Pulzar

Partyajánló

Next Level pres: Habstrakt (FR), Aero Chord (GR) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2014-12-13
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus trap, Electro, Dubstep, Bass
Next Level pres: Habstrakt (FR), Aero Chord (GR)A Next Level ebben a félévben olyan előadókat látott vendégül Magyarországon elsőként, mint az ausztrál What So Not, a kanadai Snails vagy éppen a brit Laxx. Most szeretnénk meghálálni a támogatásotokat egy 2 külföldis bulival, amelyre december 13-án kerítünk sort az A38 hajón!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Next Level pres: Habstrakt (FR), Aero Chord (GR) @ A38, Budapest

A Next Level ebben a félévben olyan előadókat látott vendégül Magyarországon elsőként, mint az ausztrál What So Not, a kanadai Snails vagy éppen a brit Laxx. Most szeretnénk meghálálni a támogatásotokat egy 2 külföldis bulival, amelyre december 13-án kerítünk sort az A38 hajón!

Első vendégünket nem igazán kell bemutatni, hiszen a francia származású HABSTRAKT évek óta ott van a legnagyobbak körül és ontja magából az ízléses, mély basszus zenéket. Szinte minden elektronikus zenei stílusban kipróbálta már magát. Korábban őt is elragadta a dubstep láz és már akkor letette névjegyét, manapság viszont trap, glitch hop, house és break zenéket gyárt rendületlenül.

Hangzásvilágára jellemző a példátlan zeneiség és a sötét basszusok keveredése. Nem véletlen az sem, hogy a Borgore által vezetett Buygore kiadó, vagy a Skism által fémjelzett Never Say Die Records is hamar lecsapott rá, de legújabb remixe, amelyet Must Die!-nak készített Skrillex OWSLA label-énél fog megjelenni. Ezt a zenét Diplo BBC-s műsorában elsők között szupportálta még Tchami is!

Másik vendégünk egyenesen Görögországból érkezik Budapestre a Monstercat Records képviseletében. Alex Vlastaras, avagy AERO CHORD egyike a számottevő európai trap producereknek. Himnikus, olykor trance-be hajló hangzások és hihetetlen energia jellemzi a számait. Ennek köszönhető az is, hogy előszeretettel játsszák zenéit a fesztiválokon a legnagyobb nevek is úgy mint Skrillex, Diplo, Tiesto, Flux Pavilion, Dj Snake, Dillon Francis, What So Not, Baauer, RL Grime vagy Bro Safari.

2014. december 13-án tehát HABSTRAKT és AERO CHORD először Magyarországon, az A38 Hajó-n!

Várunk benneteket sok szeretettel!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

LINEUP:

✭ HABSTRAKT (Never Say Die, Inspected, Buygore, Owsla - PARIS, France)

✭ AERO CHORD (Monstercat Rec., Play Me Rec. - ATHENS, Greece)

✭ DUBLIC (Future Music, Signal)

✭ B'ANDRE (FeelGood, Next Level)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

✖ Dátum / Date: 13.12.2014 Saturday/ Szombat

✖ Kezdés / Start: 23:30

✖ Helyszín / Venue: A38

✖ Korhatár / Age limit: 16+

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

JEGYEK / TICKETS:

Limitált jegyelővétel // Early bird: 1500 HUF (€5)

Elővételben és a helyszínen egyaránt // In advance / On the door: 1800 HUF (€6)

Jegyelővétel / Presale tickets:

Édesapa Pub

1051 Budapest, Nádor utca 5.

www.facebook.com/​events/​813311312061529/​

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó