Pulzar

Technokunst presents Takaaki Itoh (JP), Isu, Dork flyer

Partyajánló

Technokunst presents Takaaki Itoh (JP), Isu, Dork @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. július 5.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Technokunst presents Takaaki Itoh (JP), Isu, DorkA japán techno olyan, mint a japán kultúra – igen izgalmas, hiszen a hagyomány és a jövő, a régi és az új, a klasszikus és a modern összesimulásáról szól. Júliusban a Technokunst japán technóval mozgatja meg az A38 Hajó szubjait, méghozzá a legjobb fajtával: undergrounddal! Vendégünk Takaaki Itoh.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Technokunst presents Takaaki Itoh (JP), Isu, Dork @ A38, Budapest

A japán techno olyan, mint a japán kultúra – igen izgalmas, hiszen a hagyomány és a jövő, a régi és az új, a klasszikus és a modern összesimulásáról szól. Júliusban a Technokunst japán technóval mozgatja meg az A38 Hajó szubjait, méghozzá a legjobb fajtával: undergrounddal! Vendégünk Takaaki Itoh.

 A techno a kilencvenes évek elején tört be Japánba, és szinte azonnal el is kezdett „áldozatokat” szedni - egy, a technológiában ennyire élen járó nemzetnél ez persze nem csoda. Ami számunkra érdekes, hogy az ifjú Takaakit is ekkoriban nyűgözte le teljesen az új stílus, olyannyira, hogy 1994-ben Észak-Japán már az általa szervezett, nemzetközi felhozatalú partiktól volt hangos. Nem sok kellett persze hozzá, hogy ezek után mint producer és lemezlovas is megmutassa elkötelezettségét a műfaj iránt, elismertsége pedig azóta is töretlen. Európába a kétezres évek eleje óta látogat rendszeresen, azóta megfordult az Awakeningsen, a Maydayen, a Cosmic Trip fesztiválon, de még a Szigeten is. S hogy hogyan lesz egy szigorú underground elveket valló japán techno-atya ennyire népszerű Európában is? A válasszal nyitottunk: a hagyomány és a jövő, a régi és az új, az underground és a populáris mesteri összesimítása által. Takaaki zenéje, szettjei az elképesztően sűrű poliritmikára épülnek – talán senki más nem tud ennyire dinamikusan rétegezni dobokat, zajokat, szubokat, ritmusokat, mintákat úgy, hogy a techno lüktetése, dübörgése ne vesszen el – sőt, felerősödjön. Gépesített taiko-dob együttes, szamurájkard-techno, japán technológia egy intézményalapító senseitől, hozzá a megfelelő magyar virtus Isu és Dorka lemezjátszóiról és a Kiégő Izzók projektorlencséiről – mindez a következő Technokunst-esten a Hajón. Kihagyni tilos!

Line-up:
Takaaki Itoh (Wols / Standa / Warm Up Recordings – Sendai/JP)
Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU)
Dork (Technokunst - HU)
Látvány: Kiégő IzzókBelépő elővételben: 1000 HUF

Belépő a rendezvény napján: 1500 HUF

Facebook esemény: https:/​/​www.facebook.com/​events/​558170714235169/​?ref=2


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Szervező

  • Technokunst

    Klub/Techno/Művészet. Havonta az A38 Hajón, színvonalasan, őszintén és hangosan.

Ajánlott videók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó