Pulzar

Partyajánló

Next Level ■ SNAILS (Owsla Rec. - CAN) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. szeptember 18.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, Dubstep
Next Level ■ SNAILS (Owsla Rec. - CAN)Skrillex legújabb kedvence az A38-on egyenesen Kanadából!!!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Next Level ■ SNAILS (Owsla Rec. - CAN) @ A38, Budapest

Skrillex legújabb kedvence az A38-on egyenesen Kanadából!!!

Snails egy montreal-i születésű producer, aki az előremutató elektronikus tánc zene elkötelezett híve. A trap, a twerk, a dubstep és az electro stílusjegyeit nagyon sajátos módon ötvözi és jellegzetes bassline-ja új fejezetet nyitott a basszus orientált tánc zenében. Kezdetben a Kannibalen Records adta ki zenéit de Skrillex gyorsan lecsapott rá és SNAILS rövid idő alatt az OWSLA kiadónál kötött ki, ahol első megjelenése a ‘Wild’ a nyár egyik legtöbbet játszott zenéje lett. A kiadó azóta is az egyik legnagyobb reménységként tartja számon, új szerzeményét, a 'Pump This'-t is ők adták ki.

Zenéit Tiesto-tól a Krewella lányokig, Dillon Francis-tól Skrillex-ig Diplo-ig és a Knife Party-ig minden élvonalbeli DJ játssza a világ különböző pontjain a legnagyobb fesztiválokon. SNAILS maga is végig turnézta a nyarat és játszhatott többek között a los angeles-i HARD fesztiválon is. Most pedig Budapestre látogat, hogy ízelítőt adjon a legaktuálisabb e-zenei trendekből.

Akik pedig a körítést adják mindehhez: a legfrissebb stílusokban is otthonosan mozgó DUBLIC ikrek, valamint a mindíg aktuális és energikus B'ANDRE.

2014 szeptember 18. több szempontból is különleges lesz, hiszen a kanadai SNAILS hivatalos európai turnéjának részét képezi az A38-as fellépése, amely ebben a szcénában példátlan klubesemény lesz Magyarországon.

Elsődleges célunk, hogy minél több emberhez eljussanak az aktuális elektronikus zenei irányzatok, ezért elővételben mindössze 600 forintért, a helyszínen pedig 1000 forintért válthatóak jegyek erre a nem mindennapi eseményre.

Várunk mindenkit szeretettel!

LINEUP:

✭ SNAILS (OWSLA Rec., Kannibalen Rec - CANADA)

✭ DUBLIC (Future Music, Signal)

✭ B'ANDRE (FeelGood)

✖ Dátum / Date : 18.09.2014 Csütörtök / Thursday

✖ Kezdés / Start : 23:00

✖ Helyszín / Venue: A38

✖ Belépő / Tickets: 600Huf / 1000Huf

JEGYEK / TICKETS:

Limitált jegyelővétel // Early bird: 600 HUF (€2)

Elővételben és a helyszínen egyaránt // In advance / On the door: 1000 HUF (€4)

Online jegyvásárlás: http://www.a38.hu/hu/jegyvasarlas/program/snails-owsla-records-can-dublic-b-andre?id=darabszamos_eloveteles_jegyar_0

Jegyek az A38 jegypénztárában és online a www.a38.hu-oldalon is kaphatók!!!

www.facebook.com/​events/​1458629581063714/​

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó