Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Made INN night @ White Angel

Fellépők
Dátum 2008. november 15.
Helyszín White Angel, Budapest
Stílus Minimal Techno, Techno
Made INN nightA munkamániás label boss, az antiszociális családapa és a hóbortos hollandus egy fedél alá kerül november 15-én a White Angelben!White Angel

Made INN night @ White Angel

A munkamániás label boss, az antiszociális családapa és a hóbortos hollandus egy fedél alá kerül november 15-én a White Angelben!

Leigh Morgan valóságos megszállottként dolgozik, munkamániája és vitalitása pillanatok alatt magával ragadja a környezetébe kerülőket. Az Urbantorque Recordings feje hosszú évek kemény kitartásával és céltudatosságával elérte, hogy mára a címke az egyik legrangosabb brit márka, melyet nemzetközi szinten is nagy patinával emlegetnek szakmai és rajongói berkekben egyaránt. Tudatosságát jól jelzi, hogy évekig nem nyúlt lemezjátszóhoz és a stúdiót is elkerülte, csak azért, hogy a kiadót futassa teljes erőbedobással. Az eredményt már ismerjük. Leigh immár a többi szenvedélyének is teret enged: a közönség legnagyobb örömére újra DJ-zik és stúdiózik is teljes bedobással!

 

Funk D'Void semmi pénzért el nem hagyná Barcelonát, és nem érdekli, hogy most mekkora vagányság Berlinben élni. A masszív techno mágusa visszavett már a hajdani kevélységből, s az Urbantorque-hoz szegődve egy sokkal ember közelibb arcát mutatja be a világnak: olyasvalakit ismerhetett meg benne a közönség, aki bár imádja a pezsgést, tele van kreatív ötletekkel és gonosz kis csínyekkel, de közben felébreszti a szív hangjait is, megbizsergeti a gerincet, hogy ne csak intellektusunk tobzódjon az élményekben. Funk D'Void, azaz Lars Sandberg élő legenda, saját magát antiszociálisnak minősíti, mert nemigen él társadalmi életet, minden idejét családjának és a zenei ötletei megvalósításának szenteli – a srácai és a rajongói legnagyobb örömére.

 

Michel De Hey azon kevesek közé tartozik, aki holland Dj és producer ugyan, mégsem fertőzött meg a trance őrület a kilencvenes évek eleje-közepétől. Michel a vagány széllel szembe vitorlázást választotta, s partizánakciója olyannyira sikeresre kerekedett, hogy a saját hazájában próféta lett belőle, 3-szor orozta el a pálmát a nemzeti DJ bajnokságon. Ördögi mosolya és játéka olyan rajongókat állított mellé, mint Carl Coy, ami nem átallott rendszeres meghívni őt az estjeire. Kifogyhatatlan energiái és ötletei több mint 10 mix CD-vel gazdagították a nemzetközi kínálatot. Michel saját zenéi éppen úgy bombasztikus hatást gyakoroltak a slágerlistákra és a rajogókra, mint ezek a bizonyos mix CD-k, nem is beszélve a közönség imádatáról, amit az élő fellépésein nyújtott teljesítménye révén vívott ki.

 

A három rendkívüli egyéniséget a Made Inn csapat két oszlopa, Pöli és Rocha erősíti majd a garantáltan élmény gazdag éjszakán. Pöli, aki a honi DJ nemzedék egyik klasszisa, akitől az elmúlt másfél évtized tapasztalatai alapján méltán számíthatunk egy velőtrázó Dj szettre, nem különben az ifjú és rendkívül tehetséges tanítványtól, Rocha-tól, aki az elmúlt év egyik legnagyobb kellemes meglepetése volt a honi klubvilágban…

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó