Pulzar

Művész

Isu

Isu

Isu, azaz Kántor István a hazai elektronikus muzsikák, azon belül is elsősorban a minimal house egyik nagy népszerűsítője. A magyarországi partiélet egyik legpatinásabb szervezőcsoportja, a Minimalheadz tagjaként számtalan alapvető és máig sokat emlegetett buli, helyszín és sorozat fűződik nevéhez, a Budavári Labirintus legendás akcióitól a Lick the Click! sorozatig.

Archív partyajánlók

 • [2024-06-01] CityMatiné - Urban Unity
  @ Eiffel tér

  Heyy Matinépe! A felejthetetlen kickOFF és zöld rétek után, a város közepén a helyünk! Küldetésünk, mint tavaly is, hogy összetrombitáljuk azokat a városi törzseket, akik a legminőségibb ütemeket diktálják az egész szezonban.
 • [2024-04-27] Lick The Click! Summer Opening
  @ A38

  Lick The Click! Summer Opening
 • [2024-03-23] Technokunst pres. Acidmoon w/ Blazej Malinowski
  @ Turbina Kulturális Központ

  Mély zenei vadhajtásunk a szcéna egy igazán kedves és innovatív előadójával folytatódik.
 • [2024-03-14] A38 & Technokunst: Headless Horseman (DE) [Hybrid LIVE]
  @ A38

  A titokzatos Headless Horseman nemcsak a sztenderdeket nélkülöző modern techno úttörője, hanem élő setjei által idegenvezető is egy mély érzésekkel és élményekkel teli világban. Stílusát talán így lehetne leírni: sötét, nyers és ritmikus IDM-mel fűszerezett techno. A legendás Berghain, Berlin Atonal és Boiler Room után március 14-én az A38 Hajó sötét gyomrát is megmozgatja.
 • [2024-02-24] We DAAD Budapest | RØDHÅD
  @ Turbina Kulturális Központ

  Get ready to elevate the chilly winter nights with the electrifying beats that define the spirit of Dadpuszta – DAAD Gathering is returning to Budapest with RØDHÅD, setting the techno vibes ablaze once more since its last event in the capital in November 2021.
 • [2024-02-09] A38 & Technokunst: KEN ISHII (JP) - 30th Anniversary
  @ A38

  Karrierjének 30. évfordulóján Ken Ishii az A38 gyomrát is beveszi techno settjével.
 • [2023-12-30] Technokunst PRE NYE Acidmoon w/ Claudio Prc
  @ Turbina Kulturális Központ

  Mi is lehetne ennek az évnek a koronája, méltó lezárása, mint egy felhőtlen Claudio Prc 3 óra?
 • [2023-12-01] LavaLava w/ DAM SWINDLE
  @ Turbina Kulturális Központ

  Minimum 10 éves adósságot törlesztünk most be, ugyanis kb egy évtizede próbáljuk lebookolni Amszterdam legdetroitibb duóját, akik eddig még soha sem játszottak Budapesten.
 • [2023-11-25] Technokunst pres. Acidmoon w/ Polygonia
  @ Turbina Kulturális Központ

  November végi találkozónkra egy igazi multilaterális művészt hozunk el a budapesti Turbina falai közé.
 • [2023-08-19] Electric Garden 2023
  @ Dég Festetics-Kastély

  2023-ban egy új helyszínen folytatjuk az Electric Garden-t, ami egy új kezdet is, hiszen a jövőben az ország több pontján is fel fogunk tűnni több gyönyörű kastély kertjében is!
 • [2023-08-05] Lick The Click! Sunburst x Alkotótábor After w/Pablo Bolivar
  @ A38

  Minden Alkotó után "megkapjuk", hogy a francba, még ez is benne maradt a táskában, még azt is mennyire szívesen játszottam volna. Ami nem fért bele abba a 4 órába, most elő kerül, hisz Pablo a környéken tett látogatása közben szívesen beugrik hozzánk a nappali sorozatunkra, ahol első alkalommal lép a hajó legfelső fedélzetére.Alkotótábor levezetés amit Isu vezet fel fent. Az orrteraszon pedig két iszonyat tapasztalt biztos kezű vendégünk debütál egymás mellett. Egész délután felváltva hallhatjátok Atomik és Dj Reload párosát. Nagy lesz minden!
 • [2023-07-15] Sunburst x Technokunst
  @ A38

  Bár Dork nem szereti, ha a szülinapjának hívjuk, mégis a Júliusi eseményünk minden évben róla szól. 15-én egész délután a klasszikus Dork és Isu felállás a tetőteraszon, míg az orrteraszon Crimson mellé mindkét lányunk odaáll, hogy a Sunburst hangulat kerek legyen. Találkozzunk ezen a szombaton is!
 • [2023-06-10] Sunburst x Technokunst pres. Volster
  @ A38

  Harmadik kiadásához érkezett a Sunburst és a Technokunst együttműködése. Az első kettő epizódunk maradandó élményként került be az emlékezetünkbe, és a júniusi kiadás szintén masszív menettel kecsegtet. Tavaly már kaptunk egy 2 órás ízelítőt a szláv barátunk, tiszteletbeli tagunk lehengerlő stílusából és épp itt az ideje, hogy újra elővegyük a dinamikus proper techno rollereket. A Technokunst oldalról Mode és Valens kapta a megtisztelő felvezető szerepet Volster elé. Találkozunk a fedélzeten Június 10-én!
 • [2023-05-20] Sunburst x Technokunst pres. Cristian Varela
  @ A38

  A Spanyol techno mindig is kitüntetett helyet foglalt el a Technokunst életében. Az a fajta szenvedélyesség, elkötelezettség és szakmai alázat, amit e mediterrán ország fellépői, zenészei képviselnek mindig is jó példával szolgáltak számunkra.Csapatunk közel 15 éves működése során számos legendát láttunk már vendégül a déli királyságból eddig, egy valakit kivéve.
 • [2023-04-08] Dave Clarke | 1 YEAR OF GRID
  @ Arzenál

  As​ ​a​ ​DJ,​ Dave ​Clarke​ ​plays​ ​out​ ​three​ ​weekends​ ​a​ ​month​ ​across​ ​Europe​ ​and​ ​the​ ​world,​ ​living​ ​up​ ​to his​ ​nickname,​ ​the​ ​Baron​ ​of​ ​Techno,​ ​a​ ​moniker​ ​given​ ​him​ ​by​ ​the​ ​late,​ ​great​ ​BBC​ ​Radio​ ​DJ John​ ​Peel.​ ​There’s​ ​the​ ​same​ ​attention​ ​to​ ​detail​ ​each​ ​time,​ ​his​ ​sets​ ​swooping​ ​whip-smart along​ ​the​ ​cutting​ ​blade​ ​of​ ​techno​ ​and​ ​electro,​ ​backed​ ​up​ ​by​ ​a​ ​seasoned​ ​bag​ ​of​ ​DJ​ ​tricks​ ​in which​ ​his​ ​early​ ​hip​ ​hop​ ​roots​ ​clearly​ ​show.​ ​Techno’s​ ​first​ ​and​ ​original​ ​“Man​ ​in​ ​Black”,​ ​Clarke blends​ ​into​ ​the​ ​background​ ​upon​ ​arrival​ ​and​ ​lets​ ​his​ ​music​ ​do​ ​the​ ​talking.​ ​That’s​ ​where​ ​he comes​ ​alive,​ ​where​ ​skills​ ​honed​ ​for​ ​years​ ​blow​ ​venues​ ​apart.
 • [2023-02-24] Deepfields
  @ Dürer Kert

  Február 24-én egy újabb Deepfields epizóddal készülünk nektek - a Dürer aulában utoljára. Vendégeinket ezúttal a hazai szcéna legtapasztaltabb, műfajok széles spektrumán mozgó lemezlovasai közül válogattuk. Az estét Peter Bernath készíti elő, Isu pedig egy minimal szettel érkezik hozzánk. A bulit a Szoba Studio házigazdák, Li & Baco zárják.
 • [2022-12-31] NYE2023 - One night at Turbina by Technokunst & LavaLava
  @ Turbina Kulturális Központ

  Szilveszterre újra kinyitjuk a város rövid időn belül kultikussá vált alternatív szórakozóhelyét egy bombasztikus évbúcsúztatóval. 22 órán át, két teremben 23 fellépő teszi majd oda magát a techno és house színtér legjavából.
 • [2022-12-29] Aether special: SHED (Ostgut Ton, Hard Wax)
  @ AETHER

  The undisputed chameleon of German techno, Shed is known for his ability to take any direction and always go big. Whether it comes to the steely hues of early techno, the cryptic aura of Berghain or incorporating the visceral excitement of old school raves, he always channels one message: the true spirit is impossible to kill.
 • [2022-11-04] Technokunst pres. Acidmoon w/ Luigi Tozzi & Claudio Prc
  @ A38

  A Technokunst szofisztikált oldalhajtásaként jegyzett Acidmoon csupán pár alkalommal virágzik az évben. Akkor viszont egy egész estés mélyzenei élményt várhatunk előbukkanásakor. Most sem lesz ez másképp. Ezen a novemberi pénteken a hipnotikus techno két legkarizmatikusabb egyéniségét hozzuk egy tető alá.
 • [2022-08-20] Sunburst Fireworks Edition w/ HARRISON BDP (UK)
  @ A38

  Hadd szolgáljunk egy örömteli bejelentéssel. Történt, hogy Harrison BDP-nek felszabadult az Augusztus 20-i dátuma. Nem kellett sokat győzködni magunkat, hogy a sikeres nógrádi debütálása után igencsak szívesen meghallgatnánk őt Budapesten is, amire nem is lehetett volna kézenfekvőbb megoldás az A38 hajó szombat nappali sorozata a Sunburst Budapest.
 • [2022-08-13] Sunburst x Szoba Studio
  @ A38

  Sunburst x Szoba Studio: Li+Baco
 • [2022-07-16] Sunburst x Technokunst
  @ A38

  Sunburst x Technokunst
 • [2022-07-02] Technokunst x Kolorádó w/Ben Sims - Marcus Henriksson
  @ Sztrilich Pál Cserkészpark

  Idén sem maradhat a Kolorado tisztességes nyíltszívű techno hangzás nélkül. A Technokunst a kezdetektől tettestárs ebben és ez évben is délutántól reggelig tartó minőségi programmal készülünk, ahol Marcus Henriksson 5 órás délutáni szettje és Ben Sims éjszakai pirítása lesz a fesztivál kiemelkedő felhozatala. Találkozunk a hegyekben Július 2-án!
 • [2022-06-25] Sunburst w/ DJ BUDAI - vinyl only
  @ A38

  Sunburst w/ DJ BUDAI - vinyl only
 • [2022-06-04] Sunburst x Technokunst w/ VOLSTER
  @ A38

  Az délről érkező techno markáns karakterjegyei egyből felismerhetőek a stílust kedvelőknek. A kortárs elektronikus zene ezen ága magában hordozza a temperamentumot, a lendületet és a művészi tartalmat. Horvát meghívottunk a szcéna megkerülhetetlen szereplőjévé vált kitartó munkájával. Égisze alatt futó Secession kiadóját, Traum sorozatát és produceri munkáit is nagy figyelem övezi mind a szakma, mind a közönség részéről. A Technokunst elmúlt évek nappali verziói eddig is unikumnak számítottak, de Volster vendégszereplése a korábbi eseményeknél is különlegesebb élményt hordoz magában. Találkozunk a délutáni órákban szombaton az A38 tetőteraszán!
 • [2022-04-30] Sunburst Grand Opening
   

  Kedves Sunburst barátok! A legnagyobb örömmel jelentjük be, hogy április 30-án megnyitjuk a tizenkettedik szezonunkat! Ez azt is jelenti, hogy két év után végre a május is újra a miénk, ami azért is óriási hír, mert nem kevés meglepetéssel készülünk nektek az idei nyárra. Az időn túl a hely is adott, otthonunk továbbra is az A38 Hajó két terasza lesz, amelyeket a legváltozatosabb programokkal, témákkal lakunk be az egész idényben.
 • [2022-04-17] Technokunst pres. Oscar Mulero
   

  Oscar 8 éve volt utoljára hazánkban klub szettel. Akkor az A38 közönsége megtudhatta milyen zenék is fognak szólni az elkövetkező években. Itt volt az ideje, hogy újra kitekintsünk a jövőbe és megkérjük a szcéna legnagyobb alakját, hogy kövezze ki az előttünk álló utat egy minimum 3 órás műsorral.
 • [2021-10-22] Raveyard pres. ILLNURSE
  @ Arzenál

  Október 22-én végre visszatér a Raveyard, amikor is a modern EBM, illetve indusztriális techno egyik legizgalmasabb művelőjét, a francia Illnurse-t látjuk vendégül, ezúttal az Arzenál falai között, akit mindennek tetejébe egy impozáns hazai válogatottal támogattunk meg.
 • [2021-09-25] Lick The Click! Sunburst x Technokunst
   

  Őszi szezonzárásra testvérrendezvényünket látjuk vendégül, akik a tetőteraszon hozzák a feszesebb ütemeket, míg az orrteraszon klasszik Crimson + Chrom felállással készülünk. Szeptemberben már minden szombat ajándék. Gyertek!
 • [2021-09-18] Lick The Click! Sunburst x RadiOzora
   

  Igazi kuriózum együttműködéssel készülünk most szombaton, hisz hazánk egyik leghíresebb fesztiváljának házigazdái és rádiójának műsorvezetői látogatnak hozzánk vendégségbe. Reméljük szeretni fogjátok őket is legalább annyira, mint mi. Wegha, Tsu és Daniel Santiago a tetőn, míg Crimson és Isu az orron vár benneteket!

Kapcsolódó cikkek

 • HI!FLY & LICK THE CLICK! PRESENT REBOOT

  Javában zajlik a nyereményjáték az ingyen belépőkért a HI!FLY & LICK THE CLICK! PRESENT REBOOT @ A38 partira, mely május 15-én kerül megrendezésre.
 • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

  Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
 • Nathan Fake és Dinky a Justmusic.fm-en

  Szombaton, még a Stigmatech presents Room106 parti kezdete előtt hangoljatok a www.justmusic.fm -re, hiszen 20.00-tól a Warm Up! c. műsorban Dinky fogja húzni a talpalávalót, illetve terveink szerint 21.00 körül Nathan Fake is megérkezik a stúdióba egy beszélgetés erejéig! Később Dinky a Radió Café adásában ad interjút, valamikor 22.00 magasságában. Az időzítés tökéletes, hiszen Nathan Fake fellépése pontban éjfélkor kezdődik az A38-on, őt és Vincent Oliver-t Dinky követi 01.00-kor.
 • A jegyelővétel megkezdődött

  Megkezdődött a jegyelővétel a Stigmatech presents Room106 @ Budapest c. partira, melynek külföldi sztárvendégei Nathan Fake és Dinky. A jegyeket az Underground Records-ban (Bp. VI. Király u. 54. www.urec.hu +36-1-479-1030) és az Aktrecords-ban (Bp. V. Múzeum krt. 7. www.aktrecords.hu +36-1-266-3080) szerezhetitek be 2500 fortintos áron. A Stigmatech-hez kapcsolódó hír, hogy a www.stigmatech.com ra felkerült Ramone és Martin új mixe, a felvezetés újabb lépéseként.

Biográfiák

 • Profile25

  Profile25 azaz Sanfranciscobeat...
 • Tadox

  Tadox 1981-ben született Hamburg városában Steffan Strauß néven. A 90-es évek közepén vált az elektronikus zene rabjává.
 • Sanfranciscobeat

  A SanFranciscoBeat (aka Egér) név mögött álló Kovács Krisztián tizennégy évesen, 1996-ban kezdett összebarátkozni a lemezjátszókkal.
 • Hot X

  Horváth Tibor a 96-ban alapított Deadcode Production művészeti vezetője, aki társaival az elmúlt években jóformán az összes komolyabb sztárt elhozta nekünk a globális techno élvonalából.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó