Pulzar

Party

Technokunst BD-03 w/ Dave Clarke

Party helye Budapest, A38
Helyszín A38
Készült 2013. december 14.

Technokunst BD-03 w/ Dave Clarke

Ajánlott lemezek

  • Discosa feat. Armiger - SEE YOUR EYES

    A Discosa feat. Armiger” formáció nemrég készítette el bemutatkozó kislemezét amely a „See your eyes” címet viseli. A lemez a CLS Records gondozásában fog megjelenni digitális kiadványként.

Fellépők

  • Jay Lumen

    Mindannyiunk Jay Lumenjét senkinek sem kell bemutatni. Hazánk nemzetközileg legsikeresebb szóló DJ/Producere folyamatosan ontja magából az eredményeket. Napról – napra újabb és újabb falakat dönt le, mind DJként, mind producerként.
  • Dork

  • Andro

  • Isu

  • Add2Basket

    Genser András
  • Garay

  • Moonline

  • Dave Clarke

    “Kalóz vagyok és őrzöm a zsákmányomat”, mondja Dave Clarke vigyorogva. A BowWowWow-t idézi, konkrétan a ‘C30, C60, C90, Go’ című számot, mely egy harminc éves tribal punk óda . A holland rádió stúdiójában hátradől forgószékében, a hangpult előtt, egy különös vizuális elemekkel díszített, precízen design-olt fekete-króm szobában. A BowWowWow úgy került szóba, hogy Dave a bakelit-fetisizmusáról beszélt, a 12”-esek illatáról a lemezboltokban, bár ezt a formátumot ő maga már nyolc éve nem használja professzionális minőségben.

Party stílusa

  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Helyszín

  • A38

    Petőfi híd, budai hídfő

Szervező

  • Technokunst

    Klub/Techno/Művészet. Havonta az A38 Hajón, színvonalasan, őszintén és hangosan.

Kapcsolódó cikkek

  • Tomorrowland - Arch techno Stage

    Pénteken, immáron 13. alkalommal ismét kezdetét veszi a Tomorrowland fesztivál Belgiumban. Július 23-án vasárnap pedig a tavalyi évhez hasonlóan ismételten Dave Clarke látja el a tomorrowland-i új ’Arch Stage’-en a porondmesteri feladatokat.
  • Dave Clarke színpadának fellépői az idei Tomorrowland-en

    Július 23-án a tavalyi évhez hasonlóan ismételten Dave Clarke látja el a tomorrowland-i új ’Arch Stage’-en a porondmesteri feladatokat.
  • Dave Clarke a BBC Essential Mix vendége volt

    A BBC Radio 1 legendás Essential Mix című műsorának legutóbbi vendége Dave Clarke volt, aki egy-egy elképesztő szettel jelentkezett a műsorban.
  • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

    November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
  • Dave Clarke "házigazda" lesz a Tomorrowland-en

    Dave Clarke idén is visszatér a Tomorrowland fesztivál 10. születésnapja alkalmából a belgiumi „csodaországba”, mint a második legnagyobb színpad házigazdája, vendégül látva számos reprezentatív nevet a techno szcénából.
  • HYPERSPACE 2011 - 15th Anniversary / Kezdődhet a visszaszámlálás!

    Órák vannak már csak hátra, és végre feldübörögnek a hangfalak a Hungexpo "D" arénájában, hogy végre kezdetét vegye a HYPERSPACE régóta várt, 15 éves születésnapi megarendezvénye.
  • HYPERSPACE 2011 - 15th ANNIVERSARY elővételi jegyek országszerte!

    2011. április 16-án kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb techno rendezvénye, a 15. születésnapját ünneplő HYPERSPACE. A HYPERSPACE 2011 -re január 15-én déli 12 órától megkezdődött az elővételes jegyek árusítása a Deadcode Produkció megújult jegyrendelő rendszerén keresztül, a www.deadcode.hu weboldalon. Január 17-én pedig az összes többi jegyértékesítő helyen is megvásárolhatóak lesznek a legendás rendezvénysorozat belépőjegyei.
  • Lemezlovasok a Tápió folyó védelmében

    Manapság rengeteget hallunk a környezetvédelem fontosságáról. Ám de kevesen vannak, akik tesznek is az ügy érdekében.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

    Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
  • Íme a Time Warp idei line up-ja

    A kezdeti fellépők névsorának novemberi prezentálását követően a Time Warp Mannheim központú fesztiválja véglegesítette line up-ját.
  • Shootie & Moonline űrhajósoknak remixel!

    Több sikeres szerzeményt és remixet tudhat a háta mögött a Shootie & Moonline páros.
  • Moonline interjú

    Hazánk egyik felkapott lemezlovasa válaszolt kérdéseinkre. Kiadó, ügynökség, Club Privé és még számos téma szóba került, amely kiderül az alábbi interjúnkból.
  • Shootie & Moonline űrhajósoknak remixel!

    Több sikeres szerzeményt és remixet tudhat a háta mögött a Shootie & Moonline páros. De most egy igazi nagyágyútól kaptak felkérést.
  • Time Warp: 15 éves jövőre a német megafesztivál

    Világsztárokkal fogadja a 15. születésnapját ünnepelő Time Warp a jövő évben Mannheimbe látogatókat.
  • Megalakult a Radio City Records

    Moonline és Shootie közös kiadója végre elindult hosszas munkával megelőzve.
  • Sunday Session új clubsorozata

    Új dobásra készül a Sunday Session csapata, azaz Moonline, Shootie és Add2Basket, akik egy vadonat új clubsorozattal lepik meg a közönséget! Annyit elárultak, hogy Radio City-re keresztelték a projectet és a House zene rajongóinak szeretnének kedveskedni. Részletek hamarosan!
  • Dave Clarke csak CD!

    Dave Clark bejelentette, hogy ezentúl nem a megszokott lemezjátszókat használja, hanem áttér és kizárólag cd játszókkal fog zenélni.

Archív partyajánlók

  • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
    @ A38, Budapest

    Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
  • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
    @ A38

    Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
  • [2013-09-07] TECHNOKUNST/ ADAM X (USA), CLOUDS (UK)
    @ A38, Budapest

    Technokunst presents Adam X of Traversable Wormhole (UK), Clouds (UK), Isu, Dork
  • [2013-08-24] Technokunst presents Klaudia Gawlas (DE), Isu, Dork
    @ A38, Budapest

    Kicsi, szőke, veszélyes – mi így jellemeznénk augusztusi vendégünket, akit azért hívtunk, hogy lezárjon velünk (és persze veletek) egy forró és eseménydús nyarat. Vendégünk a fesztiváltechno német kisördöge, Klaudia Gawlas!
  • [2013-07-05] Technokunst presents Takaaki Itoh (JP), Isu, Dork
    @ A38, Budapest

    A japán techno olyan, mint a japán kultúra – igen izgalmas, hiszen a hagyomány és a jövő, a régi és az új, a klasszikus és a modern összesimulásáról szól. Júliusban a Technokunst japán technóval mozgatja meg az A38 Hajó szubjait, méghozzá a legjobb fajtával: undergrounddal! Vendégünk Takaaki Itoh.
  • [2012-11-17] Technokunst presents Luke Slater (UK)
    @ A38, Budapest

    A38 hajó Luke Slater (Mote Evolver, Ostgut Ton - UK) Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU) Dork (Technokunst - HU)
  • [2012-10-06] TECHNOKUNST121006 / PFIRTER (AR), Isu, Dork
    @ A38, Budapest

    Teljesen mindegy, hogy mostanában Chris Liebing, Luke Slater, Marcel Dettmann vagy Len Faki szettjeit szereted jobban, egy biztos: mindegyikben megszólal valahol egy Pfirter-track.
  • [2012-08-17] Technokunst presents Tommy Four Seven (UK)
    @ A38, Budapest

    Sokan 2011 legjobb bulijaként emlegetik, és vannak, akik számára „csupán” az eddigi legjobb Technokunst volt, de egy biztos: akinek tavaly augusztus huszadikán sikerült bejutnia a Hajó zsúfolásig tömött koncerttermébe, az egész életében mosolyogva/bólogatva fog emlékezni arra az éjszakára! Vendégünk szettje nagyobbat szólt, mint a tűzijáték, a közönség egy emberként tombolt kora reggelig, mi pedig úgy gondoltuk, hogy Budapest semmiképpen nem úszhatja meg egy második dózis nélkül, így idén augusztusban a Technokunst vendége ismét Tommy Four Seven!
  • [2011-10-21] Technokunst: Ostgut Ton presents Berghain Mix CD 05 Party
    @ A38, Budapest

    Berlin fantasztikus város, de kultúrája és történelme mellett számunkra egy dolog miatt különleges: nyugodtan nevezhetjük Európa techno-Vatikánjának. És ahogy minden szent földnek van szentélye, úgy Berlinnek is van: ez pedig a Berghain – egy majd’ 15 éve működő szuperklub, amit egy régi katonai bunkerből alakítottak át a világ jelenleg egyik legtöbbet emlegetett szórakozóhelyévé, ahol a technora művészetként, kultúraként és életformaként tekintenek, ahol a világ legnagyobb DJ-i állnak sorba rezidenciáért, és ahová életében legalább egyszer minden techno-rajongónak el kell zarándokolnia.
  • [2011-07-16] Technokunst presents Perc
    @ A38, Budapest

    Az idei nyarunk igen forróra sikerült mind időjárásilag, mind zeneileg is. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy júliusra egy kicsit lehűtjük nektek – ha már az időjáráson nem is tudunk változtatni, zenei kínálatunkon igen: hűsítőként megkapjátok Anglia – és a világ – technoklubjainak jelenleg egyik legfelkapottabb, legfrissebb és legtöbbet hype-olt fenegyerekét: július 16-án a Technokunst vendége Perc!
  • [2011-05-21] Technokunst presents Luke Slater as „PLANETARY ASSAULT SYSTEMS” DJ Set
    @ A38, Budapest

    Luke Slater neve valószínűleg senkinek nem cseng idegenül, hiszen az elmúlt 20 év konstans elektronikuszenei szupersztárjaként úgy ugrált a világ legkeményebb underground technoklubjai és az MTV/VIVA tévék főműsorideje között, hogy hitelességét egy percre sem vesztette el, és bármihez nyúlt, egész egyszerűen sosem hibázott. A britek nemzeti kincsét az elektronikus négynegyedek létező összes műfajában való jártassága, állandó megújulást kereső szemlélete és elképesztően dinamikus szettjei teszik izgalmas és keresett DJ-vé és producerré – erről a magyar közönség már meggyőződhetett egy pár alkalommal.
  • [2011-03-19] Technokunst presents Sandwell District
    @ A38, Budapest

    Az A38 Hajó és a két Technokunst-rezidens, Isu és Dork által életre hívott sorozat célja, hogy bemutassa, milyen is a techno „igazi” arca: mély, rafinált, ötletes és természetesen táncolható. Ennek jegyében igyekszik havi rendszerességgel elhozni Budapestre a műfaj aktuális megfejtőit, mit például most a Sandwell District nevű formációt.
  • [2012-07-07] Psyk
    @ A38, Budapest

    Technokunst presents

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó