Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 000 Ft
Elővételben 2005. december 30.-ig4 000 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz New Years Eve @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. december 31.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, Hard Techno, Techno, House,
Techno, Dubstep, Breakbeat, Drum and Bass
Bladerunnaz New Years EveImmár 2001. óta hagyomány, hogy a szilveszteri drum and bass-t a Bladerunnaz szállítja. Idén december 31-én sem lesz ez másként, a helyszín ezúttal a Citadella, a sztárvendégek pedig a a keményvonalas Bad Company UK, a bohóckodós Twisted Individual és a mindig kiválóan válogató DJ Lee.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Bladerunnaz New Years Eve @ Citadella, Budapest

Immár 2001. óta hagyomány, hogy a szilveszteri drum and bass-t a Bladerunnaz szállítja. Idén december 31-én sem lesz ez másként, a helyszín ezúttal a Citadella, a sztárvendégek pedig a a keményvonalas Bad Company UK, a bohóckodós Twisted Individual és a mindig kiválóan válogató DJ Lee.

Mellettük három helyszínen a magyar drum and bass színtér seregnyi DJ-je lép majd fel, a Bladerunnaz, a Tactile, a Mindscape, az ImpulseCreator vagy a Tilos és a Töréspont rádió színeiben.

Ezen az estén aki szereti a drum and bass-t biztosan talál magának megfelelőt, hiszen a felhozatal lefedi a stílus minden ágát. A csipőriszálós liquid-től a legzúzósabb szetten át az oldskool jungle-ig minden megtalálható lesz, ami csak a dnb fanatikusoknak kellhet.

Bladerunnaz New Years Eve
Citadella, 2005. december 31.
Belépõ: 4000 / 5000 HUF
Elõvétel: Subvibe, Deep, TranceWave

line up: Bad Company UK, Twisted Individual, DJ Lee
Palotai, Bal, Stealth, Sizenine, SKC, Chris.su, Bratwa, Longman, Safair, Mindscape, Matt-U, Dis, IB, Madd, Mentalien, Impact, Statik, Ren, Chino, Soundhunter, Vida L, Norm, SIM, Vityoo, Sickboy, Liquid, Axim, Migu, Kozy P, Samulkow

Bad Company UK (BC Presents, Metalheadz, Renegade Hardware)

A Bad Company amióta létrejött azóta kizárólag a drum and bass legnagyobb neveivel lehet egy lapon említeni. A hőskorból elég csak a mai bulikon is állandóan felbukkanó The Nine, Pulse, Four Days felvételekre, vagy egy későbbi periódusból a Nitrous, Oxygen, Dogfight, Planet Dust számokra gondolni. A négyesfogat évről évre népszerűbbé vált, a csúcspont talán a raggás 'Mo Fire', amely az összesített brit toplista 21. helyéig kúszott, a tánczenei listán pedig letaszította Jacko-t az első helyről. Nemsokkal később az általuk alapított BC Authorised label került a középpontba, a kiadó sikerre vitte az osztrák D.Kay 'Barcelona' című likvidjét. Néhány nagyszabású terv - zenekari felállás és turné -, és egy harmadik nagylemez után a Bad Company szétszéledt, Fresh és D-Bridge már szólókarrierbe kezdett, míg Maldini és Vegas BC UK néven továbbra is életben tartja a csapatot. Az e néven kiadott Bullet Time EP egyben visszakanyarodik a kezdeti Bad Company hangzáshoz, majd még D-Bridge-el együtt, a BC nyithatja a Metalheadz Platinum sorozatát a 'True Romance'-szal. Maldini és Vegas mindeközben létrehozta a BC Presents kiadót is, amelyen már befutott haverjaik mellett az általuk tehetségesnek ítélt, főként nem szigetországbeli producerek (Noisia, The Upbeats, State of Mind, Body & Soul) munkáinak biztosítanak méltó helyet. Az ő biztos kezüket dícséri a Bad Taste válogatás, amelyen az említettek munkái mellett, saját dolgaik is helyet kaptak.

Twisted Individual (Grid, Formation)

Minden bohócok ura, a bőrmaszkos porondmester, a clownstep cézár Twisted Individual első fellépése Magyarországon mikor is lehetne máskor, mint szilveszterkor. Twisted már zsenge gyerekként beleszeretett a UK hardcore-ba, 13 évesen kazettákra vette a helyi kalózadók műsorát, ezzel gyilkolta szülei idegeit. Eme szenvedélyét szélesebb hallgatóságon is kiélhette, miután lemezjátszókat vásárolt és a pultba állhatott néhány kisebb partin, valamint kalózadók stúdiójában. Twisted a kezdeti sikereken vérszemet kapva kóstolgatni kezdte a zenecsinálást is. Egyik nap épp 'Wales' című számát vágatta dubplate-re a Music House-ban, amikor összefutot DJ SS-el, akinek megtetszett a szerzemény. Meg is hívta a fiút a jump up fellegvárának számító Formation-höz, ahol azóta is ontja magából a clownstep-et. A kiadónál jött ki az utánzóit fikkantó 'Bandwagon Blues' valamint a meglepően változatos Tooled Up nagylemez. Twisted igazi nagy pártfogója azonban mégis Grooverider, aki szénné játssza fellépésein és a Radio 1-on is kegyeltje opuszait. A legdebilebb számcímek ('Cock Snot', 'Bollock Yoghurt', 'Five Knuckle Shuffle', 'Swan Cake') királya ezért már sok-sok 20 százalékkal tartozik a Keresztapának. Twisted saját Grid nevű kiadóját és annak Zombie testvérlabelét is igazgatja, itt mindig lehetősége nyílik a magafajta producereknek, hogy felölthessék a krumpliorrú bőrmaszkot és kiélhessék legperverzebb wobble vágyaikat.

DJ Lee (Metalheadz)

Lee karrierje a brit tánczenében a '80-as évek végén kezdődött. Első állandó fellépőhelye a swindoni The Brunnel Rooms klub volt, ahol ő, Doc Scott, LTJ Bukem, Grooverider és Fabio voltak a rezidensek. Szettjei akkora hatással voltak az ide látogatókra, hogy a szigetország minden részéből elkezdték bombázni fellépési ajánlatokkal. Danny Bukem '94-ben a Soho-beli Mars klubban elkezdte a Speed elnevezésű, úttörőnek számító partysorozatot. Ő és Fabio voltak, akik az első drum and bass esteket meghonosították London West End negyedében. Szükségük volt rezidensekre, akik lépést tudnak tartani Fabio és Bukem újszerű zenei hangzásával. A két mester mellé Doc Scott, Kemistry és Storm, valamint Lee kapott felkérést a megtisztelő pozició betöltésére. Ők lettek a hely állandó lemezpörgetői. Lee neve egybeforrt a Metalheadz csapattal és a Timeless kiadóval, ahova Atlas nevű labelének jegelése után vissza is tért. Az osztrák D.Kay segítségével producerkedik is, közös számaik többek közt az Advanced-en ('Manipulate The Universe'), Matrix Metrójánál('1 Two 3'), a Hospitalon (Touch), valamint a Metalheadz ('Wax'd', 'Eternal Sunset') kiadónál jelentek meg.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó