Pulzar

Partyajánló

Technokunst pres. Acidmoon w/ Polygonia @ Turbina Kulturális Központ

Fellépők
Továbbá még: Mode
Dátum 2023. november 25.
Helyszín Turbina Kulturális Központ
Stílus Techno
Technokunst pres. Acidmoon w/ PolygoniaNovember végi találkozónkra egy igazi multilaterális művészt hozunk el a budapesti Turbina falai közé.Turbina Kulturális Központ

Technokunst pres. Acidmoon w/ Polygonia @ Turbina Kulturális Központ

November végi találkozónkra egy igazi multilaterális művészt hozunk el a budapesti Turbina falai közé.

A müncheni születésű Lindsey Wang, művésznevén Polygonia a modern techno szcéna különleges zenei színfoltja. Hosszú évek akusztikus hangszeres gyakorlását követően Polygonia a saját organikus, sokszor poliritmikus és bonyolult, rengeteg különböző stílusból merített elemeket tartalmazó egyedi hangzása a hipnotikus techno elsőszámú fellépői közé helyezte.

Rendszeres fesztivál fellépései mellett a Tresor és a Berghain állandó meghívottja és idén rezidens szerephez jutott a müncheni Blitz klubban is. Zenei kalandozásait saját grafikus munkái foglalják keretbe és illusztrációi és fotós munkái is a kortárs művészi értékeket gazdagítják.

Dj szettjei nőiességének, művésziességének a techno energiájával párosított mixtúrája a Technokunst Acidmoon sorozatának egy újabb krónikás epizódja lehet November 25-én, ahol Mode felvezetését követően főhősünk 2 órás fellépése, majd Isu zárása a kínálatunk.

Technokunst pres. Acidmoon
Polygonia (IO - DE)
Isu
Mode

Jegyek:
Early Bird - 3000.-
Normal I - 4000.-
Normal II - 5000.-

www.facebook.com/​events/​225090370438802/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó