Pulzar

Partyajánló

TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. november 16.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno, Tech-house
TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE) @ A38, Budapest

Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!

Laux-szal kapcsolatban a „népszerűség” szót használni meglehetős alulpozícionálás, sok igazi underground rajongó ugyanis egyenesen vallásos tisztelettel fordul a mester felé. Nem ok nélkül - gondoljunk csak saját alapítású kiadójára, a műfaj berkeiben legendává vált Kanzleramtra, amely többek között Johannes Heil, Anthony Rother és később Alexander Kowalski főhadiszállásaként funkcionált. Más művészek munkájának terelgetése mellett azonban Laux maga is szupersztárrá vált számos, klubhimnusz-szintre emelkedett trekkje nyomán, ráadásul a remixelés nagy játékában is évek óta hatosokat dobál, hiszen oda-vissza dolgoznak egymásnak olyan nevekkel, mint Ricardo Villalobos, Truncate, Alan Fitzpatrick, Steve Rachmad, Mark Broom, Lucy, vagy Joel Mull. Laux ilyen háttérrel igazából sosem tűnt el, megbízhatóan dübörög évek óta Japántól Hollandiáig az egész világon, most viszont határozottan és igen súlyosan nyomul egyre inkább vissza a köztudatba, és nem is akárhogyan: új cuccait a Soma Records, az Ovum, a SUOL és Len Faki Figure labeljei terjesztik, hogy csak egy párat említsünk. 

Akárhogy is nézzük, Heiko Laux és jellegzetes, dallamos, játékos, minimalista szerkezetű, de rengeteg élményt rejtő technója örök. Ha már beavatott vagy, azért, ha pedig még nem, akkor azért kell itt lenned, hogy megismerd, hiszen a mester élő sarokköve annak a gigászi űrállomásnak, amit német technónak hívunk. És ha ez nem lenne elég, az eseményen velünk ünnepli bűvös tizenharmadik születésnapját Magyarország legnagyobb elektronikus zenével foglalkozó portálja, a Soundhead, ami még tovább emeli az este fényét! A házigazdák jól ismert szerepében ismét Isu és Dork várnak titeket, látványilag pedig szokás szerint a Kiégő Izzóknál a vezérlés. Egy legendás fellépő, egy nagy születésnap, egy óriási rave – ez vár rátok a novemberi Technokunston!


Line-up:

Heiko Laux (Kanzleramt / U-Turn / Figure - DE)
Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU)
Dork (Technokunst - HU)


Látvány: Kiégő Izzók

Belépő elővételben: 2000 HUF

Belépő a rendezvény napján: 2500 HUF

Elővétel: A38 hajó, Aktrecords (Budapest 1066 Ó utca 35)

Next: 2013.12.14 Technokunst Birthday bash

SZERETNÉL BELÉPŐT NYERNI?? HA IGEN, AKKOR KATTINTS IDE!

Légy tagja a Technokunst-közösségnek parti-információkért, nyereményjátékokért és napi techno-hírekért!

www.facebook.com/​technokunst

www.a38.hu

www.kanzleramt.com


https:/​/​www.facebook.com/​events/​464978870267864/​465134773585607

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó