Pulzar

Partyajánló

House Pressure @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. május 12.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus House, Psychedelic Trance, Progressive Goa, Goa,
Techno, Drum and Bass, Minimal, Electronica,
House, Techno, Tech-house, House
House Pressure15 éve a pályán, és még mindig úgy fest, mint egy szupermodell. A soviniszta elektronikus zenei szakma egyik legelismertebb női dj.-je, páratlan karrierrel a háta mögött, ördögi zenékkel a táskájában. Boszorkányos ügyességű fekete démon, aki oly intenzitással keríti menthetetlenül hatalmába a partyarcokat, hogy az már gyanús. Minden bizonnyal felmenői között volt, aki woodoo-ban nyomult…Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

House Pressure @ Citadella, Budapest

15 éve a pályán, és még mindig úgy fest, mint egy szupermodell. A soviniszta elektronikus zenei szakma egyik legelismertebb női dj.-je, páratlan karrierrel a háta mögött, ördögi zenékkel a táskájában. Boszorkányos ügyességű fekete démon, aki oly intenzitással keríti menthetetlenül hatalmába a partyarcokat, hogy az már gyanús. Minden bizonnyal felmenői között volt, aki woodoo-ban nyomult…

’91-ben kezdte pályafutását. Akkoriban a londoni Soho, Gaultier-shopjában dolgozott és mintegy kíváncsiságból demo-kat osztogatott a jó népnek – barátoknak és klienseknek egyaránt.
A visszajelzések messze felülmúlták várakozásait. Hirtelen egy divatbemutató afterparty-ján találta magát, aztán pedig elözönlötték a klubfelkérések. Szinte lehetetlen röviden összefoglalni életének legfontosabb mérföldköveit, ám mi mégis megpróbáljuk. Nagy levegő, ééés:
NastyDirtySexyMusic – a project 2004 nyarán mutatkozott be Ibizán, a We love Sundays @ Space estek alkalmával. Illegális buliként indult, majd odáig fajult, hogy Jo Steve Lawlerrel pörgetett a heringes konzervhez hasonlóan teli teraszon.Még mindig 2004-ben Smokin Jo-t beválasztották a Heineken Thirst dj-i közé: a Távol-Kelettől az Államokig 35 országban rúgta szét a ház falát Pete Tong, Paul Oakenfold, a Deep Dish, vagy épp Tiesto társaságában. Ez utóbbi úri emberrel az EventsHall falait is egy életre szólóan megrengették.
2005-ben a Ministry of Sound is lecsapott a NastyDirstySexMusic-ra, kiadtak egy CDt és őrült bulikat rendeztek a project égisze alatt.
S mivel minden jót követ valami még jobb, 2005 májusában elindult Smokin Jo új ötlete, a Nude, ami szintén Ibiza partjain hódította meg először az arra érdemes, kellőképpen elvetemült arcokat. A Ministry ismét ráharapott a jóra, 2006 februárjától nyomják a Nude-esteket Anglia-szerte.
A Nude teátrális és baromi hedonista, szokatlan és színes, mennyeien édes és pokolian tüzes egyszerre.
Jo, aki 15 éve Ibiza koronázatlan királynője, május 12-én a budapesti Citadellán veti be trükkjeit US house-tól az elektro-ig, izgalmasan, szexisen, dinamikusan és mégis mélyen.
Most leírhatjuk még, hogy Smokin Jo rajongóinak büszke tagjai közt ott virít Danny Tenaglia, Pete Tong, Seb Fontaine, sőt a Pet Shop Boys, Grace Jones és a Skunk Anansie’s; mi több, az Amerikai Psycho-t merészen megíró Brett Easton-Ellis is imádja őt, a Nőt – de szerintünk ettől függetlenül is kényszerzubbonyra szorul az, aki mást választ aznap este, mikor Jo garázdálkodik az budapesti éjszakában.Ja és azt már biztosan tudjuk, hogy Jo imádja a tüzes magyar borokat…

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2010-11-13] Angels vs. Demons Party
    @ Tárnoki Katlan

    AZ ÉV LEGNAGYOBB LÁTVÁNYSHOWJA! Nézd meg a pokol legmélyebb bugyrát és légy részese egy földöntúli háborúnak! ... FELLÉPŐK: - Antonyo - Hamvai.P.G. - Dj Taylor - Andreas - Cooky & M.Gee - Müller Attila (Cool tv-saxofon live act)
  • [2008-05-24] Tárnoki Katlan
    @ Tárnoki Katlan

    Két generáció, nevezetesen az legendás Total Car, Fáklya klub, törökbálinti és etyeki Katlan szervezője a napjainkban klub szinten működő K2, és a legendás földalatti labirintus bulik szervezői, a Minimalheadz csapat összefogásának eredménye egy újabb különleges helyszínen megrendezésre kerülő összművészeti sokadalom.

Ajánlott lemezek

  • '10 Years of SCI+TEC'

    A 2007-ben Dubfire által alapított SCI+TEC kiadó 10. évfordulója alkalmából egy olyan lemez kerül kiadásra, mely 10 korábban kiadatlan tracket tartalmaz.
  • Tiga vs Audion - Stabbed In The Back (Dubfire Remix)

    Dubfire remixet készített Tiga és Audion legutóbbi kollaborációjából született ’Stabbed in the back’ című trackjéből (Nightclub EP). Az eredeti verzió egy instrumentális techno track, mely Tiga és Audion harmadik közös munkájának eredménye.
  • Cocoon J, mint június

    Ígéretes művészek a Cocoon 10. válogatásán.
  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.

Kapcsolódó cikkek

  • Dubfire: 'Above Ground Level' dokumentumfilm

    Dokumentumfilm készült Dubfire zenei karrierjéről. Dubfire már a 90-es évek közepe óta az elektronikus zenei szcéna egyik fontos kulcsfigurája.
  • Csütörtökön debütál a liveHYBRID

    Elkezdődött a visszaszámlálás Dubfire liveHYBRID live show-jára, mely most csütörtökön debütál Amsterdamban az ADE fesztiválon. A show több mint két éve készül, 2D és 3D animációkkal, élő audio és fénytechnikával.
  • liveHYBRID: Dubfire új live show-ja

    Dubfire hamarosan bemutatja az Amsterdam Dance Event keretin belül az új élő show-ját, a liveHYBRID-et. Az ADE október 16-án kerül megrendezésre Amsterdamban.
  • Bejelentették a BÓNUSZ Electronic Music Festival 2014 első fellépőit!

    Már publikusak az őszi szezon legnagyobb elektronikus zenei eseményének első visszaigazolt előadói.
  • Balaton Sound – DAY #2/3

    A Heineken Balaton Sound második napján olyan nevek kerültek a terítékre – szigorúan csak példálozva -, mint David Guetta, Gossip, Gareth Emery, Sander Van Doorn, Sven Väth, a magyarok közül Sterbinszky, Roberto, Carbonfools, Nora Naughty, Pöli, és még sokan mások.
  • HYPERSPACE 2011 - 15th Anniversary / Kezdődhet a visszaszámlálás!

    Órák vannak már csak hátra, és végre feldübörögnek a hangfalak a Hungexpo "D" arénájában, hogy végre kezdetét vegye a HYPERSPACE régóta várt, 15 éves születésnapi megarendezvénye.
  • HYPERSPACE 2011 - 15th ANNIVERSARY elővételi jegyek országszerte!

    2011. április 16-án kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb techno rendezvénye, a 15. születésnapját ünneplő HYPERSPACE. A HYPERSPACE 2011 -re január 15-én déli 12 órától megkezdődött az elővételes jegyek árusítása a Deadcode Produkció megújult jegyrendelő rendszerén keresztül, a www.deadcode.hu weboldalon. Január 17-én pedig az összes többi jegyértékesítő helyen is megvásárolhatóak lesznek a legendás rendezvénysorozat belépőjegyei.
  • Bekeményített az Exit fesztivál !

    Az Exit fesztivál, kiegészítette, amúgy is tekintélyes fellépőinek névsorát.
  • Egy buszon Dubfire-el!

    Persze nem a hazai élmény buszokról van szó, de mégis meglepő útnak lehetett részese néhány szerencsésnek mostanában.
  • Elképesztő nevek, nyit a Space!

    A kellemes meleg mellett egy újdonságot is tapasztalhatnak az ibizai Space klubba látogatók május 31-én! Hiszen aznap déltől, a klub 7 terme 1930-as cirkuszi témában fog megjelenni!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó