Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

The Debüt Pótszilveszter @ White Angel

Fellépők
Dátum 2009. január 24.
Helyszín White Angel, Budapest
Stílus House, Progressive House
The Debüt Pótszilveszter2008 minden idők egyik legsikeresebb Debut éve volt sok jó partyval és jobbnál jobb helyszínekkel. ( Pl. : 0319 – Club Prive – 950 fő, Debut Classic – Városliget – 1250 fő, Debut Yacht partyk , Debut – Citadella Garden – Luke Fair – 1050 fő, Debut – Studio 1100fő, Debut Nye – Club Sensation 900 fő)White Angel
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: KiTcHiE
összes résztvevő megtekintése

The Debüt Pótszilveszter @ White Angel

2008 minden idők egyik legsikeresebb Debut éve volt sok jó partyval és jobbnál jobb helyszínekkel. ( Pl. : 0319 – Club Prive – 950 fő, Debut Classic – Városliget – 1250 fő, Debut Yacht partyk , Debut – Citadella Garden – Luke Fair – 1050 fő, Debut – Studio 1100fő, Debut Nye – Club Sensation 900 fő)

A 2009 – s évnek is nagy tervekkel vágunk neki, éppen ezért rengeteget töprengtünk, hogy hol is kezdjük ezt az évet. A választás végül Budapest legújabb, legszebb, legkomolyabb clubjára a White Angelre esett. Ami a club mellett szólt: a rendkívül jó elhelyezkedés (pár percre a belvárostól és néhány száz méterre a Hajógyári sziget szórakozató komplexumaitól) , a kiemelkedő hangtechnika és napjaink legszebb Club designja. Aki nem ismeri a helyszínt , az ex Bedről van szó, tehát egy olyan helyszínről , amely rengeteg nagy partyt élt már át!!!

A line up sem akármi , hiszen a lehető legjobb djket állítjuk csatasorba erre az estére méghozzá b2b párosításban. Az estét a déli fenegyerek Zee nyitja, aki manapság csak úgy ontja magából a zenéket , amelyek a legjobb kiadóknál jelennek meg.. Az ő szettjeinek sajátossága, hogy még mindig bakellitről tolja! Utána a sokad virágzását élő Pöli és saját felfedezettje , az igazán jó ízlésű Rocha állnak a pultba, hogy ismét elvarázsoljanak minket. Őket egy igazi unicum , Chriss és Surprise b2bje követi, ők utoljára a Debut Yachton tolták együtt nálunk és azóta is várja mindenki a folytatást. A legvégén pedig a Debut rezidensek Add 2 Basket és Garay zárják az estét igazi seggrázós muzsikákkal!!!

A szilveszterkor kiosztott bonusz jegyek természetesen érvényesek a partyra. A belépő hölgyeknek 1000 Ft, uraknak 2000 Ft lesz.

Mindenkit várunk szeretettel!

01/24 White Angel - The Debut pótszilveszter

Add 2 Basket - Garay - Chriss - Pöli - Surprise - Zee - Rocha

Debut Crew

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó