Pulzar

Technokunst: Ostgut Ton presents Berghain Mix CD 05 Party flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2011. október 20.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Technokunst: Ostgut Ton presents Berghain Mix CD 05 Party @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 21.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno
Technokunst: Ostgut Ton presents Berghain Mix CD 05 PartyBerlin fantasztikus város, de kultúrája és történelme mellett számunkra egy dolog miatt különleges: nyugodtan nevezhetjük Európa techno-Vatikánjának. És ahogy minden szent földnek van szentélye, úgy Berlinnek is van: ez pedig a Berghain – egy majd’ 15 éve működő szuperklub, amit egy régi katonai bunkerből alakítottak át a világ jelenleg egyik legtöbbet emlegetett szórakozóhelyévé, ahol a technora művészetként, kultúraként és életformaként tekintenek, ahol a világ legnagyobb DJ-i állnak sorba rezidenciáért, és ahová életében legalább egyszer minden techno-rajongónak el kell zarándokolnia.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: La Cuisine Crew
összes résztvevő megtekintése

Technokunst: Ostgut Ton presents Berghain Mix CD 05 Party @ A38, Budapest

Berlin fantasztikus város, de kultúrája és történelme mellett számunkra egy dolog miatt különleges: nyugodtan nevezhetjük Európa techno-Vatikánjának. És ahogy minden szent földnek van szentélye, úgy Berlinnek is van: ez pedig a Berghain – egy majd’ 15 éve működő szuperklub, amit egy régi katonai bunkerből alakítottak át a világ jelenleg egyik legtöbbet emlegetett szórakozóhelyévé, ahol a technora művészetként, kultúraként és életformaként tekintenek, ahol a világ legnagyobb DJ-i állnak sorba rezidenciáért, és ahová életében legalább egyszer minden techno-rajongónak el kell zarándokolnia.

A Berghain működésének szerves része az Ostgut Ton lemezkiadó, amit talán be sem kell mutatnunk nektek – a világ egyik legelismertebb, legmarkánsabb elektronikuszenei kiadójáról van szó, amely Európa legminőségibb technoművészeit képviseli. 

Ez a kiadó és a Technokunst most egymásra talált, és egy hosszú távúra tervezett együttműködést kezdünk meg októberi bulinkkal, ahol a Berghain két kiváló rezidense, Marcel Fengler és Tobias. mutatják be a klub nemrégiben megjelent, de máris klasszikusnak számító ötödik mixlemezét!

Marcel Fengler, akit csak a Berghain „legcsendesebb” lemezlovasaként emlegetnek, a pult mögött valójában nem is annyira csendes. Zenéje azért nagyszerű, mert kontrasztokra épül: kemény, kíméletlen, néha ambientbe hajlóan hipnotikus, mégis tele van érzelmekkel és emberi mélységgel, és jól tükrözi alkotója hitvallását: a zene nem munka, hanem szenvedély, amit a legnagyobb odafigyeléssel, szívvel-lélekkel lehet csak művelni. Többek között emiatt a megalkuvást nem ismerő hitvallás miatt választotta őt a Berghain a klub legújabb, ötödik mixlemezének elkészítésére, amit be is fog nektek mutatni az A38 koncerttermében!

Tobias. egy kicsit más oldalról közelít majd az estéhez. Több, mint 20 évnyi lemezlovasi és produceri tapasztalattal a háta mögött (valamint analóg Roland-gépek és digitális kütyük hadával maga előtt) megnyit előttünk egy végtelenül összetett világot: mély, lecsupaszított technója híres arról, hogy feje tetejére állítja a hagyományokat mind zenei, mind technikai értelemben, egyszerre felszabadít és elgondolkodtat – valamint piszkosul erős talpalávalót biztosít!

Az októberi Technokunst nagyon más lesz, mint az eddigiek – megismerhettek egy olyan zenei világot, amely hihetetlen lendülettel formálja át szépen lassan a világ elektronikuszenei áramlatait, és átélhetitek, ahogy két elképesztő DJ úgy vadítja meg a Hajót, ahogy odahaza, Berlinben a világ legjobb technóklubját: elegánsan, precízen, ahogy csak a németek tudják!

Az est házigazdái ezúttal is Isu és Dork, a látványról ismét a Kiégő Izzók gondoskodnak!

Várunk titeket!

Belépő elővételben: 2000.- HUF

Belépő a rendezvény napján: 2500.- HUF

Friss, zseniális Marcel Fengler interjú a Resident Advisoron: http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?1417


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Technokunst

    Klub/Techno/Művészet. Havonta az A38 Hajón, színvonalasan, őszintén és hangosan.

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó