Pulzar

Partyajánló

Aktrecords pres. Andrey Pushkarev all night long @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. december 20.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno, deep techno
Aktrecords pres. Andrey Pushkarev all night longLassan nincs karácsony egy kellemes évzáro Andrey Pushkarev szett nélkül. Hogy mitől is különleges évről-évre ez az este?A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Aktrecords pres. Andrey Pushkarev all night long @ A38, Budapest

Lassan nincs karácsony egy kellemes évzáro Andrey Pushkarev szett nélkül. Hogy mitől is különleges évről-évre ez az este?

Ez az a nap, mikor hazaérnek a rég nem látott barátok, lezártuk a munkahelyen a dossziékat és a szeretett ünnepe közelsége miatt mindenki egy kicsit szentimentálisabb hangulatban van a szokásos évközbeni éjszakákhoz képest.

Ezt a meghitt állapotot azonban egy olyan "szakember" tudja csak koordinálni, aki minden részletében figyel erre a szenzitív közegre és kihasználva a zene adta lehetőségeket a karácsony egyik legszebb élményévé teszi nekünk ezt az éjszakát évek óta.

Moszkva egyik legnagyobb lemezgyüjtője most is nagyon készül a találkozásra, akinek Isu, az Aktrecords atyja készítí elő a terepet egy reggelig tartó utazáshoz.

warm up: Isu

Belépő:

Kedvezményes jegy: 2000.- (Csak az Aktrecordsban limitált számban)

Belépőjegy: 3000.-

01.00 után a belépő a helyszínen: 3500.-

Elővétel

Aktrecords - Budapest 1066 Ó utca 35 - (06-1-607-13-41)

A38 - Petőfi híd, budai hídfő (06-1-464-39-40)

online: www.residentadvisor.net

www.facebook.com/​events/​585694924891169/​

Helyszín

  • A38

    Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
    @ A38, Budapest

    A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
  • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
    @ A38, Budapest

    Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
  • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
     

    Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
  • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
     

    Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
  • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
    @ A38, Budapest

    Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
  • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
    @ A38

    November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
  • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
    @ A38, Budapest

    Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
  • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
     

    Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
  • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
    @ A38

    Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
  • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
    @ A38

    Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
  • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
    @ A38, Budapest

    Ninjabreakz presents: Run The Night
  • [2013-10-11] Dansmusiq
    @ A38, Budapest

    Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
  • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
     

    2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
  • [2013-09-24] Random Trip
    @ A38, Budapest

    A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
  • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
    @ A38, Budapest

    A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
  • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
    @ A38

    Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó