Pulzar

Partyajánló

Dansmusiq @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. október 11.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House
DansmusiqDansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Dansmusiq @ A38, Budapest

Dansmusiq bemutatja:
KOLLEKTIV TURMSTRASSE
(Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)

Őszi szezonnyitó a Torony Utcai bandával. House és még azon is túl! Avagy stimulus az agynak, ritmus a lábnak!

KOLLEKTIV TURMSTRASSE

Crimson, Chrom, Grasshop
Bpstreet mapping vizuál

///// STRASSENBAR /////
Max Factor & Bergi

"Adott két arc, akik valahol a Balti-tengernél, egy kisvárosban nevelkedtek. Most szokás szerint átpörgetjük a VHS-en az unalmas részeket, melyeken a kiskölkök fröccsöntött szintiken klimpíroznak, közben húzza a zenét a szalag, majd a tinédzserkoruk alatt didzsé keverővel próbálnak csajozni. Lényeg, hogy végül lett a Kollektiv Turmstrasse, komponáltak egy csomó hattori zenét, a legjobb csillagzat alatt. Ezeket vajazod, és transzba esve fogsz táncolni a “Tristesse” vagy a “Grillen im Park” fülbemászóan csupasz hömpölygésére! Vonzó kiadónevek pulzálnak a nevük mellett: Sven Väth Cocoon-ja, a Solomun-féle Diynamic, meg a saját maguk gründolta Musik Gewinnt Freunde. Most, hogy már lenyaltuk a kötelező köröket, tedd a kezed a képernyőre, megmondjuk ki vagy... (Örök)ifjú, szereted a dans-zenét, gerjedtél már be tánctéren, ágyéktájon. Egy dolgot nem mondhatunk el: a szarvas-szimbólumot. Pedig ezt élvezni fogod!"

House és még azon is túl, avagy stimulus az agynak, ritmus a lábnak!

JEGYEK // TICKETS 

> Elővétel / advance: 2500 HUF (október 10-ig)
> Helyszín / on door: 3000 HUF

Jegyelővétel: www.a38.hu + jegypénztár (Petőfi híd, budai hídfő) + Pig37 Blitz-Grill (VII. Akácfa utca 24.)


www.facebook.com/kollektivturmstrasse
www.facebook.com/hypnosis.events 
www.facebook.com/ikz.hu 
www.facebook.com/a38.hajo
www.a38.hu 
www.facebook.com/bpstreetvisual

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó