leg leg leg és azon túl is leg vájtfülűekből lett direkt szelektálva, hanem a klubot szeretők – de ezt nem látom problémának. Diszkrimináció lenne ha kiírnánk az ajtóra : BELÉPÉS CSAK KOMPLETT DISZKOGRÁFIAI ISMERETEKKEL ! A kritika, amit a Dubfire írt a Twitteren, hogy az „egész klub 2002-es, és a magyar lemezlovasok és a házigazdák is szar progi dj-k” – részben elfogadható csak. De analizálhatjuk is : az én warmup-om letölthető netről és abban nincsenek progi darabok. Amikor játszottam, akkor dicséreteket kaptunk. Paul Rogers például odajött és szólt, hogy mi lenne a legtutibb Sasha előtt, nem pedig fikázott utólag – respect neki utólag is ezért ! Úgy érzem, hogy olyan kaotikus állapotokba került ott négy óra alatt Dubfire, hogy nem találta a hangot a közönséggel. Játszott egyfajta vonalat nulla kommunikáció mellett – egy-egy kézlengetős effektel, amit videosaink nagyon durván össze is vágtak (hamarosan www.flort.hu-n). Nem sült el olyan jól a saját szettje. Az meg tök normál, hogy 4 óra techno és tech-house után Chriss-el váltottunk. Dallamokat és egyéb történéseket vittünk bele és ez nem tetszett neki és ez maradt meg és ezt írta le. Én úgy érzem, hogy nekünk muszáj volt váltani, és ez tudatos politika volt. Szerintem a saját sikertelenségét próbálta meg a klubra hárítani. Egy ilyen jellegű és szintű művésznek, egy szezonnyitó bulin véleményem szerint úgy oda kéne tennie magát, hogy az emberek utána még jó ideig beszéljenek róla. Ezt azért is mondom, mert akik korábban is hallották Dubfire-t ők is mind azt mondták, hogy óriási csalódás volt amit produkált.
Ez volt a nyolcadik szezonnyitó bulim a Flört-ben és nem sűrűn fordult elő az, hogy a guest után reggel 5 vagy 6 körül félház van. Ezt nem lehet csak a közönségre kenni. ezt akarom ezzel fémjelezni mindamellett, hogy sokan tuti nem értették a vendégszettet. Volt már olyan jó nevű dj akitől megkérdeztük, hogy mikor látta, hogy nem jön be az elektro akkor miért nem váltott ?!? Az volt a válasz, hogy „this is my set” – majd hozzátette Őt az annyira nem érdekli, hogy a közönség mit lép erre az-az aktuális XY és kész. Ezt mindenki maga döntse el, hogy egyetért e ezzel vagy sem. Én nem az a dj vagyok aki beleszarik abba, hogy mi van a tánctéren és talán ezért is érzékeny ez nekem. Ettől függetlenül minden tiszteletem és alázatom a szakma nagyjai után és ennek ellenére is a csúcsnak érzem, hogy Dubfire mellett álltam és ugyanúgy remegett a lábam mint rég, de csalódtam a produkcióban én is.
Dandy szólókarrierjéről korábban is többet lehetett tudni a TrueSounds indulása előtt is, mivel egy aktívan dolgozó lemezlovasról van szó! Ti hogy jöttetek a képbe? Ő keresett fel titeket? Egy kis Truesounds történelem…
 
Mattan: Peti egy rádióban dolgozott, én onnan ismertem. Szép lassan barátságból alakult ki ez a mai helyzet. Először lehetőséget adott arra, hogy a mixeimet kitegyük, később pedig megkérdezte, hogy csatlakoznék e a csapathoz. Szerintem már az is tudatos volt, ahogyan ő mindenben az.
 
Invoice: A történet az én helyzetemből úgy néz ki, hogy 12 éves voltam amikor megismertem Petit. Jött hozzánk Veszprémbe, én meg ott ültem a gép előtt és ráköszöntem, hogy csáo, de csak néztem ki ez aki mindig jött később a bátyámhoz. 14 éves koromban mikor ők már befejezték az iskolát, elkezdtünk szimpatizálni. Ő is látta rajtam, hogy nagyon érdekel a zene bár bátyámnak volt köszönhető ez a behatás. Akarva, akaratlanul, de belecsöppentem. Vettem fel a Mayday-t a Viváról, meg ilyenek. 15 éves koromban jött a Peti, hogy van e kedvem elmenni vele erre - arra. Elkísértem egy buliba és az első közös túránktól kezdve rendszeres dologgá vált a közös utazás és bulizás. Bejártam az országot, és a legnagyobb diszkósokkal beszélgettem. Ez az út terelt rá, hogy 17 évesen megvettem a lemezjátszómat és elkezdtem gyűjteni a lemezeket. Később jött az a pont, amikor a Petinek elindult a weboldala és a testvéri kapcsolatunk miatt azonnal szólt, hogy ha van kedvem dobjak össze egy mixet. Akkor nem volt ekkora zenebőség. Anyagilag sem álltam úgy a suli miatt, hogy bevásároljak egyből sok jó lemezt így nehéz volt összehozni egy olyan igazán átütő mixet. Aztán jött minden magától szépen lassan. Az első TS buli például egyáltalán nem jött be. Rengeteget tanultunk az ebből ! Egy állóhajón volt, de nem volt nagy sikere és utána jöttünk rá, hogy ezzel összetettebben kell foglakozni. Onnantól így elindult az egész folyamat sikere, amely most már 5 éve tart.

Dandy : Nem volt alapkő letétel, hanem így kialakult az egész.
 
 
 
3-an kezdtétek?
 
Mattan : Nem, négyen voltunk és tavaly április óta vagyunk hárman.
 
Dandy: Van egy olyan képem az első Truesounds webről, ahol még úgy voltunk hárman, hogy a Gergő, a MadoxCsabi és én. Csabi mixe érkezett be először, emiatt Madox előbb került ki a netre mint a Mattan. Az első mixre sokat kellett várni, de utána elkezdtünk pörögni.
 
Mattan: Mindig vártam a megfelelő láncszemre. Nem az volt a cél, hogy fogjak 10 lemezt és kész a mix. Sőt a Mattan név is a Truesounds-al együtt indult.

Magyarországon nem is nagyon csinálnak a csapatok maguknak divatcikkeket, pl pólókat. Van egy-két elvétve, de ti mindig saját pólókban léptek fel, erősítitek a brandet. Ez csak egy üzleti fogás? : )
 
Dandy: Öngyújtó, csuklópánt, kulcstartó, jelvény, lufi, szóval mindig van olyan fizikai dolog, ami a brandet erősíti. Mikor elkezdtünk saját pólókban játszani csak az volt a célunk vele, hogy nyomot hagyjunk az emlékezetekben, hogy létezünk. Az embereknél jött egy igény, hogy szeretnének olyan pólókban lenni mint mi, ez egy óriási respect volt számunkra, és innentől kezdve mi lehetővé tettük, hogy elérjék a mi termékeinket.
Az emberek amiről nem tudnak infókat, arról kombinálnak, matekoznak de ez leginkább a szakmára értendő vagy olyan partizókra akik mindig mindent jobban tudnak. Sok olyan támadás ért engem, hogy leveszem az emberekről a pénzüket ezzel is, pedig nem. Minden ajándék és repicucc, ha így fogalmazhatok, a pólókban sincs anyagi érdekeltségem.
Semmi összefonódás nics a Truesounds Bt.-nek ehhez. Ugyanis ezt egy vállalkozó csinálja és a weboldalunk a kapocs, ahonnan megrendelhetik az emberek. Mindegyik póló „hand made” tehát nem vasalt tömegekben álló pólók. Ez inkább a brand építés. Nagyon jó érzés ilyen pólóban látni az embereket.
 
Nem egy XY cég szponzoráltjai vagyunk, hanem a klubokkal kötött szerződések és megállapodásokból válik ez anyagi formává, de a működő klubokhoz pedig emberek kellenek. Ezt eddig mindenki érti és követhető is szerintem. Lebutítva: a közönség jelenléte az ami forgatja a showbizniszt - akkor miért ne fektethetnék be olyan dolgokba, amelyet visszaadunk grátisz pontosan azért, hogy jelezzük a tiszteletet feléjük?!? Ezek az ajándék tárgyak kizárólag az övék és hisztériásan visítok amikor valami ki van porciózva a közönségnek és jön egy haver, hogy egyet eltesz ! NEM ez se nem anyukámnak se nem a haveroknak nem adható! Ez a buliban minket megtisztelő embereké! Maximalizmusomnak köszönhetően ezeket is alulértékelem néha mert, ha tehetném többet és jobb dolgokat adnék vissza, de még nem tartunk ott, de eljöhet még ez is! Ötletből nincs hiány szerencsére! Elértük azt, hogy Siófokon a Flört a miénk egy évben ingyen, és nem kell Xezer  forintos beugrót fizetniük az embereknek, ugye ez a születésnapi buli.
Ezt is nagy dolognak tartom mert sok helyen csak a pénzt nézik a meghitt ünnepi bulikban is és sokan nem tudják elérni a Flört-öt a nagy partikon de ezen az estén mindenki jöhet aki szeretne csak rendelkeznie kell a meghívóval ami ehhez a bulihoz szükséges !!!!
 Visszatudjuk adni az embereknek, hogy mindenki bejöhet aki szereti ezt a csapatot anélkül, hogy attól kéne tartaniuk, hogy valaki rászól.
 
Invoice : Ez sosem úgy jön, hogy na üljünk le és „építsünk brandet” , hanem pont, hogy fordítva van. Pólók feliratait és egyéb ötleteket is sokszor a közönségünktől vagy a közelebbi barátainktól kapjuk ! Ezek a dolgok mivel hordozzák a TrueSounds nevet így a brandet is építik. A póló pont így született, hogy az elején el tudtuk juttatni az embereknek a logot magunkon – akik pedig fel akarták venni a pólót jelezték, hogy nekik is kell ilyen és utána kialakult iránta az igény. Nem mi erőltettük rá az emberekre hanem ők szerették volna és kimondottan nem célunk, hogy mindenki ezt hordja. Csak az aki szeretné így igazi így TruE a dolog !
 
Dandy: Legtöbbször tényleg ők építik a mi brandünket és ez fantasztikus dolog, semmihez sem hasonlítható ! – boldogsághormon termelő érzés !
 
Az SH-n az év dj-e lett Dandy. Egy olyan 5-ös fogatban voltál, ami eléggé húzós neveket tartalmazott. Meglepődtél a sikereden?
 
Dandy: Dehogy, már előre le volt beszélve, és már a jövő évi győztest is tudjuk és a 2011-es legjobb külföldi albumot is :) ! Viccet félretéve persze, hogy meglepődtem! Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy egy bizonyos oldal látogatói körének szavazata és nem egy EU népszavazás ( amúgy is az június 7 a szerk. ) ez ergo másnap reggel nem kellett lebontani a falat, hogy kiférjen az arcom a hálószobából ! Hatalmas respect ez az SH látogatóitól és a TS fanoktól is ! Megint igazolódik, hogy ha ők nincsenek én sem vagyok ! – ez ennyi ! Mikor megtudtuk, hogy lesz ez a szavazás, az oldal megkért minket és mindenkit, hogy a magunk csatornáján reklámozzuk a szavazást. Pontosan ugyanazt tettük meg a csapat érdekében, meg szóló karrierek érdekében, hogy értesítettük az embereket, hogy van egy ilyen szavazás – nem többet. Több mint 100 bulim volt az előző évben, bár a kiemelt rendezvényekről mind lemaradtam – mégis sikerült nyomot hagynom az emberekben és ez egy olyan tükörkép, hogy vannak akik szeretik amit csinálok és ezt még 5-20 év múlva is meg fogom köszönni.
 
Gondolom titeket is meglepett ez az esemény?
 
Invoice: Komoly pillanat volt nekünk is érezhető volt a teremben egyfajta bizsergés. Annak is nagyon örülünk, hogy tavaly is ott voltunk a formációk között meg idén is. Persze abszolút öröm volt, amikor meghallottuk a Peti nevét az első helyen.
 
Zeneírogatásra is adtátok a fejeteket. Ezen a téren hogy haladnak a dolgok?
 
Invoice: Három éve kezdtem. Elkezdődött az otthoni gyakorlás és folyamatosan kezdte meghozni a gyümölcsét. Két számot viszonylag hamar le is szerződtettek. Az egyik a Fairlads-nél, a másik pedig a SeaBurn-nél jelent meg. Petivel közösen csináltuk mindkét remixet amiben az a fura, hogy régebben én nem hittem a közös zeneírásban mivel mindenki másképp gondolkodik. De rájöttem, hogy nagyon jó dolog párban dolgozni. Én megtanultam a gépeket kezelni és véghez tudom vinni azokat a gondolatokat, amiket kell a Peti pedig hozzáadja az ő életszerű gondolatait és a tapasztalatait dj pultban szerzett évek alapján és így születik meg a „gyerek”. Pozitív dolog, hogy elindult ez. Egész nyáron szerintem ott ülünk majd a gép előtt. Szeretnénk ezzel még többet foglalkozni, mert érdekel.
 
Veled Mattan mi a helyzet e téren?
 
Mattan: Én még magamat a tanulási szakaszba helyezem, annak ellenére, hogy már Petinek mutattam félkész vagy kész darabokat és pozitív volt a visszajelzés. Nekem még elég sok idő fog eltelni, amíg kiadásra kerülhet sor mivel nagyon aprólékos munkát végzek ezzel kapcsolatban valamint a MÉRLEG, mint csillagjegy itt is kihatással van rám, sokat agyalok dolgokon. Az egyik producer barátom azt mondta, hogy ugyanúgy meg kell megtanulnunk írni a betűket ahhoz, hogy formálni tudjuk a szavakat és a gondolatainkat ugyanígy van míg eljutsz addig, hogy a gondolataidat látod viszont a monitoron és a zenében. Sok idő ez még.
 
Hangzásban merre tendálsz?
 
Mattan: Szeretném kipróbálni magam több műfajban is. Mindig is úgy fogtam fel az elektronikus zenét, hogy van egy téma, és van egy keret, és ami a köret, az-az aktuális trend, jellegzetes műfaj, ami meghatározza ezt. Nagyon-nagyon szeretem a többi elektronikus zenét főleg a drum&bass-t és house-t. A techno gyökerek mindenhol érezhetőek mivel én is azzal kezdtem. De átéltük a progressziv valamint a minimál hatásokat is mára. Én ezeket gyúrom össze egyenlőre még csak fejben. Úgy érzem, hogy ez a pörgős techno-s hangzás kezd átmenni a mainstream-be. Megint fordulni fog az irányzat.
 
 
Június 6-án lesz az Ikrek Éjszakája ismét és a születési dátumból adódóan erre a napra esik ez a party is. Mivel lesz különlegesebb mint a tavalyi, kérjük a PR szöveget : )
 
Dandy: A line-up-al kapcsolatban mindig óriási a vívódás talán ez lehetne a fő PR, mert ez érdekli az embereket mindig, de ez mindig az utolsó pillanatban dől el több egyeztetést illetően a Flört és köztünk. 20 éves korom óta vannak ezek a szülinapi zsúrjaim. Az első még Fertődön volt szülőfalumban. Az IKREK Éjszakájának alapja az, hogy egy össznépi születésnapi buli volt, ami az én szülinapi estem volt összevonva több Ikrek dj szülinapjával, de mára szétszéledtünk és maradt a Dandy birthday feeling, mint vezérfonal. Hogy mitől különleges : eljönnek a régi cimborák és olyan barátok ismerősök is akik ritkábban buliznak már! Együtt bulizik fiatal és idősebb generáció és hihetetlenül meghittebb a hangulat, nincs fikázás, hogy minek ide ez a sok fiatal és fordítva sincs frusztráció. Nincs klikkesedés és a „rosszfiúk” kizárva ! Régi és új zenék egyaránt elfogadottak a dj-k pedig szabadon szárnyalnak. Ettől különleges minden évben ! Idénre terveztük azt, hogy több barátot és egyben kollégát elhívunk, és végig nyomom back2back-ben mindenkivel az estét, mint egy ilyen baráti zenélés. A meghívottak nagy része, akiket egyébként a klub is elfogadott, nem ér rá – fellépésük van avagy külföldön lesznek! Van két nagyon tehetséges fiatal srác, akikre tényleg azt tudjuk mondani, hogy csípjük amit csinálnak – Ők az Acustic Brothers – Övék lesz a vendégváró szerep aztán Coyote lép majd a pultba egy special house szettel kicsit kilépve a saját hangzásából! Coyote megkérdőjelezhetetlen figurája az életemnek, akármilyen utakon is járunk vagy épp összeüvöltünk mint a prérifarkasok – barátságban szintén csillagos 100-ast érdemel, így azt hiszem az ő fellépése tisztázott is már. Ezután Invoice és Mattan back to back szettje következik és végül én teszek fel pár zenét, ha még képben leszek ugyanis 2009-nek is meg lett a slágerpiája és ott akkor kötelező lesz az ivászat. Az Ikrek Éjszakáján mindenki eggyé válik. Megérkezik mindenki ajtózárásra 01h-re. A lehető leghamarabb eldobjuk az agyunkat és a kollektív tudatszint okozta lazaságban bulizunk egy nagyot. Tavaly rekordmennyiségű pálinka folyt le a torkokon. Zártkörű party lesz, de ki lehet menni, ha indokolt a mászkálás. Egy zártkörű party eleve különleges. Tavalyi példa erre a legjobb: leállítottam a zenét épp ott, ahol aztán Delirium Silence és a lufik korom sötétben hullottak le – a sírás egyeseknél jelen volt. Nekem pedig futkosott a kezemen a hideg és nem hittem el !
 
Invoice: Tök jó, hogy ezt a helyet meg tudjuk szerezni minden évben és játszuk azokat a zenéket amiket igazából szeretnénk, és nem arról szól a dolog, hogy a legújabb előremutatást hallhatják az emberek, hanem a régi trackeknek is ott a helye. Ez adja meg a partyanak ez egyik fő hangulatát. Szabadság, amiről szól. Az emberek elfogadták, hogy ezek jó zenék.
 
Mi a folytatás?
 
Dandy: Nem csináljuk azt, hogy januártól decemberig turnézunk a TS 5 szülinap jegyében és nem is ünnepeltetjük magunkat feleslegesen. Mivel elvben tavaszi a Truesounds alakulása, ezért tavasszal túráztatjuk meg ezt az eseményt ehhez illően a kiemelt helyeken ahol mindig várnak minket. Áprilisban 2 helyszínünk volt míg májusban Pécsett – Kecskeméten és Tatán leszünk jelen szülinapi zsúrral és a hab a tortán az IKREK Éjszakája ! Aztán jön a nyár és azokra a feladatokra fogunk koncentrálni – rengeteg tennivaló van már most amit okosan ügyesen le kell majd koordinálni !
 
Invoice: A stúdiózás nagyon fontos lesz. Van 10 track (remix felkérésetek) amit teljesíteni kell és emellett a saját zenéket is gyúrjuk már ! Megyünk a Soundra is – ezt várom a legjobban - vasárnap, aki még bírja az találkozhat velünk!
 
Melyik Dubfire track-re készítetekremixet ?: )
 
Invoice: A Flört címűre :D
 
Dandy: Összességében minden rendben van. Van sok munkánk és ezt próbáljuk 110%-an elvégezni. Mindenki ugyanarra gyúr. Szeretnének sikereket elérni. Azt kell megtalálni, hogy ki miben a legjobb és ezáltal, hogy segíti az előrehaladást az álmok felé. Vannak a földön csapatok akik kizárólag producerkedésben a legjobbak. Vannak, akik dj-ként jók, de önmagában már ez is kevés, így lett egy vegyes koncepció. Van egy dolog ami bennem van és sajnos ez okoz néha feszkót, amit igyekszem kordában tartani az pedig az örökelégedetlenség ami miatt néha túlhajtom a srácokat – de úgy érzem ez nem az az iparág ahol bármikor is hátralehet dőlni hiszen a showbiznisz világa képes egyik napról a másikra teljesen megváltozni és ezt párszor már átéltük.
 
Invoice: Pontosabban nem hagytuk magunkat teljesen alárendelni Peti őrültségeinek, de nem is lettünk hagyva, hogy tespedjünk a mi kis kellemes vizünkben és ez jól sült el ! Az volt ennek a korbácsos főnöki szerepnek az üzenete, hogy ha ezért élünk és halunk és ezt szeretjük a legjobban, akkor miért ne csináljuk úgy ezt az egészet ami a csövön kifér. Úgy, hogy közben még több emberhez eljuttassuk azt amit szeretünk.
 
Máté, te mivel foglalkozol a csapaton belül?
 
Mattan : Én foglalkozom a webbel a kommunikációs dolgokkal, a partnerekkel a rádiókkal. Idén is egy hónappal ezelőtt kidobtunk egy újabb webet. Minden évben ezt frissítjük és az én feladatom ez.

TrueSounds : TERMÉSZETESEN SOK SZERETETTEL MEGHÍVJUK A PULZAR.HU LEGÉNYSÉGÉT ÉS AZ OLDAL LÁTOGATÓIT AZ IKREK ÉJSZAKÁJA – Dandy birthday – bulira, belépés csak meghívóval, annak igénylése : info@truesounds.hu címen!


Találkozunk a 10 éves születésnapi interjún! : )
 
 
 
Készítette: Helgert László (Hell )

Archív partyajánlók

Szervező

Ajánlott letöltések

 • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

  Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

Még több interjú

 • „Irány a csúcsok csúcsa!” – egy 20 éves barátság igaz története

  Mostanában felbolydult a legendás Strictly! csapat körül az élet, s a két régi jó barát, Slam Jr. és Borbély Gyula újra együtt dolgozik. A barátságuk két évtizede alatt kaptak hideget és meleget, de ez mit sem változtatott a hozzáállásukon, a zene és a közönség iránti szeretetükön, tiszteletükön. A két örökifjú mára azonban nemhogy lenyugodott, inkább még nagyobb vehemenciával néz a jövő elé. Kulisszatitkokról, barátságukról és a jelen legfontosabb történéseiről is sok minden kiderül most a hétvégi Akváriumos bulijuk kapcsán.
 • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

  November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
 • 5 years of Move

  A szerdai május 20-át biztosan péntekre kereszteljük majd, hiszen nem kisebb meglepetéssel jelentkezik a MOVE, mint Romániából hozzánk látogató BARAC. Az ötödik éves fennállását ünneplő sorozat rezidensei, minden idők legütősebb szerda esti partijára készülnek, ahol a buli végének csak Ti szabhattok határt. Még nem késő szabadságot intézni csütörtökre!
 • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

  Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
 • Hyperspace: Pan-Pot interjú

  Az április 26-án megrendezésre kerülő Hyperspace egyik fellépőjével, pontosabban fellépő párosával, azaz Pan-Pot-tal készült interjút olvashatjátok.
 • Björn Torwellen interjú

  A szeptemberi debütáló buliról már ismert MUTE csapat, november 2-án ismét techno őrületet tervez elszabadítani a Corvintető falai között, melynek egyik prominens résztvevője Björn Torwellen lesz. Ennek apropóján igyekeztünk kifaggatni egy-két dologról a német származású extrém úriembert.
 • CRISTIAN VARELA interjú

  Az október 12-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL egyik kiemelt sztárvendége lesz a spanyol Cristian Varela. A friss DJ Awards győztes lemezlovassal készült interjúnkat olvashatjátok!
 • Goodspeed interjú

  Épp, hogy csak elkezdted produceri munkádat már olyan műsorokban játsszák a felvételed, mint a John Digweed nevével fémjelzett Transitions. A Diablo EP az eddigi legjobb munkád?
 • MUTE, avagy Musical Temptation

  A frissen alakult rendezvényszervező brigád debütáló partyjának szeptember 7-én lehettünk szem és fültanúi a Corvintetőn. Azon szerencsések, akik részt vettek eme eseményen, talán egyetértenek abban, hogy ez a kísértés – temptation – dolog bejött… hiszen nagyon sokan elcsábultak, és nem kis sikerrel zárult a buli mindenki örömére. Ennek apropóján ültünk le kicsit beszélgetni a rendezvény magyar főszervezőjével, Ágoston Dániellel, hogy megtudjuk, pontosan mivel is igyekeznek frissíteni Budapest elektronikus zenei „vérkeringését”.
 • IAN Autorun - Interjú

  A hazai drum’n’bass szcénában egyre többször hallani IAN Autoron nevét. Ez köszönhető annak, hogy egy nagyon tehetséges fiatalembert tisztelhetünk személyében, amelyet bizonyít az is, hogy a 2012-es IPC Közönségszavazás Drum & Bass – Legjobb hazai DJ kategóriájának harmadik helyezését kaparintotta meg. Ezen felbuzdulva vettük a bátorságot, és kicsit kifaggattuk a múltról és a jövőben várható eseményekről.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó