Pulzar

Party

The Debüt Special

Party The Debüt Special
Party helye Budapest, Citadella
Készült 2009. március 14.

The Debüt Special

Hírek

Fellépők

Party stílusa

  • Deep House

    A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • Tech-house

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Kapcsolódó cikkek

  • Új videoklippet rendezett SanFranciscoBeat

    SanFranciscoBeat, ahogy azt tőle az elmúlt években már megszoktuk, rendszeresen hallat magáról a DJ pulton kívül is produceri illetve filmes munkáival.
  • Szezonzáró hétvége a Coke Clubban

    Változatos DJ programok és egyedi zenei ínyencségek tartják meg a Coke Club lendületét az utolsó hétre is. A hip-hop, R’n B, techno és house DJ-k mellett a ZUP, azaz a Záhonyi Unplugged Projekt is megadja a kellő hangulatot a mezítlábas táncoláshoz a fehér homokban, a Balaton partján.
  • Electronic Seasons Festival – interjú a szervezővel

    Az Electronic Seasons Festival még el sem kezdődött, de már mindenki beszél róla. Sokan nem értik, miért fesztivál, ha egyszer klubest, s hogy mi is ez az egész. A hirdetéseket elnézve egy tökéletes estét tölthetünk el március 12-én a Kalászi Sportcsarnokban. Hogy a szép szavak és a színes képek mögött valódi tartalom van, arról a legilletékesebb, maga a szervező beszélt, aki nem más, mint a VJ-ként és tévésként ismertté vált Six, vagyis Juhancsik István.
  • Hazai pálya: interjú az ESF magyar fellépőivel

    Jay Lumen, Snake Sedrick és Sanfranciscobeat együtt, egy bulin: ez már önmagában is kellemesen vonzó névsor, ám az Electronic Seasons Festivalon most a hazai színeket képviselik. Jay már szinte folyamatosan Beatport toplistás a szerzeményeivel, Snake is reneszánszát éli mind a szerzeményei, mind a fellépései terén, Sanfranciscobeat pedig nemcsak sikeres DJ és producer, hanem már a második saját filmjét forgatja. Ezúttal az ESF-ről kérdeztük őket. Válaszaikból meglepően jó dolgok is kiderültek!
  • Night Shift - Dokumentumfilm a magyar partivilágról

    Megint egy követ fúj a tehetséges és népszerű DJ/producer Sanfranciscobeat s a hasonlóan sikeres VJ, filmes/tévés szakember, Six. A Night Shift címú új dokumentumfilm a magyar elektronikus zenei élet hátterét mutatja majd be.
  • Electronic Seasons Festival - Rád szabtuk, hogy minket választhass…

    2011 tavaszán is lesz kikelet, de ezúttal másként érezzük majd a vízfakasztó tavasz vibráló pezsgését a Tuborg jóvoltából. Egy nemes kezdeményezés szökken szárba forráspontig hevítve a megdermedt kedélyeket. Az Electronic Seasons Festival március 12-én megtöri a megszokás jegét és felszínre hozza minden partiarc rejtett vágyát: egy világszínvonalú elektronikus zenei rendezvénysorozatot szinte szemtelenül alacsony árakon.
  • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

    Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • Új rádió műsora a NUGEN.FM-en

    SanFranciscoBeat és barátainak új rádió műsora a NUGEN.FM-en a ToniteHeroes Radio Show.
  • I Love Deep

    Rúgd a homokot Te is pénteken a Coke Clubon!
  • Chriss & Pöli – Deja Vu lemezbemutató Gödöllő

    A DEJA VU fogalom bizonyára mindenki számára ismert. Chriss & Poli – Deja Vu című új albuma azonban újdonság lehet sokak fülének.
  • Sanfranciscobeat interjú

    SFB a maga különc zenei ízlésével és előadásával többek gondolkodását és ízlésvilágát formálta már. Egy tavaszi napsütötte délután beszélgettünk a múltról és a jövőről…
  • Sanfranciscobeat Interjú a Velvet Cafétól

    A 2007.11.02.án a K2-ben induló, Velvet Café vendégei, SanFranciscoBeat és Lank a Strictly! tagjai - lesznek...
  • Monday 2 Sunday DVD

    Igazi csemegével rukkolt elő a Strictly! csapata. A label-t alapító Slam Jr. és az év felfedezettjének választott Sanfranciscobeat több mint egy éven át készítették legújabb közös szerzői mixlemezüket, melyhez rendhagyó módon 70 perces turnéfilmet is forgattak.
  • Nem nyit ki többé

    A hír igaz és a fenti egy mondatban összefoglalható:május 19-én pénteken lesz egy végső, mindent elsöprő záró buli és aztán vége. Nem nyit ki többet az óbudai klub. Most lehetne szaporítani a szót, felidézni a fájdalmasan szép, vagy épp őrülten édes emlékeket, de minek? Aligha van magyar proggie-betyár, aki ne tette volna tiszteletét az ország első számú progresszív klubjában, megannyi nemzetközi sztár nevével fémjelzett fantasztikus bulin.
  • Ferry Corsten Magyarországon először a Home-ban! - 2003. október 22.

    Lineup: Ferry Corsten, Junior, Shane 54, Pöli, Surprise, Rusty

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó