Pulzar

Party

Technokunst BD-03 w/ Dave Clarke

Party Technokunst@A38
Party helye Budapest, A38
Helyszín A38
Fotózta Pulzar
Készült 2013-12-14

Technokunst BD-03 w/ Dave Clarke

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Party stílusa

 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Fellépők

 • Dork

 • Isu

 • Dave Clarke

  “Kalóz vagyok és őrzöm a zsákmányomat”, mondja Dave Clarke vigyorogva. A BowWowWow-t idézi, konkrétan a ‘C30, C60, C90, Go’ című számot, mely egy harminc éves tribal punk óda . A holland rádió stúdiójában hátradől forgószékében, a hangpult előtt, egy különös vizuális elemekkel díszített, precízen design-olt fekete-króm szobában. A BowWowWow úgy került szóba, hogy Dave a bakelit-fetisizmusáról beszélt, a 12”-esek illatáról a lemezboltokban, bár ezt a formátumot ő maga már nyolc éve nem használja professzionális minőségben.

Szervező

 • Technokunst

  Klub/Techno/Művészet. Havonta az A38 Hajón, színvonalasan, őszintén és hangosan.

Kapcsolódó cikkek

 • Tomorrowland - Arch techno Stage

  Pénteken, immáron 13. alkalommal ismét kezdetét veszi a Tomorrowland fesztivál Belgiumban. Július 23-án vasárnap pedig a tavalyi évhez hasonlóan ismételten Dave Clarke látja el a tomorrowland-i új ’Arch Stage’-en a porondmesteri feladatokat.
 • Dave Clarke színpadának fellépői az idei Tomorrowland-en

  Július 23-án a tavalyi évhez hasonlóan ismételten Dave Clarke látja el a tomorrowland-i új ’Arch Stage’-en a porondmesteri feladatokat.
 • Dave Clarke a BBC Essential Mix vendége volt

  A BBC Radio 1 legendás Essential Mix című műsorának legutóbbi vendége Dave Clarke volt, aki egy-egy elképesztő szettel jelentkezett a műsorban.
 • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

  November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
 • Dave Clarke "házigazda" lesz a Tomorrowland-en

  Dave Clarke idén is visszatér a Tomorrowland fesztivál 10. születésnapja alkalmából a belgiumi „csodaországba”, mint a második legnagyobb színpad házigazdája, vendégül látva számos reprezentatív nevet a techno szcénából.
 • HYPERSPACE 2011 - 15th Anniversary / Kezdődhet a visszaszámlálás!

  Órák vannak már csak hátra, és végre feldübörögnek a hangfalak a Hungexpo "D" arénájában, hogy végre kezdetét vegye a HYPERSPACE régóta várt, 15 éves születésnapi megarendezvénye.
 • HYPERSPACE 2011 - 15th ANNIVERSARY elővételi jegyek országszerte!

  2011. április 16-án kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb techno rendezvénye, a 15. születésnapját ünneplő HYPERSPACE. A HYPERSPACE 2011 -re január 15-én déli 12 órától megkezdődött az elővételes jegyek árusítása a Deadcode Produkció megújult jegyrendelő rendszerén keresztül, a www.deadcode.hu weboldalon. Január 17-én pedig az összes többi jegyértékesítő helyen is megvásárolhatóak lesznek a legendás rendezvénysorozat belépőjegyei.
 • HI!FLY & LICK THE CLICK! PRESENT REBOOT

  Javában zajlik a nyereményjáték az ingyen belépőkért a HI!FLY & LICK THE CLICK! PRESENT REBOOT @ A38 partira, mely május 15-én kerül megrendezésre.
 • Sziget 2009 - Negyedik napi ajánló - Augusztus 15.

  A Sziget utolsó előtti napján az indie rocktól, a mágikus metálon át, a technós szeletelésig mindenbe bele lehet kóstolni. Ettől senki sem kap gyomorrontást!
 • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

  Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

  Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
 • Íme a Time Warp idei line up-ja

  A kezdeti fellépők névsorának novemberi prezentálását követően a Time Warp Mannheim központú fesztiválja véglegesítette line up-ját.
 • Time Warp: 15 éves jövőre a német megafesztivál

  Világsztárokkal fogadja a 15. születésnapját ünnepelő Time Warp a jövő évben Mannheimbe látogatókat.
 • Nathan Fake és Dinky a Justmusic.fm-en

  Szombaton, még a Stigmatech presents Room106 parti kezdete előtt hangoljatok a www.justmusic.fm -re, hiszen 20.00-tól a Warm Up! c. műsorban Dinky fogja húzni a talpalávalót, illetve terveink szerint 21.00 körül Nathan Fake is megérkezik a stúdióba egy beszélgetés erejéig! Később Dinky a Radió Café adásában ad interjút, valamikor 22.00 magasságában. Az időzítés tökéletes, hiszen Nathan Fake fellépése pontban éjfélkor kezdődik az A38-on, őt és Vincent Oliver-t Dinky követi 01.00-kor.
 • A jegyelővétel megkezdődött

  Megkezdődött a jegyelővétel a Stigmatech presents Room106 @ Budapest c. partira, melynek külföldi sztárvendégei Nathan Fake és Dinky. A jegyeket az Underground Records-ban (Bp. VI. Király u. 54. www.urec.hu +36-1-479-1030) és az Aktrecords-ban (Bp. V. Múzeum krt. 7. www.aktrecords.hu +36-1-266-3080) szerezhetitek be 2500 fortintos áron. A Stigmatech-hez kapcsolódó hír, hogy a www.stigmatech.com ra felkerült Ramone és Martin új mixe, a felvezetés újabb lépéseként.
 • Dave Clarke csak CD!

  Dave Clark bejelentette, hogy ezentúl nem a megszokott lemezjátszókat használja, hanem áttér és kizárólag cd játszókkal fog zenélni.

Archív partyajánlók

 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-09-07] TECHNOKUNST/ ADAM X (USA), CLOUDS (UK)
  @ A38, Budapest

  Technokunst presents Adam X of Traversable Wormhole (UK), Clouds (UK), Isu, Dork
 • [2013-08-24] Technokunst presents Klaudia Gawlas (DE), Isu, Dork
  @ A38, Budapest

  Kicsi, szőke, veszélyes – mi így jellemeznénk augusztusi vendégünket, akit azért hívtunk, hogy lezárjon velünk (és persze veletek) egy forró és eseménydús nyarat. Vendégünk a fesztiváltechno német kisördöge, Klaudia Gawlas!
 • [2013-07-05] Technokunst presents Takaaki Itoh (JP), Isu, Dork
  @ A38, Budapest

  A japán techno olyan, mint a japán kultúra – igen izgalmas, hiszen a hagyomány és a jövő, a régi és az új, a klasszikus és a modern összesimulásáról szól. Júliusban a Technokunst japán technóval mozgatja meg az A38 Hajó szubjait, méghozzá a legjobb fajtával: undergrounddal! Vendégünk Takaaki Itoh.
 • [2012-11-17] Technokunst presents Luke Slater (UK)
  @ A38, Budapest

  A38 hajó Luke Slater (Mote Evolver, Ostgut Ton - UK) Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU) Dork (Technokunst - HU)
 • [2012-10-06] TECHNOKUNST121006 / PFIRTER (AR), Isu, Dork
  @ A38, Budapest

  Teljesen mindegy, hogy mostanában Chris Liebing, Luke Slater, Marcel Dettmann vagy Len Faki szettjeit szereted jobban, egy biztos: mindegyikben megszólal valahol egy Pfirter-track.
 • [2012-08-17] Technokunst presents Tommy Four Seven (UK)
  @ A38, Budapest

  Sokan 2011 legjobb bulijaként emlegetik, és vannak, akik számára „csupán” az eddigi legjobb Technokunst volt, de egy biztos: akinek tavaly augusztus huszadikán sikerült bejutnia a Hajó zsúfolásig tömött koncerttermébe, az egész életében mosolyogva/bólogatva fog emlékezni arra az éjszakára! Vendégünk szettje nagyobbat szólt, mint a tűzijáték, a közönség egy emberként tombolt kora reggelig, mi pedig úgy gondoltuk, hogy Budapest semmiképpen nem úszhatja meg egy második dózis nélkül, így idén augusztusban a Technokunst vendége ismét Tommy Four Seven!
 • [2011-10-21] Technokunst: Ostgut Ton presents Berghain Mix CD 05 Party
  @ A38, Budapest

  Berlin fantasztikus város, de kultúrája és történelme mellett számunkra egy dolog miatt különleges: nyugodtan nevezhetjük Európa techno-Vatikánjának. És ahogy minden szent földnek van szentélye, úgy Berlinnek is van: ez pedig a Berghain – egy majd’ 15 éve működő szuperklub, amit egy régi katonai bunkerből alakítottak át a világ jelenleg egyik legtöbbet emlegetett szórakozóhelyévé, ahol a technora művészetként, kultúraként és életformaként tekintenek, ahol a világ legnagyobb DJ-i állnak sorba rezidenciáért, és ahová életében legalább egyszer minden techno-rajongónak el kell zarándokolnia.
 • [2011-07-16] Technokunst presents Perc
  @ A38, Budapest

  Az idei nyarunk igen forróra sikerült mind időjárásilag, mind zeneileg is. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy júliusra egy kicsit lehűtjük nektek – ha már az időjáráson nem is tudunk változtatni, zenei kínálatunkon igen: hűsítőként megkapjátok Anglia – és a világ – technoklubjainak jelenleg egyik legfelkapottabb, legfrissebb és legtöbbet hype-olt fenegyerekét: július 16-án a Technokunst vendége Perc!
 • [2011-05-21] Technokunst presents Luke Slater as „PLANETARY ASSAULT SYSTEMS” DJ Set
  @ A38, Budapest

  Luke Slater neve valószínűleg senkinek nem cseng idegenül, hiszen az elmúlt 20 év konstans elektronikuszenei szupersztárjaként úgy ugrált a világ legkeményebb underground technoklubjai és az MTV/VIVA tévék főműsorideje között, hogy hitelességét egy percre sem vesztette el, és bármihez nyúlt, egész egyszerűen sosem hibázott. A britek nemzeti kincsét az elektronikus négynegyedek létező összes műfajában való jártassága, állandó megújulást kereső szemlélete és elképesztően dinamikus szettjei teszik izgalmas és keresett DJ-vé és producerré – erről a magyar közönség már meggyőződhetett egy pár alkalommal.
 • [2011-03-19] Technokunst presents Sandwell District
  @ A38, Budapest

  Az A38 Hajó és a két Technokunst-rezidens, Isu és Dork által életre hívott sorozat célja, hogy bemutassa, milyen is a techno „igazi” arca: mély, rafinált, ötletes és természetesen táncolható. Ennek jegyében igyekszik havi rendszerességgel elhozni Budapestre a műfaj aktuális megfejtőit, mit például most a Sandwell District nevű formációt.
 • [2012-07-07] Psyk
  @ A38, Budapest

  Technokunst presents

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó