Pulzar

Minimal Circus Vol. 2. flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Minimal Circus Vol. 2.

Fellépők
Dátum 2012. december 22.
Stílus Minimal, Tech-house, Deep House
Minimal Circus Vol. 2.A Novemberi Maxim Kuznyecov vendégszereplésével lezajlott party sikerén felbuzdulva máris itt van Nektek a következő történés. A meghitt karácsonyi bejgli majszolás, ajándék bontogatás előtti hétvégén idén még egyszer elengedjük magunkat, lehet túl is szaladunk a célon. Ugyanis feszes tech és house zenékben valamint minimálban nem lesz hiány.

Minimal Circus Vol. 2.

A Novemberi Maxim Kuznyecov vendégszereplésével lezajlott party sikerén felbuzdulva máris itt van Nektek a következő történés. A meghitt karácsonyi bejgli majszolás, ajándék bontogatás előtti hétvégén idén még egyszer elengedjük magunkat, lehet túl is szaladunk a célon. Ugyanis feszes tech és house zenékben valamint minimálban nem lesz hiány.

Megújult professzionális hangtechnika, barátságos italárak, komoly zenék várnak a Mappában. Az este folyamán bemutatkozik új tagunk Snorkle is, aki zseniális muzsikákat prezentál majd Nektek.


A bárpultot támasztókra, beszélgetőkre, egy italra lenézőkre, club életet élőkre és a másnap korán kelőkre is gondoltunk. 22 órától Stevie Gonzales kezdi a warm upot hamisítatlan érzelmekkel teli deep house szettjével. Az este szépen keményedik majd, mint a karácsonyi sütemény a nagymama asztalán februárban.

DJk: Stevie Gonzales, Hamon Serrano, Snorkle


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó